Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też uciekam spać dziś z bólu do 3 w nocy nie spałam. Idę odespać, co prawda trochę głodna no ale na razie nic nie kłuje choć lekka zgaga jest. Chyba po tych 4 faworkach co w południe zjadłam
Jak ja Wam zazdroszczę tego, że możecie wszystko jeść.
No, a tym co już KP to w ogóle zazdroszczę.
Kolorowych snów mamuśki. -
słoneczna 85 wrote:Agaa wlasnie czytam o tym oddzieleniu pecherza plodowego:)
" Choć ten sposób wzniecania czynności skurczowej jest bardzo efektywny i znacznie skraca długość porodu, to niewielu położników go stosuje ze względu na silne dolegliwości bólowe. "
to wszystko jasne.... -
Dziś byliśmy na pizzy, później zjadlam pół opakowania czekoladek kinder i pączka
to był dzień na wypasie a teraz czuję to wszystko w sobie i juz obiecuje ze nie tkne nic niezdrowego do porodu..moja bezsenność minęła i przesypiam całe noce
także dobranoc dziewczynki..śpicie spokojnie póki możemy
Laureczka25 -
słoneczna 85 wrote:cos Januszkowa milczy??
prawda????
Prawie cały dzień byłam poza domem, a później padłam. Powoli dochodzę do siebie i nadrabiam Was.
słoneczna 85, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jutro robię pączki serowe - tata mnie namówił, bo przecież ostatni raz, później już nie będę miała czasu. Kto by pomyślał
http://dziulkacrew.pl/top-5-glupot-ktore-slyszy-mloda-matka/ zachęcam do przeczytania, życiowe bardzo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 23:24
Gosiak, Penelope, laureczka25, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć wszystkim!
Gratuluję nowym dzieciom na tym świecie !!!
Mój mały jest grzeczny. Nie marudzi. Niestety ma żółtaczkę i być może będzie potrzebne naświetlanie. Bidulka przez to słabo je i ciągle śpi. A jak za mało je to nasila się żółtaczka
. Jutro będzie miał badania krwi i zobaczymy co i jak.
Ehh tak bym chciała żeby to wszystko szybko minęło - strasznie mi go szkoda. Ale jest kochany. Mówie wam, uczucie niesamowite jak sie patrzy na takiego maluszka.....
3mam kciuki za mamusie w dwupakuash, Penelope, mala_mi1982, kasia_1988, AsiaSzw, megg, Lara 82, Sue, derii84, Maarta:), dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
Angelcia dobry ten atrtykul
komentarze najlepsze
juz tego typu glupi tekst uslyszalam ostatnio od tesciowej,gdy powiedzialam ze raz w tygodniu planuje wyskoczyc na kurs jezykowy
- jak to??? i z kim zostawisz dziecko??
- no z Lukaszem (moj facet)
- takie male dziecko??? ono musi byc z matka! jest za male zeby z ojcem zostawiac! dopiero gdzies jak roczek skonczy!
haaaGosiak, Sue, marcela29, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla Rudaska i Kasi!
Sue- wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Mój brzuch też jest już bardzo nisko, mąż zauważył.
Dzisiaj pierwszy raz poczułam bolesne skurcze i było to w IKEATam jest tyle kobiet w zaawansowanej ciąży (w tym ja
) Zastanawiałam się czy zdarzyło się kiedyś żeby którejś odeszły wody w IKEA
Nie chciałabym żeby mnie to spotkało.
Czuje, że będę miała zakwasy, tyle się nachodziłam dzisiaj. Oczywiście nie było tego po co pojechałam.
Coraz więcej telefonów dostaje- czy to jużto zaczyna być coraz bardziej irytujące, bo nie widzę większych objawów.
Jutro biorę się za sprzątanie, może coś się ruszy. A jak nie to w pon. mam pierwsze KTG.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 00:37
Sue, asia888, pudel22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kasia gratulacje z okazji przyjscia Lilki na swiat!
Sue jeszcze raz moc zyczen z okazji slubu!
Ja dzisiaj caly dzien same swinstwa jadlam az mi wstyd. 19:15 ide do lozka, bo padam na twarz po calym tygodniu, a weekend bedzie mega intensywny, bo jutro tesciowa ma zagoscic a w niedziele baby shower narzeczonej kuzyna mojego meza ;]kasia_1988, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Witajcie. Urodzilam wczoraj tj. 6 lutego o 20 coreczke Lenke silami natury. Malutka wazy 3510kg:) Jest sliczna. Urodzilam dokladnie w dzien terminu wyznaczonego przez doktor prowadzaca:) Czujemy sie dobrze. Urodzilam bez znieczulenia. Pisalam Wam ze mnie popoludniu odeslali do domy, a jak wrocilam wieczorem to bylo juz 7cm rozwarcia i juz czas rodzic wiec znieczulenie by nie zdazylo zadzialac nawet:) O 19 przyjechalam na szpital ze skurczami co minute,odrazu na porodowke i po godzinie malutka byla ze mna:)
Lara 82, Patrycja20, Pia Gizela, angelstw, Sue, Penelope, mala_mi1982, derii84, Aagnieszkaa, Suri97, przedszkolanka:), megg, AsiaSzw, Januszkowa, Maarta:), gusiaa, słoneczna 85, ash, Boroniówka, kafabi, laureczka25, dorocia2324, niki640, asia888, LadyDi, MoniaP, juska19, marcela29, Angélique89, LadyMK, pudel22, kasia_1988, Fedra lubią tę wiadomość