Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja.
Francuska moje gratulacje. Super ze jestescie juz razem.
Agnieszka bardzo mi przykro ze tak u was nieciekawie teraz. Mam nadzieje ze Maz szybko na nogi sie postawi i ze teraz jednak Fryderyczek poczeka na tate
Gosia o jaaaacieeeedobre wiesci przynosisz z rana. Trzymam kciuki kochana aby to bylo cos wiecej niz przepowiadajace. No i za 8
Ja zaraz zbieram sie z mlodym do dermatologa i chce na Matarnie pojechac kupic mu spodnie no i pewnie wejde do smyka. Cos poszperam.
Dzis mam randke z moim ukochanymmam dobry nastroj
Gosiak, Pia Gizela, derii84 lubią tę wiadomość
-
Hej
U mnie noc bardzo udana, z jedną pobudką. Wcześniej wstawałam po 7 razy, a teraz na końcówce 1- dziwne.
W planach mam sprzątanie, a będzie trochę tego, bo właśnie moja kuchnia kończy się malowaćMalowanie 2 dni przed porodem- takie pomysły tylko u nas
Idę na śniadanko. Będzie kawa i kanapki z białym serem i miodem. To moje ulubione śniadanko, ale pewnie już niedługo, czytałam, że miód odpada przy KP.
Miłego dnia
Gratulacje dla Francuski! Lanka bardzo ładne imię, sami się zastanawialiśmy z mężem. -
nick nieaktualnyA my mamy dzisiaj sesje noworodkowa.
I mam jakiegos stresa.
Zmienilismy Bebilon na Enfamill i teraz z brzuszkiem i kupkami wszystko w porzadku.
Ktora dzisiaj rodzi? Teraz juz nie ma dnia zeby nie bylo jakiegos nowego maluszkaPia Gizela, Sue, słoneczna 85, Lara 82, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosia to wspaniała wiadomość, a czekamy na jeszcze wspanialsza
Wiecie co,nie znamy się osobiście, ale te forum tak zbliża nas do siebie,jakbyśmy były co najmniej z jednego miasta i raz w tygodniu spotykały się na zakupach czy też kawie.
Każda po kolei się przeżywa, bynajmniej ja tak mamGosiak, Sue, słoneczna 85, Lara 82, Januszkowa, megg, Aagnieszkaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Czesc!
Nocka ciezka do 3ciej nie moglam zasnac, pilam wczoraj sok ananasowy zaczal odchodzic czop, przezroczysty czy porod juz blisko? Pytalam wujka google a tam: mozesz urodzic za 2 tyg, kilka dni, kilka godzin ok - juz wszystko wiadomo
Derii84 masz racje forum jest magiczne, choc nie jestem z Wami od poczatku codziennie rano wstaje i zastanawiam sie co na Belly i co u Was:) fajna sprawa!
Francuska gratuluje i duuzo zdrowka dla Was. Rzadko sie zdarza porod w terminie a Tobie sie udalo.
Gosiak oby sie cos ruszylo u Ciebie, trzymam kciuki!
AsiaSzw udanej randki
Sue lepiej sie pochwal jak tam noc poslubna :dWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 09:27
Gosiak, Sue, AsiaSzw lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Hej
U mnie noc bardzo udana, z jedną pobudką. Wcześniej wstawałam po 7 razy, a teraz na końcówce 1- dziwne.
W planach mam sprzątanie, a będzie trochę tego, bo właśnie moja kuchnia kończy się malowaćMalowanie 2 dni przed porodem- takie pomysły tylko u nas
Idę na śniadanko. Będzie kawa i kanapki z białym serem i miodem. To moje ulubione śniadanko, ale pewnie już niedługo, czytałam, że miód odpada przy KP.
Miłego dnia
Gratulacje dla Francuski! Lanka bardzo ładne imię, sami się zastanawialiśmy z mężem.
A nam w szpitalu dali miód na sniadanie
-
http://www.iv.pl/images/75095481079844422628.jpg
Witamy się po nocy spaliśmy 2 godzinkiOlivier chyba woli szaleć nocą
gusiaa, mala_mi1982, derii84, Maarta:), ash, słoneczna 85, Sue, Gosiak, Suri97, Lara 82, dorocia2324, laureczka25, truskawkax25, angelstw, Januszkowa, kafabi, 1kasiulka1, AsiaSzw, Bietka, LadyDi, megg, juska19, Angélique89, Penelope, Topola, LadyMK, pudel22, kasia_1988, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Maarta, czyli wychodzi na to, że ananas działa
Trzymam kciuki i może obie zamienimy 01.02 na 08.02
Patrycja wygladasz kwitnaco:)Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Deri, to samo wczoraj powiedziałam mojemu P. Byłam tam wzruszona ilością Waszych dobrych życzeń i troski, że już jestem po, że wlasnie ślubuję
zżyłam się z Wami przez te 9 miesięcy bardzo:)
Trzeba przyznać, że takie forum duzo dobrego daje, kto lepiej zrozumie kobietę w ciąży, niż inna kobieta w ciąży, jeszcze na tym samym etapie:)
Gosiak, trzymam kciuki, żeby akcja się rozwinęła, a nie że to tylko skurcze przepowiadajace
A co do nocy poślubnej... To powiem tyle -!!!
Gosiak, derii84, Maarta:), Suri97, Patrycja20, Lara 82, Januszkowa, AsiaSzw, Bietka, megg, słoneczna 85, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Patrycja,jaka z Cb sexy mama, wyglądasz wspaniale, a Mały cudny, śpiący królewicz
A co do ananasow, tez chciałbym wiedzieć, czy mogą być z puszki, bo ja mam problem z takimi rsrytasami u Sb w wyspowym sklepie
Widzicie, jaki człowiek ograniczony....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 09:42
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
gusiaa wrote:A wy jecie świeżego ananasa czy może być taki z puszki??.
Patrycja wygladasz kwitnaco:)
I dzisiaj też będę jadła - mam jeszcze 3 sztuki w domu, ale jak nic się nie wydarzy do niedzieli, to dokupię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 09:42
gusiaa, Penelope lubią tę wiadomość
-
Ja znowu wyspana! Chyba organizm sie przygotowuje na nieprzespane noce
Jedna wycieczka do wc i dalej spać! Odkąd śpie na kilku poduszkach i pije na noc siemię lniane zgaga TFU TFU mnie tak nie meczy!
Francuska GRATULACJE!!! Witamy Lenusie na świecie!
Patrycja wyglądasz suuuuper! A Oli jaki malutek
Gosiak gratuluje skurczy, oby sie rozkręcały!
Agnieszka dużo zdrowia dla męża!
Czas na śniadanko, pózniej poleniuchuje na kanapie a po południu jedziemy po fotel do pokoju synka, zeby było na czym karmići wyciągnę męża do burgerowni na cos niezdrowego
Patrycja20, derii84, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Hihi dziękujemy mamuśki
)
Tak w końcu mogłam założyć pierścionkia brzuszek już prawie "normalny" po cesarce chyba też dłużej to trwa aż wróci do normy
Sue - a tak młoda mamuśka jeszcze ze mniesłoneczna 85, pudel22 lubią tę wiadomość