Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaa wlasnie czytam o tym oddzieleniu pecherza plodowego:)
" Choć ten sposób wzniecania czynności skurczowej jest bardzo efektywny i znacznie skraca długość porodu, to niewielu położników go stosuje ze względu na silne dolegliwości bólowe. "
to wszystko jasne....
agaaa28 lubi tę wiadomość
-
PatrycjaP wrote:Pomóżcie dziewczyny.
Dostałam gorączki 38,5 stopnia
Wyleżeć, wypocić to w nocy i zjeść czosnek czy może jednak jechać na pogotowie już dziś ?
Partycja apap, tzn jedynie Paracetamol. Ja przeżywałam to w poniedziałek, do dzisiaj jeszcze smaram i kaszle.
I powiem, że mojemu małemu nie pasowało to,że goraczkuje, był bardzo niespokojny
-
nick nieaktualnySue właśnie, noc poślubna! Dzieci chyba z tego nie będzie!
Cieszcie się sobą "zakochańce" 
Ja mam taką ochotę wymalować sobie paznokcie, że aż jest to nie do pomyślenia. Może jakbym wymalowała to doszłoby do porodu
heh, szkoda zachodu z malowaniem! Jak wrócę ze szpitala to rzucę się na lakier jak szczerbaty na suchary.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
słoneczna dziekuje ze pytasz.
jak mam czas to was czytam. aczkolwiek nasz remont w koncu dobiegl konca i wiecie jak to teraz -masa roboty po przeprowadzce.. i jak na zlosc ta goraczka. nie mam nawet siły pisac. odewze sie jak lepiej sie poczuje. pozdrowienia dla was i dzieki za odpowidzi. a oje crp juz wporzadku na szczescie -
Maarta:) wrote:Kurde a ja mam czerwone u stop, powinnam zmyc?
Ja tez mam na czerwono. Specjalnie pomalowałam,żeby ładnie wyglądac i nawet nie wiedzialam,ze nie można
-
nick nieaktualny