Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaa wlasnie czytam o tym oddzieleniu pecherza plodowego:)
" Choć ten sposób wzniecania czynności skurczowej jest bardzo efektywny i znacznie skraca długość porodu, to niewielu położników go stosuje ze względu na silne dolegliwości bólowe. "
to wszystko jasne....agaaa28 lubi tę wiadomość
-
PatrycjaP wrote:Pomóżcie dziewczyny.
Dostałam gorączki 38,5 stopnia
Wyleżeć, wypocić to w nocy i zjeść czosnek czy może jednak jechać na pogotowie już dziś ?
Partycja apap, tzn jedynie Paracetamol. Ja przeżywałam to w poniedziałek, do dzisiaj jeszcze smaram i kaszle.
I powiem, że mojemu małemu nie pasowało to,że goraczkuje, był bardzo niespokojny
-
nick nieaktualnySue właśnie, noc poślubna! Dzieci chyba z tego nie będzie!
Cieszcie się sobą "zakochańce"
Ja mam taką ochotę wymalować sobie paznokcie, że aż jest to nie do pomyślenia. Może jakbym wymalowała to doszłoby do poroduheh, szkoda zachodu z malowaniem! Jak wrócę ze szpitala to rzucę się na lakier jak szczerbaty na suchary.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
słoneczna dziekuje ze pytasz.
jak mam czas to was czytam. aczkolwiek nasz remont w koncu dobiegl konca i wiecie jak to teraz -masa roboty po przeprowadzce.. i jak na zlosc ta goraczka. nie mam nawet siły pisac. odewze sie jak lepiej sie poczuje. pozdrowienia dla was i dzieki za odpowidzi. a oje crp juz wporzadku na szczescie -
Maarta:) wrote:Kurde a ja mam czerwone u stop, powinnam zmyc?
Ja tez mam na czerwono. Specjalnie pomalowałam,żeby ładnie wyglądac i nawet nie wiedzialam,ze nie można -
nick nieaktualny