WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zbieram sie do tesciowej mamuski! a mialam nadzieje ze urodze do tej niedzieli i mnie to ominie :p 8.02 taka ladna data!

no nic milej niedzielki wszystkim

o jaki opis mam na suwaku zachecaja do sexu! haha, chyba czas przerwac celibat hm... 5 miesieczny (!)

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zawieja śnieżna :/ Śniegu mamy niemal na wysokość 1/2 okna balkonowego :/

relg9vvjrtqik460.png

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath, śliczna jest :) Ale masz fajnie!

cath lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • kasia_1988 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath no właśnie to samo pisałam ze mogłabym patrzeć i patrzeć...

cath lubi tę wiadomość

8tc
    9tc
    10tc
    17tc
    relgh37106b9h52t.png
    f2wli09kel1p6uqt.png
    1usal6d80v7jp3t1.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath, słyszałam o tym, ze ubranka moga byc duze, bo dzieci maja podkurczone nóżki:)
    Ale Konstancja długa:)
    Ciekawe jaki moj Tomasz bedzie:) czy wda sie w ojca (59cm pry porodzie) czy matkę (54) :)

cath lubi tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Cath, śliczna jest :) Ale masz fajnie!
    Czekajcie na was tez przyjdzie pora. :) chcialam napisać cieszcie sie przespanymi nocami ale ja nie narzekam <3 jest aniołem dosłownie!

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath Przesłodka twoja córcia! :* widze ze z twoim samopoczuciem chyba juz lepiej :)

A my dzisiaj konczymy tydzien. I nie moge w to uwierzyc. Tak szybciutko ten tydzien minal a te chwile juz nie powroca. Moja teraz zasnela . Taki anioleczek teraz <3 Tez ide sie polozyc bo dzisiejszej nocy za bardzo mi nie dala pospac. Wiec zawsze chociaz godzinka,dwie i czlowiek czuje sie znacznie lepiej.

Teraz jest 9:55. Dokladnie tydzien temu o tej godzinie przyszedl na swiat moj cud :* <3

Pia U nas to samo. Taka zawieja ze szok :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 09:57

Gosiak, cath, Sue, kasia_1988, Boroniówka, mala_mi1982, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Cath, słyszałam o tym, ze ubranka moga byc duze, bo dzieci maja podkurczone nóżki:)
    Ale Konstancja długa:)
    Ciekawe jaki moj Tomasz bedzie:) czy wda sie w ojca (59cm pry porodzie) czy matkę (54) :)
    Tylko u nas nawet rękawy musimy podwijac a cala reszta tak na niej wisi ze aż czasem żal patrzeć haha :D no ale zaraz bedzie nosić 62 :) szybko urośnie :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Maarta:) Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia oddaj troche sniegu:)

oar843r8kh12ukn4.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri97 wrote:
    Cath Przesłodka twoja córcia! :* widze ze z twoim samopoczuciem chyba juz lepiej :)

A my dzisiaj konczymy tydzien. I nie moge w to uwierzyc. Tak szybciutko ten tydzien minal a te chwile juz nie powroca. Moja teraz zasnela . Taki anioleczek teraz <3 Tez ide sie polozyc bo dzisiejszej nocy za bardzo mi nie dala pospac. Wiec zawsze chociaz godzinka,dwie i czlowiek czuje sie znacznie lepiej.

Teraz jest 9:55. Dokladnie tydzien temu o tej godzinie przyszedl na swiat moj cud :* <3
    Moje samopoczucie jest lepsze bo jestem na lekach i mniej szwy ciągną to jest lepiej. Wczoraj caly dzien praktycznie chodziłam :) wiec jest postęp! Dzis tez mam zamiar dużo chodzić :)

Suri97, Topola lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Tylko u nas nawet rękawy musimy podwijac a cala reszta tak na niej wisi ze aż czasem żal patrzeć haha :D no ale zaraz bedzie nosić 62 :) szybko urośnie :)

Drobinka, modelka bedzie jak nic! Ale masz fajnie!
    Tezż chciałabym już podwijać rękawy :)

Gosiak, cath lubią tę wiadomość

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue jeszcze troche i doczekamy sie.

Ciekawe co u Penelope, z tego co czytam to duzo dzieciaczkow decyduje sie wyjsc przez samym wywolaniem.

Sue, asia888, Penelope lubią tę wiadomość

oar843r8kh12ukn4.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka pogoda powinna być w grudniu, a nie teraz!

Lara 82 lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maarta bierz!

relg9vvjrtqik460.png

• ash Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope kciuki! Mądrego masz synka, sam zdecydował!!! Bedzie dobrze!!!

Asiu, tak mamy dwa konie z mężem. On ma dziewczynkę, ja chłopaka.
    Dziewczyna nam sie uszkodziła wczoraj na tej ślizgawcy, taka bida z niej ze aż mi żal.

U nas tez zima na maxa! Jest pieknie!!!!

Miłego dnia kochane!

Penelope lubi tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia bardzo chetnie wezme;)

Ash ale w ciazy chyba nie jezdzilas na koniu? Ja bym sie bala :)

oar843r8kh12ukn4.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i krocze mi sie rozjechalo...bede miala szerokie wejscie do pochwy...nic z tym nie mozna zrobic bo juz zagojone praktycznie, ewentualnie na nowo naciać :( ehh...bylam u kilku osob...chyba jeszcze jutro do mojego gina pojde, moze cos wymysli...ale watpie...

mam dola z tego powodu znowu... ciekawe jaki komfort bedzie przy współzyciu :( ehh...moze maz sobie znajdzie inna panią :(

z ta specjalizacja tez niezle... mialam isc dzis i wczoraj, nie poszlam...
    piatek, sobota, niedziela zajecia.... w piatek jeden kit... ale sobota, niedziela od rana do wieczora :( szok ! nie mam sumienia dziecka zostawiac :( nie wiem, moze nienormalna jestem....

i do tego od rana nerka mnie boli, zeby mnie kolka nie dorwała, zjadlam juz 2 nospy :( sory, musze sie pozalic :(

relge6yd309xm1zq.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek, teraz są ginekolodzy, ktorzy specjalizują się w waginoplastyce - chodziłam do takiego kiedys, ktory wlasnie zakładał prywatna klinikę.
    Troche to kosztuje, no ale jakby nie patrzeć, to ważna kwestia, a Ty jestes młodziutka. No i cwicz miesnie kegla, to też pewnie pomoże (na pewno nie zaszkodzi:))

A Ciebie nacinali w trakcie porodu? Czy jeszcze peklas do tego?

• Boroniówka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope,powodzenia ! To dobrze,że nie muszą wywoływać bo bardziej bys sie męczyła, dasz radę nie ma innej opcji.

Cath macie piękny skarb :)też już chciałabym tak być sobie z Synkiem :)
    Powoli tęsknota do Niego przewyższa ten okropny strach przed bólem choć boje sie nadal, mam nadzieję,że wytrwam i jesli sie zdecyduję to będzie miał kto podać mi zzo.
    Maarta,ja też choć strasznie sie bałam to teraz widzę,że szkoda mi niesamowicie,że ten wyjazd w czwartek okazal się fałszywym alarmem,ale chyba każda z nas może zaliczyć taką wycieczkę.

Mnie czop odchodzi powolutku nadal,jutro rano znów wizyta,zobaczę czego się dowiem,może mam już większe rozwarcie niż w szpitalu,chcialambym juz z jakims jechać a nie byc na opuszek..

Śniegu nawaliło przez noc chyba z 30 cm,moich psiaków prawie w tych zaspach nie widać jak lecą na pole :D

Penelope lubi tę wiadomość

73esxwa.png
    bfarxzdvidppk01a.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, nacinali mnie...wiem, ze sa waginoplastyki, ale juz w tym wieku....?
    a drugi porod??
    ohydnie to wyglada.....

mam dosc wszystkiego na tym etapie :(

relge6yd309xm1zq.png
‹‹ 2227 2228 2229 2230 2231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ