Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zbieram sie do tesciowej mamuski! a mialam nadzieje ze urodze do tej niedzieli i mnie to ominie :p 8.02 taka ladna data!
no nic milej niedzielki wszystkim
o jaki opis mam na suwaku zachecaja do sexu! haha, chyba czas przerwac celibat hm... 5 miesieczny (!) -
nick nieaktualnyCath Przesłodka twoja córcia! :* widze ze z twoim samopoczuciem chyba juz lepiej
A my dzisiaj konczymy tydzien. I nie moge w to uwierzyc. Tak szybciutko ten tydzien minal a te chwile juz nie powroca. Moja teraz zasnela . Taki anioleczek terazTez ide sie polozyc bo dzisiejszej nocy za bardzo mi nie dala pospac. Wiec zawsze chociaz godzinka,dwie i czlowiek czuje sie znacznie lepiej.
Teraz jest 9:55. Dokladnie tydzien temu o tej godzinie przyszedl na swiat moj cud :*
Pia U nas to samo. Taka zawieja ze szokWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 09:57
Gosiak, cath, Sue, kasia_1988, Boroniówka, mala_mi1982, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Cath, słyszałam o tym, ze ubranka moga byc duze, bo dzieci maja podkurczone nóżki:)
Ale Konstancja długa:)
Ciekawe jaki moj Tomasz bedzie:) czy wda sie w ojca (59cm pry porodzie) czy matkę (54)no ale zaraz bedzie nosić 62
szybko urośnie
-
Suri97 wrote:Cath Przesłodka twoja córcia! :* widze ze z twoim samopoczuciem chyba juz lepiej
A my dzisiaj konczymy tydzien. I nie moge w to uwierzyc. Tak szybciutko ten tydzien minal a te chwile juz nie powroca. Moja teraz zasnela . Taki anioleczek terazTez ide sie polozyc bo dzisiejszej nocy za bardzo mi nie dala pospac. Wiec zawsze chociaz godzinka,dwie i czlowiek czuje sie znacznie lepiej.
Teraz jest 9:55. Dokladnie tydzien temu o tej godzinie przyszedl na swiat moj cud :*wiec jest postęp! Dzis tez mam zamiar dużo chodzić
Suri97, Topola lubią tę wiadomość
-
cath wrote:Tylko u nas nawet rękawy musimy podwijac a cala reszta tak na niej wisi ze aż czasem żal patrzeć haha
no ale zaraz bedzie nosić 62
szybko urośnie
Drobinka, modelka bedzie jak nic! Ale masz fajnie!
Tezż chciałabym już podwijać rękawyGosiak, cath lubią tę wiadomość
-
Penelope kciuki! Mądrego masz synka, sam zdecydował!!! Bedzie dobrze!!!
Asiu, tak mamy dwa konie z mężem. On ma dziewczynkę, ja chłopaka.
Dziewczyna nam sie uszkodziła wczoraj na tej ślizgawcy, taka bida z niej ze aż mi żal.
U nas tez zima na maxa! Jest pieknie!!!!
Miłego dnia kochane!Penelope lubi tę wiadomość
-
no i krocze mi sie rozjechalo...bede miala szerokie wejscie do pochwy...nic z tym nie mozna zrobic bo juz zagojone praktycznie, ewentualnie na nowo naciać
ehh...bylam u kilku osob...chyba jeszcze jutro do mojego gina pojde, moze cos wymysli...ale watpie...
mam dola z tego powodu znowu... ciekawe jaki komfort bedzie przy współzyciuehh...moze maz sobie znajdzie inna panią
z ta specjalizacja tez niezle... mialam isc dzis i wczoraj, nie poszlam...
piatek, sobota, niedziela zajecia.... w piatek jeden kit... ale sobota, niedziela od rana do wieczoraszok ! nie mam sumienia dziecka zostawiac
nie wiem, moze nienormalna jestem....
i do tego od rana nerka mnie boli, zeby mnie kolka nie dorwała, zjadlam juz 2 nospysory, musze sie pozalic
-
Groszek, teraz są ginekolodzy, ktorzy specjalizują się w waginoplastyce - chodziłam do takiego kiedys, ktory wlasnie zakładał prywatna klinikę.
Troche to kosztuje, no ale jakby nie patrzeć, to ważna kwestia, a Ty jestes młodziutka. No i cwicz miesnie kegla, to też pewnie pomoże (na pewno nie zaszkodzi:))
A Ciebie nacinali w trakcie porodu? Czy jeszcze peklas do tego?
-
Penelope,powodzenia ! To dobrze,że nie muszą wywoływać bo bardziej bys sie męczyła, dasz radę nie ma innej opcji.
Cath macie piękny skarb :)też już chciałabym tak być sobie z Synkiem
Powoli tęsknota do Niego przewyższa ten okropny strach przed bólem choć boje sie nadal, mam nadzieję,że wytrwam i jesli sie zdecyduję to będzie miał kto podać mi zzo.
Maarta,ja też choć strasznie sie bałam to teraz widzę,że szkoda mi niesamowicie,że ten wyjazd w czwartek okazal się fałszywym alarmem,ale chyba każda z nas może zaliczyć taką wycieczkę.
Mnie czop odchodzi powolutku nadal,jutro rano znów wizyta,zobaczę czego się dowiem,może mam już większe rozwarcie niż w szpitalu,chcialambym juz z jakims jechać a nie byc na opuszek..
Śniegu nawaliło przez noc chyba z 30 cm,moich psiaków prawie w tych zaspach nie widać jak lecą na polePenelope lubi tę wiadomość