Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś zostaje sama na noc. P jedzie do Krynicy górskiej, wiec nie wracają dzis:/
Ledwo po ślubie i juz słomiana wdowano i moj syn ma dzis nakaz siedzenia w brzuchu:)
Poza tym, muszę jeszcze kupić staniki do karmienia, laktator i jakas koszulkę do rodzenia w lumpie, wiec niech siedzi jeszcze:)
A z tym nie wychodzeniem w terminie - zima jest, komu by się chciało wychodzić na zewnątrz, jak tak zimno:) dzieci pewnie czekają na wiosne
-
derii84 wrote:Gosia nie mów, że ty juz spacer zaliczylas?
Sprawdziłam w aplikacji jaka jest tempa odczuwalna, a od wczoraj widzę, że wielce się pogoda nie zmieniła a dęło nietęgo i było strasznie wilgotno.
derii84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jezu moje dziecko jest aniołem
nakarmiłam ja o 22 to wstała o 2 potem ładnie do 6 spala i teraz dalej spi od 6
zobaczymy jak długo :* No i Konstancja spi ze mna.w łóżku z powodu tych szwów. bo jak np płacze ti ja zanim sie podniosę to ona biedna sie napłaczę s tak mam ja blisko w zasięgu reki. No cudo Male po prostu
teraz ja czekam aż ona się obudzi hahahah
tego jeszcze nie było aby matka czekała aż dziecko sie obudzi!
derii84, Gosiak, asia888, Boroniówka, megg, Topola, Penelope, Lara 82, Angélique89, Fedra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
http://www.iv.pl/images/95430828859754221518_thumb.jpg tu dla was mój malusi cielaczek dzis z rana
AsiaSzw, Maarta:), Bietka, Sue, asia888, Gosiak, Suri97, laureczka25, ash, Januszkowa, LadyMK, megg, 1kasiulka1, juska19, gusiaa, Patrycja20, Lara 82, Angélique89, słoneczna 85, Fedra, dorocia2324, pudel22 lubią tę wiadomość
-
czesc
noc nic nie przyniosla, troche brzuch mnie tylko boli wiecej nie jade do tego szpitala na falszywe alarmy jade rodzic od razu tak postanowilamwiecie co bylo najgorsze ze jedziesz myslisz ze to juz a tu dupa!
Jestem pewna ze urodze tydzien po terminie, teraz wiem ze musze spokojnie czekac bo inaczej dostane na glowe.
Cath slodziutka coreczka.
Penelope powodzenia trzymam kciuki zeby az tak mocno nie bolalo:)cath, Penelope lubią tę wiadomość
-
U nas też wieje, że łeb chce urwać! A moja koleżanka wstawiła na fb zdjecia z podróży poślubnej - była na Kubie...raj na ziemi po prostu:) az się rozmarzyłam
Wczoraj urodziła moja koleżanka - 3300 i 53cmtermin miała na 2.02, małej się nie spieszyło jak widac:)
No i teraz moja kolej:)
Miałam iść na spacer, a na dworze masakra...
-
Konstancja ma niesamowitą pozycję do spania:-)
Kobieto ciesz się, bynajmniej nie kupiłaś na darmo tego 56:-)
Jak ktoś dzisiaj zadzwoni i zapyta, czy coś mnie rusza, to wywybuchne, szczególnie, jak to będzie teściowa.... Co oni nie kumac? Przecież logiką jest, że gdyby coś się działo dostaliby taką infcath lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na_cik wrote:Dziewczyny!
Mam do Was pytanko!czy któraś z Was ma skurcze /drętwienia w pachwinach albo jednej? Ja mam od kilku dni a dziwią to mi ze 3razy aż nogi podkosiło...w poprzedniej ciąży tego nie miałam
Maarta! Ale jaja! W szoku jestem! Może być tak,że jeszcze się dzisiaj rozwinie.
ja wczoraj mialam kilkakrotnie cos takigo w prawej pachwinie, az mnie zgielo
Ash to Ty masz konie? ale zazdroszcze!!!
Penelope ale super ze Zdziebad sie jednak zdecydowal! Kciuki zeby sprawnie i szybko poszla akcja!
Cath slodziutka coreczka, 57 to dluga! pewnie temu taki blad wagi wyszedlcath, Penelope lubią tę wiadomość
-
Oj tak
jest przepiękna. Uwierzcie mi ze mogłabym całymi dniami na nią patrzeć
a jak sie śmieje tzn uśmiecha
ogolnie ma bardzo mądre spojrzenie czesto jak otworzy oczy to wygląda tak jakby wszystko rozumiala co sie do niej mowi
Sue, Suri97, Penelope, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość