Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moja głowa na szczęście już ok, oficjalnie ogłaszam, że jestem gotowa i mogę rodzić. Dziecko, zdecyduj się na eksmisję dziś albo we wtorek, bo w poniedziałki ponoć dużo planowanych cesarek, więc lepiej nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 08:13
megg, Suri97, AsiaSzw, Aagnieszkaa, derii84, Patrycja20, Penelope, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosia no to do dziela. Zobacz Penelope posprzatala wczoraj poprasowala i zas mlody jaki chetny do wyjscia
Ja sie nawet wzglednie wyspalam. Sasiad coprawda wczoraj impreze chyba robil bo o 2 muza mnie obudzila. Niech go szlag!
A wczoraj juz mi tak spuchly dlonie ze w koncu musialam zdjac pierscionekmega mi smutno...
-
Penelopa do boju...
Dziewczyny my wychodzimy dzisiaj do domku. Rana po cc ciągnie nawet bardzo ale do wytrzymania...
Zakochana jestem po uszy w mojej księżniczce. Mogłabym się patrzeć na nią nieustannie. Ja wrócę to wiem ze tak bedzie i nic nie zrobię w domu... He
Jedyne co mnie martwi to brak pokarmu. Ale walczę z laktatorem... Póki co musi być dokarmiana bo nie mam nic...megg, Krokodylica, Patrycja20, Penelope, Fedra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie jutro godzina zero! Szkoda tylko, że moja Córka nie bardzo zna się na kalendarzu...
A, i mam źle ustawiony suwak, nie ma to jak zauważyć w "przed ostatni" dzień ciązy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 08:51
Gosiak, asia888, megg, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Penelope kciuki zacisniete! Oby poród przebiegł w miarę szybko i najważniejsze bez komplikacji!
My jesteśmy w domu od wczoraj:) pierwsza noc zaliczonamłody budził się chyba 3 razy. Teraz sobie smacznie śpi na mamusi
Co do karmmienia to mi też położne kazały co 3 h wzbudzać, ale Stas absolutnie nie da się nakarmic jak on sam tego nie czuje, więc odpuscilam. Mimo wszystko 4 godz to jest max jakie przespi. Przybiera na wadze je ładnie, więc puki co się nie martwię.
Tak się zastanawiam czy u nas w domu nie jest za chłodno, ma... Dzisiaj jak Stas obudził się na karmienie to policzki i nosek miał chłodne
Dzisiaj opisze Wam poród jak synek będzie ładnie spał w dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 08:56
megg, Penelope lubią tę wiadomość
-
Bietka dzieciaczkowi sprawdzasz temp. na karku. Taki dzidzius zazwyczaj ma zimne raczki i nozki dlatego zaklada sie skarpetki i czesto rekawiczki
Temp 21-22 jest optymalna. Fakt ze po wyjsciu ze szpitala moze byc maly szok bo tam jest mega goraco. No i do kapieli powinno byc troche cieplej.
-
nick nieaktualnyBedac rano z psem na dworze doznalam szoku - pies mi zniknal w sniegu! Doc, ze mały i biały to w dodatku wariat. Wskoczył do zaspy, ktora miała ok 40cm wysokości i zrobił sobie tunel do chodnika - a co będzie wyskakiwał ;]
Sue, mala_mi1982, Patrycja20, Lara 82, Angélique89, Fedra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki
Fedra, wiem, że się powtarzam, ale Natalka sliczuchna
Martaa, ale jaja, rozkrecily się te skurcze?
Penelope dla forumowych ciotek świetna wiadomośc.biedna jesteś, na bank wycienczona, ale pomysl, że za parę godzin Mały Ci to wszystko wynagrodzi.
Gosiak do dzieła, może z głowy bóle przejdą w końcu na dol, tam gdzie powinny
Kasia fantastyczna wiadomość, co w domu, to w domu
A my kolejną noc wyspani, czekamy na dalsze mile od was informacje (g)kasia_1988, Fedra lubią tę wiadomość