Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Kurde, a u mnie ani żadnych skurczy, ani czopa ani nic. Zero!
Mam wrazenie, że porod zacznie się u mnie jakimś skurczem, ktory mnie na glebę powali:)
W sumie, mam czastrochę czopka z nitkami krwi i od razu skurcze
3dni po terminie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 11:19
Sue lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
no niestety...
ps dobrym sposobem na odchodzenie czopka jest, przekonuje się o tym kolejny raz heheh
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
megg wrote:a ja zrobilam gofry...mniam, mialam mega ochote!
i zupka tez sie robi
u na sniegu DUUUUZO, biedny maz poszedl 2 raz odsniezac
a ja mam jakis dziwny humor dzis, czuje sie juz taka ciezka i wogule... juz chce byc po i tulic malego w domku
Cath sliczna Konstancjamyślę ze nasze hormony szaleją
już zaraz wszystkie będziemy tulic nasze maleństwa. W końcu wyjść muszą!
Dziś się wyluzowywuje, o tak! No zobaczymy co powiem jutro...hihi...megg lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Gosiak wrote:Moja głowa na szczęście już ok, oficjalnie ogłaszam, że jestem gotowa i mogę rodzić. Dziecko, zdecyduj się na eksmisję dziś albo we wtorek, bo w poniedziałki ponoć dużo planowanych cesarek, więc lepiej nie
Gosiak lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Mi czop zaczął odchodzić na 4 dni przed wodami. A wody ja spalam i czułam ze mam bardzo mokro gdy wstalam z lozka aż polecialo! I na wkladce one były różowe. I caly czas byly różowe
zapachu nie miały. Ale bylo ich dużo!!! To wyglądali jakbym sie posikała. No i ten kolor różowy
-
AsiaSzw wrote:Gosia kupilas ta przytulanke Janeczce?
http://kikishop.pl/s-k-l-e-p/#!/CUSKI-ORIGINAL-MIĘTOWY/p/46036322/category=10480100
A przytulać Janeczka będzie się do mnie i wąchać mój zapach, może za miesiąc - dwa kupimy
-
Wiem, że to może być już
Ale zostały mi jeszcze do zjedzenia łazanki i placki ziemniaczane i czekolada na gorąco
Myślałam, że dziś uda mi się wypić czekoladę na gorąco, bo mieliśmy plan jechać na Przystanek Śniadanie, ale przez tą zawieję śnieżną zrezygnowaliśmy.
Dziś jeszcze znajomi nas odwiedzająGosiak lubi tę wiadomość
-
Tyle godzin już minęło a ja tylko półtorej cm rozwarcia. Za wcześnie na znieczulenie a skurcze bolą strasznie. Włożyli mi jakaś tabletkę na szybsze rozwarcie ale przez nią mam bolesniejsze skurcze. Ona ma działać do 24 godzin!!!!! Zależy od postępu, a dopiero pół godziny ja mam. Do wieczora to na bank raczej poleżę. Już płaczę, mam dość i jestem zmęczona bo nie spałam ani minuty. Tyle w skrócie
-
Pia Gizela jak wyprobujesz napisz czy to dziala, bo ja juz nie mam sily na te metody ktore maja mi pomoc
Dzieki Cath za opis, teraz wiem na co mam czekac.
Penelope badz dzielna, dzidzia juz bliskoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 11:50
-
Hej. Wszystko mnie zaczyna coraz bardziej wkurzać. Nie dla mnie takie siedzenie jak na szpilkach, stresuje mnie to.
Irytują mnie tysiące sms-ów dziennie "czy już, jak się czuję, co się dzieje, czy czuję ruchy". No do diabła, jak będzie już po to dam znać, a jakbym nie czuła ruchów to bym chyba nie czekała sobie bezczynnie.
Ja wiem, że to wszystko z troski i że to ogólnie miłe, ale mnie wkurza! Pożaliłam się. Grrrr!marcela29, Sue, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość