Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiś, listę wstawię jak wstanę z łóżka:) poki co próbuje jeszcze zasnąć
Tak sobie myślę, że kupię ten klin do łóżeczka. Nie drogie to, a bede spokojniejsza:)
No i muszę laktator w końcu zamówić, tylko na wypłatę czekam:)
Powiem Wam, że weszlam przed chwila na styczniowki zobaczyc czy po porodzie ich wątek dalej działa - i działa:)
I jak pisały o wadze, to prawie każda ma mniej niż przed ciążą
Katiś a jak Ty się czujesz? Pola czesto sie budzi?
Kurde, ja bede jechac na porodowkę, a Ty na pierwszy spacer:)
Bella, Twoja córeczka jest prześliczna!!
-
No właśnie nie jest złe .. Jak m przyniósł mała to kotka ja obwachalan pogłowie i tyle
ogólnie w nocy śpi z nami a w dzień czasem przyjdzie na kanapę jak małej z nami nie ma ... Ale póki co większość dnia woli leżeć na podłodze lub drapaku czyli tak jak wtedy gdy mamy gości .. Tak jakby foch mały... A zawsze jednak jak małej nie było leżała ze mną Indie tuliła.. Powoli się oswaja.. Nie nasiąkła ani razu wiec zawsze coś :p No ale wczoraj np jak mała odniosłam to przyszła do mnie do łóżka i się przytuliła wiec jakiś tam gest się pojawił
myśle ze się oswoi z czasem.. Najważniejsze ze nie wykazuje agresji bo np kolegi kot zrobił się agresywny do dziecka i musieli oddać a wiec bałam się tego i tego ze mała będzie miała alergie .. Ale jest dobrze
Lara 82, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
jestescie mistrzyniami mialam do nadrobienia 6 stron po nocy.
Penelope gratuluje z calego serca. Ciesze sie ze jestes juz szczesliwa mamusia :')
Agaa trzymam kciuki...niech bedzie laskawie
Bella piekna Lilianka!!! No imie boskiefajnie ze z kp coraz lepiej.
Ja w lozeczku jeszcze. U nas tak dla odmiany pada deszcz -
Jejku mój maź czasem mnie zabija.. Chciałam ja przebrać przednkarmieniem a on ze teraz tam siku a puszcza baki i będzie kupa nie chciało mi się sprzeczać już bo ciagle głowa mnie boli wiec dałam mu by zrobił jak chce i wyszło tak ja ja nakarmiłam potem on mm potem położył ja bonzasnela i teraz wybudził ja na zmianę pieluchy.. W której kupy nie było tylko siku tj przed karmieniem gdy mówiłam ze wtedy ja przebrać...he ma za swoje teraz... Mała beczy i musi ja uspokajać ma fart bomsciagnelam mleko wiec ma jako taki uspokajacz który ja uśpi.. Faceci... Do tego zapytałam czemu wogole tak chciał zrobić a nie przebrać gdy siku a on ze będzie przebierał tylko gdy kupka bo pieluszki są takie dobre ze wsiąkają siku i nic nie czuć :p padłam
No ale po paru minutach płaczu już widać jego skruchę
-
heeej
wpadłam do Was z nowiną ale najpierw chciałam pogratulować wszystkim mamusiom! śledzę na bieżąco i nie wierzę, że ledwo luty się zaczął a tu już tyle ślicznych dzieciątek!!! a co jedno do piękniejsze!!!
cudowne!!!
chciałam Was poinformować, że dołączyła do Was kolejna księżniczka. Dziś w nocy o 3.30 Gusiaa urodziła śliczną Kornelkę! poród poszedł bardzo szybko - z 7cm rozwarcia co 10 cm w 4 skurcze:) Nelka jest drobniutką dziewczynką (2680g) o pięknej oliwkowej cerzeMamusia jest zmęczona ale szczęśliwa
a drugą nowiną jaką chciałam się z Wami podzielić to będę miała wymarzonego drugiego synka
trzymam kciuki za wszystkie nierozpakowane jeszcze - życzę błyskawicznych i bezproblemowych porodów! a wszystkim mamusiom z dziećmi przy sobie życzę przespanych nocek, ładnie jedzących dzieci i absolutnego zdrowia bez uczuleń, kolek i innych strakcji!buziaki lutóweczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 08:05
AsiaSzw, Gosiak, słoneczna 85, derii84, angelstw, LadyDi, Maarta:), Patrycja20, juska19, Sue, przedszkolanka:), Bietka, Lara 82, dorocia2324, Katiś, Angélique89, asia888, Fedra, kasia_1988 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dzień dobry! Witam się dalej z bólem pleców i podbrzusza
Penelope gratuluję! Nareszcie jesteście razem! Tyle, co ty się naczekałaś!
Odpoczywajcie i kochajcie się mocno :*
Aga, dobrego porodu! Żebyście szybko byli razem!
Januszkowa, ciekawe co tam ci dziś wyjdzie na ktg
Wizytującym życzę owocnych wizyt!
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
AsiaSz tak w czwartek mam przyjść o którejkolwiek miedzy pacjentki
Dora gratulacje dla Gusi , jej Kornelka ma wagę jak moja mała, moja miała 2640
Zamówiłam nowa pakę ciuszków bo miałam same na 62 i tylko 3x body i 3 x pajac na 56... W 56 ona pływa bo ma 48:p wiem ze szybko urośnie ale nie tak od razu do 62 wiec zamówiłam na 56 i tez coś na 50 :p
Masakra kasy idzie ze hej, wagę kupiliśmy i jeszcze puściłam zamowienie kolejne z gemini...
Wiec takie becikowe 1000 to śmiech na saliale my i rak nawet tego nie dostaniemy.. Niech się cmokną :p
dora8201 lubi tę wiadomość
-
Ja w koncu zasnelam.
Jakie objawy? Tak mnie bolalo ze nie moglam sie przekrecic.
Glut nadal jest ale dzis kremowy. Bol wczoraj jak na @ a moze i bardziej i silne klucie w szyjce jak sue domyslam. Brzuch twardy, napina sie..
Agaa tak czulam ze cos sie dzieje!!!
Trzymam kciuki!!
Ja mialam dzis zly sen i jakas niespokojna jestem.
Ide na drzemke bo trzeba byc w gotowosci kazdego dnia!!
Penelope gratulacje!! Daj znac jak juz bedziesz miec sily