Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
o 1 odeszly mi wody. Pojawiaja sie juz skurcze nieregularne ale cholernie bolesne. Leze juz na sali porodowej. Trzymajcie kciuki bo przede mna dlugi dzien.
Penelope, PatrycjaP, mala_mi1982, Lara 82, Fedra, Sue, megg, ash, Patrycja20, Gosiak, Pia Gizela, LadyDi, Aagnieszkaa, słoneczna 85, Maarta:), przedszkolanka:), Bietka, dorocia2324, Angélique89, LadyMK, asia888, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
O 1:28 po 26 i pół godzinach próby urodzenia siłami natury, przez cc przyszedł na świat mój Syn. Nadal bezimienny. Pomimo że na końcu okazałości ze trzeba cc, że pobierano mu krew z główki jeszcze w łonie bo tętno miał 180, że ja prawie już się wylaczalam ale byłam zadowolona że już Go wyciąga. Jak usłyszałam najpierw płacz to się popłakaliśmy z mężem. Waga 3.650, długości tu nie mierzą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 06:55
PatrycjaP, Lara 82, Fedra, Sue, megg, ash, Januszkowa, Patrycja20, Gosiak, AsiaSzw, Pia Gizela, słoneczna 85, juska19, sebza, Boroniówka, przedszkolanka:), Bietka, dorocia2324, truskawkax25, Aagnieszkaa, Stokrota :), Angélique89, LadyMK, asia888, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Penelope gratulacje!! Aga trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie:)
My właśnie mamy pobudkę na karmienie:) wczoraj m kupil wagę dla małej jako ze chcemy kontrolować jej przybieranie on i narazie przybiera po szpitalnym spadkujeszcze 100 g i będzie masa urodzeniowa:)
Wczoraj zaliczyliśmy tez pierwsza kąpiel i kurczę płakała strasznie a niby dzieci lubią się kapać
Pochwale się tez ze laktacja mi się małymi kroczkami rozkręca wczoraj ściągałam już każdorazowo 10 ml wiec z każdy,m niej jest lepiejzamówiłam sobie osłonki do wietrzenia medali bo już taka eksploatacja brodawek trochę daje im popalić
Dalej nie dociera do mnie ze to moje dzieckoFedra, Sue, megg, Penelope, Gosiak, AsiaSzw, Pia Gizela, mala_mi1982, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:Hej dziewczyny
o 1 odeszly mi wody. Pojawiaja sie juz skurcze nieregularne ale cholernie bolesne. Leze juz na sali porodowej. Trzymajcie kciuki bo przede mna dlugi dzien.
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Penelope bardzo gratuluje synka i nareszcie jest z wami choc nie zazdroszcze tego co przeszlas tyle godz. a jedna czasem natura jest bezlitosna. Choc tak narawde i tak chciala bym byc na miejscu, ktorejkolwiek mamusi i miec dzidzi juz ze soba.
Jeszcze raz gratuluje i odpoczywaj bo to tetaz dla ciebie wazne.
Buziole wielkie i usciski od cioci Lary.Penelope lubi tę wiadomość
-
Penelope wrote:O 1:28 po 26 i pół godzinach próby urodzenia przez cc przyszedł na świat mój Syn. Nadal bezimienny. Pomimo że na końcu okazałości ze trzeba cc, że pobierano mu krew z główki jeszcze w łonie bo tętno miał 180, że ja prawie już się wylaczalam ale byłam zadowolona że już Go wyciąga. Jak usłyszałam najpierw płacz to się popłakaliśmy z mężem. Waga 3.650, długości tu nie mierzą.
witamy Malucha po tej stronie
Penelope lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Bela Nasza tez płakała za pierwszym razem ale za drugim było już super najpierw zakończyliśmy nóżki potem pupę i na końcu plecki maz ja tak trzyma ze jest praktycznie cała w wodzie i może ruszać nożkami i raczkami
Waga to dobra rzecz położna mówiła tylko zeby nie ważyć cześciej jak co 3 dni bo może być lekki spadek a rodzice już świrują
My już po karmieniu i kupie gigancie dobrze ze mam jeszcze podkłady szpitalne które podcięłam na mniejsze części bo moja uwielbia podczas przebierania a to kupę nagle dokończyć lub siku zrobić zawsze wtedy gdy już chce nowa pieluchę założyć
To teraz mogę powiedzieć dobranocSue, megg lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Penelope GRATULACJE!!!!! Dzielna jestes!!!
Agaaa powodzenia! Szybkiego i bezbolesnego porodu!!!!!!
A ja nie śpie od 5:30!!!!! Wrrrr przewracam sie z boku na bok tylko i nic. Pewnie zasnę jak maz wstanie, ale nie na długo bo muszę wstać na paznokcie i do Enelmedu dzis. Masakra
-
A w awatarku moja Lilcia forumowe ciotki :)p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 06:51
Patrycja20, Gosiak, ash, Lara 82, Sue, AsiaSzw, Pia Gizela, megg, juska19, Fedra, marcela29, dorocia2324, Maarta:), Aagnieszkaa, Angélique89, asia888, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
nie nadążam
dziecię moje pochlonelo mnie do reszty, co prawda jest grzeczna, ale oderwać się od niej nie mogę
teraz się karmimy. Laktacja ruszyła, dokarmiamy JesZCe mm ale cycem chce jak najwięcej. Kąpiel już za nami i pierwsze zachlysniecie
wszystko jest idealnie. Pola przecudowną. Gratuluję nowych porodów ale przede wszystkim gratulacje dla Penelope!!! Nareszcie możesz tulic.
trzymam kciuki za pozostałe porodu.Chciałam zobaczyć listę ale nie wiem gdzie jej szukaćSue, mala_mi1982, Fedra, marcela29 lubią tę wiadomość
Pola
Hania