Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Ja dziś idę wcześniej spać, leżę juz w łożku i jestem śpiąca, trzeba zbierać siły
Popieram tą wieczorną postawę, ja również skorzystam z szybszego relaksu sypialnianego... Teraz nie znamy dnia ani godziny
-
Gosia no to czekamy na Janeczke
Ja tez juz w lozku jestem. Bolal mnie rak brzuch juz teraz na wieczor ze szok. Licze jeszcze na masaz stopek
Jutro moja wymarzona data na porod byla. Ale teraz to juz czekamy do 15 nie nakrecam sie.
Dobranoc. Trzymam kciuki aby sie ktos rozpakowal dzisaj w nocyGosiak, derii84 lubią tę wiadomość
-
jakoś się zmówiłyśmy z tymi naleśnikami dzisiaj???
też robiłam!ale na słooodko...
na naszym prywatnym forum jest link do mojego fb, więc tam można zobaczyć co uczynilam
a jutro...Gosiak mi smaka narobiła na frytki. Ehh idę spać!Januszkowa lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Agnieszka gratulacje! ale klocuszek !
Aagnieszkaa lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Widze ze dzis wszystkie grzecznie do lozek i zbieraja sily na porod:) czyzby jutro kumulacja?
dobrej nocki
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Aga gratuluje i podziwiam, odpoczywaj i ciesz sie swoim Szczesciem!!
Aagnieszkaa lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
4200 to sporo...
Ja tez leze. Kurde cos sie chyba zacznie bo takie mam bole.. A polozna rano nie moze. Chyba sie zalamie!! Ale moze wytrzymam i jakos sie nie miniemy
Jak nie urok to sraczka jak to sie mowi:)
Mowila ze tylko w srode rano nie moze...Aagnieszkaa lubi tę wiadomość
-
Helo melduje sie dzis po wizycie poloznej srodowiskowej
mala wrocila do wagi urodzeniowej i nie musimy jej juz wybudzac w sumie od wczoraj tego i tak nie robimy
skore ma super zoltaczka schodzi zdrowiutka jak rybka... Oczywiscie jak kazdy powiedziala ze wykapany tato :p mm moge odstawic jak bede sciagac 40-50 ml.. Dzis slabiej pracowalam z laktatorem i wogole i troszke mniej sciagalam niz wczoraj wiec jutro znowu dzialam
kupilam w gemini pas poporodowy i polecam!! Super sciaga brzuch ogolnie maja dobre opinie takie pasy i niby im szybciej sie zacznie taki nosic tym lepiej
wiec mam zamiar juz codziennie w nim smigac
tak sciaga ze normalnie prawie plaski brzuszek mam w nim
ja kupilam baby ono jakby co i jedtem zadowolona
dostalam opieprz od poloznej no lepiej sie poczulam i lizalam dzis chate i powiedziala ze trzeba uwazac bo jak sciagna szwy to jak bedzie sie tak robic to rana moze sie rozejsc i bedzie brzydko wygladac wiec niby 3 tygodnie mam prowadzic oszczedny tryb zycia ... A ja mam robale w tylku i nie wyobrazam sobie lezenia ew zajmowania dzieckiem i spokojnego trybu zycia ... Ugh
dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
Bella dobre wiesci, oby tak dalej i oszczedzaj sie!
Ja tez bym chetnie pospala i zebrala sily na porod, oczy jak 5zloty ale zasnac nie moge do 4-5 nad ranem i nic nie pomaga, barany licze pije kakao przed spaniem wietrze pokoj nic.
Dobrej nocy, ciekawe ktora jutro dolaczy do mamusiek:) -
Bella muslalam dzis o Tobie. A jak blizna ciagnie cie nadal??
Ciesze sie ze u was tak dobrze i ze laktacja tez poprawniesame dobre wiesci.
Ja teraz czekam niecierpliwie na moj termin. Jak bedziesz miala chwile to wez mi na pw wyslij linka do tego pasa poporodowego.
-
nick nieaktualny
-
A ja pofikałam jak młoda kozica 45 minut i od razu lepiej. Teraz zamiast zalec na kanapie, podskakuje sobie na piłce
Powiem Wam, że jak się rozciągałam to poczułam jak mam mega spięty kręgosłup. I to każdy odcinek taki bolesny. No ale porozciągałam się i od razu lepiej
Wszystkie idziecie grzecznie spać, czyżby jutro zmasowany atak porodowy?
Lara, trzymam kciuki za zalanie łóżka (śmiesznie to brzmi)
Megg, za Ciebie również trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze dobrze poszło i żebyś szybko doszła do siebie :* Daj nam znać, jak już będziesz miała siłę ;*Lara 82, Pia Gizela lubią tę wiadomość