Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Ale tu cisza, czyżby ta paskudna pogoda spowodowała, że nikomu nic się nie chce. A może rodzicie
U mnie nocka ciężka, gdzieś po 4, to aż zaczęłam jęczeć z bólu pleców. Aż męża obudziłam!
I jak mąż poszedł do pracy, to miałam sen, że Lara napisała w nocy na forum, że jedzie rodzićGosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:I jak mąż poszedł do pracy, to miałam sen, że Lara napisała w nocy na forum, że jedzie rodzić
Pia Gizela, Penelope lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Fedra rozbawilas mnie tym jabolem. Ja tez rozne glupie rzeczy robikam w wieku 15 lat. Palilam fajki to po pierwsze ale akurat do alko mnie nie ciagnelo. Ja tam w sylwestra mojemu mlodemu sama szampana kupilam wiedzialam ze pewnie chlopaki cos tam beda mieli i doszlam do wniosku ze chociaz niech pije pod kontrola a nie scieme wali potem ze nic nie bylo. Przyznal ze mieli po butelce na 2 glowy. Nie podoba mi sie to bardzo, ale wlasnie czasy sie zmienily i trzeba rozciagac te granice czasem wbrew wlasnej woli ale to najrozsadniejsze...
Gosia ide zobaczyc co tam za niespodzianka dla nas czeka
bella bardzo ci dziekuje. A ty piszesz ze S po porodzie tydzien nie zalamuj mnie dziewczyno....Fedra lubi tę wiadomość
-
Penelope wrote:Ps. A co to, żadna dziś nie rodzi? Gosiak, no Ty to już byś się mogła zbierać
Ale weź to mojej córce wytłumacz
Ale patrząc na to kiedy Ty rodziłaś - mam jeszcze tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 07:52
Pia Gizela, Penelope, Sue, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Gosia a moze te ziolka od doktorka to wczesniej lyknij ?
Dziś mam akupunkturę na 18:00 - może na wieczór sobie ziółka wypiję... i urodzę w tłusty czwartek
Tylko, żeby dziecko nie miało potem do mnie pretensji -
Dzień dobry
Wstałam z okropnym zawiedzeniem się na własnym organizmie. Ok 4 obudziły mnie bóle krzyżowe,a do tego takie ciut silniejsze skurcze jak na @,i tak miałam do 6,nawet trafiły się 3 co 20min, wiec myślę, hurra. I co, przeszło wszystko. Poplakalam się