Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
U mnie pas poporodowy też już czeka
Gosiak ja też wstawałam w nocy do WC tylko 2 razy, wcześniej zdarzało się nawet 7. Zaczęłam się zastanawiać czy wszystko jest ok. Pod koniec przecież powinno się chodzić jeszcze częściej, a u mnie jest odwrotnie. Będę to jeszcze bacznie obserwować przez dzień, bo z nerkami też różnie bywa.
Ciekawe jak Słoneczna. Wczoraj coś ją "brało" -
Cześć dziewczyny
aż się zdziwiłam,że żadna nie rodzi,pewni dzieciaczki czują jaka pogoda beznadziejna.
Megg dziś już będzie tulić skarbteż już chcę
Ja na wieczór miałam troche mniej bólu w krzyżu,ale dziś znów kręgosłup nie daje spokoju:( juz wczoraj płakałam bo sie martwie czy ja większy ból zniosę.. Eh..byłaby już wiosna
megg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my dzisiaj mielismy termin porodu
Fredra z tym werandowaniem to co osoba to inna opinia...Ja pytalam mojej poloznej i mowila ze spokojnie jak dziecko ukonczy tydzien to mozna zaczac.
Bella Ten suwaczek musisz od nowa zrobic.kliknij na swoj to otworzy ci sie strona gdzie sie robi te suwaki .
A co do kalendarza ciazy na belky to jak dalam zakoncz to mnie wyrzucilo na rozowa strone. a jak tu chcialabym wejsc to musialam koniecznie jakas date rozpoczecia ciazy wpisac. Bezsensu... I narazie mam ustawiona caly czas ciaze bo inaczej nie moge tu byc.Fedra lubi tę wiadomość
-
Hej:)
Penelope, slicznosci z tego Russella sa:) długo kazał na siebie czekac, ale taki widok wynagradza wszystko:)
Mnie o 3 obudził taki mega wkurw. Boli mnie brzuch przez zaparcie, juz nic nie działa. Pierdziele, kupuje czopki. Mecze sie tylko!
Bella, a gdzie zamawialas ten pas? Ja mam identyczne jak Ty- przed ciaza 53, teraz 65 (ale czy na pewno to nie wiem, tygodniowe zaparcie zalega), w brzuchu chyba nie mam 100. Wiec s chyba tez powinno byc dobre
Zamawialas przed porodem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 09:38
Penelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W nocy jest ok bedzie lepiej jak juz oaktacja calkiem ruszy bo teraz dostawiam ja na 30 min je i zasypia a po 1,5 h budzi sie wiec dokarmiamy i wyedy spi dluzej
Sue ja zamawialam po porodzie bo przed mawet nie wiedzialam o takim wynalazku ale chyba lepiej po mimo wszystko, zamawialam z gemini firmy baby ono, ja rozmiar mierzylam w brzuszku tam gdzie najwiejszyLara 82 lubi tę wiadomość