Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo niespokojną noc miałam. Ciekawe czy to dlatego, ze juz znam dokładną datę cc ?!
Wstawalam 2 razy do wc, budzilam sie kilka razy ot tak.... Ech.
Ostatnie dwie noce w domku mi zostały
Wczoraj zaczęłam ściągać 2 sezony House of Cards zeby w szpitalu obejrzeć. Książki mam naszykowane, mam nadzieje ze nie uschnę z nudów.
Miłego dniaderii84, Gosiak lubią tę wiadomość
-
derii84 wrote:Dzień dobry
Wstałam z okropnym zawiedzeniem się na własnym organizmie. Ok 4 obudziły mnie bóle krzyżowe,a do tego takie ciut silniejsze skurcze jak na @,i tak miałam do 6,nawet trafiły się 3 co 20min, wiec myślę, hurra. I co, przeszło wszystko. Poplakalam się
-
Musze sie jeszcze pochwalic ze moj malzu jako prezent kupil mi ipada i pokrowiec :p faaaaaajny prezencik :p za fajny bo ciagle w nim teraz siedze ze mowi ze mi go zabierze :p
Gosiak, AsiaSzw, dorocia2324, Pia Gizela, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
I smiesznie bo wczoraj wpadl kolega ktory sie wprowadzil na nasze osiedle i ja w sumie o malej nic nie mowilam bo pamietam jak on mowil ze co wpada do jednych znajomych z dzieckiem yo tylko piluszki kupki i temat dziecko :p wiec mialam to na uwadze a moj maz to noooooon sto o malej a to jaka fajna a to jak beka jakue kupki i baki robi itd itp juz mi sie smiac chcialo wysylalam mu wzrokowe sygnaly ale nie zjarzyl nawet wtracalam sie z innym tematem ii tez nic :p hehehe
-
Derii nasze ciala robia na w konia! Ciekawe jak dlugo jeszcze...
U mnie w pasie 96-7cm, nie jest zle. Kuzynka tez uzywala pasa poporodowego i mowila ze super sprawa. Tez kupie
Ja mam tylko nadzieje ze moja cora bedzie bardzo punktualna i jutro zamiast do ginki na wizyte pojedziemy prosto do szpitala:)