Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka gratulacje Fryderyczka!
Już dzisiaj zaczęłam tłusty czwartekMiałam taką ochotę na pączki, moja mama szukała ich po całym mieście, jakiś pech normalnie, wszędzie mówili, że wykupione
Na szczęście udało się i dotarł do mnie wielki pączuch z ogromną ilością lukru
Mniam
A na jutro mam jeszcze hiszpana- uwielbiam
Mój tata dzisiaj zapytał czy po porodzie nie można nic jeśćTo był komentarz do moich ostatnich zachcianek
Odpuściłam dzisiejszą depilację, wzięłam tylko szybki prysznic, w związku z tym wolałabym dzisiaj lub po północy jeszcze nie urodzićNajlepiej byłoby w czwartek, mój mąż nie idzie wtedy do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 22:58
Angélique89, Fedra, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:AsiaSz takie urodziny poza domem, u kolegi zaciągają kombinatorstwem
Zawsze możesz poprosić o tel. do rodziców tego kolegi i dowiedzieć się co i jak. Ja mając 15 lat miałam różne głupie pomysły, np. palenie papierosów. Później zmądrzałam
Katiś 100 lat!
Ja niestety tez palilam ale od 13 roku zycia... w domu do 18-stki musialam byc przed 22 w domu o dyskotekach czy calonocnych imprezach moglam zapomniec...
Co prawda 15 lat mialam jakies 16 lat temu ale duzo swobody konczy sie glupimi pomyslami ja np w 15 urodzimy upilam sie pierwszy raz jabolem
I tez bym zadzwonila do rodzicow tego kolegi choc gdybym go nie znala powiedzialabym kategorycznie nie takiej imprezie ...Januszkowa, AsiaSzw lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra ciekawe czy będziemy takie rygorystyczne dla naszych Natalek
Jeszcze nas tak urobią, że we wszystko im uwierzymy
Ja potrafiłam być bardzo przekonująca w moich tłumaczeniach itd.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Powodzenia kochane lutóweczki szybkich i jak najmniej bolesnych porodów
Ja 19.02 juz będę obchodzić drugie urodziny synka a wczoraj 09.02 była rocznica poczęcia córeczkiuwielbiam ten miesiąc
Pozdrawiam,
Lutówka 2013.Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Angélique89 wrote:Ja dziś też robiłam kółka na piłce i skakałam na niej ale powiem Wam, że mi to nie służy jakoś. Zaraz wszystko mnie boli i twardnieje mi brzuch na kamień. To tak chyba nie powinno być co nie?
Nie wiem jak powinno być. Ale mnie nic takiego się nie dzieje. Muszą się wypowiedzieć jeszcze inne dziewczyny korzystające z piłki.
Dla mnie jest to zdecydowana ulga dla kręgosłupa. -
Ja też nie mogę spać..jutro chyba zacznę intensywne sprzątanie przed porodem
już ostatnie mam nadzieję..ahh jakoś nie mogę w to uwierzyć że to już tak blisko
Mam dylemat ż imieniem. Do wyboru Tomasz, Miłosz, Marcel i Igor. Chociaż żadne do mnie nie przemawia w 100%. Chyba mój maluszek będzie długo po narodzinach bezimiennyLaureczka25 -
Pia Gizela wrote:Suri dobrze, że piszesz o werandowaniu. Dziś się zastanawiałam ile czekać z werandowaniem i spacerkami.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi