Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:Gosiak, a nóż widelec
Więc trochę mnie pocieszył.
Zaraz robię herbatkę i jem pączka. Może najpierw tego za Angelcięderii84, Sue, angelstw, Boroniówka, mala_mi1982, Januszkowa, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosiak, ja też jestem za piłka:) u mnie Dzieć niżej poszedł odkąd wiecej na niej skacze:)
Ciekawe co mnie powiedzą w poniedziałek na ktg:) moze nie dotrwam?
Słoneczna, pojechałas na IP? Daj znac !
Angelcia, jak tam? Skurcze sie rozkręcily?
Ponoc tylko 4% kobiet odchodzą wody- cóż, my pokazujemy, ze statystyki a rzeczywistość nijak się do siebie mają
Ja dopiero wstaję i idę po pączka! Dziś jem ich tuzin!Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Witam sie w 40tc i terminem porodu wyliczonym z belly. Nadal nic konkretnego sie nie dzieje. No nic biore sie zaraz za ogarnianie i pozniej za te faworki. Musze jeszcze dzis stopy sobie zrobic.
Kafabi gratulacje Oliwki!!!
Angelcia no nareszcie cos sie ruszylo u CiebieSzybkiego porodu!! Trzymam kciuki!!
Sloneczna ja jak bym zobaczyla krew to od razu na IP bym pedzila.Fedra, kafabi lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:Jedyne co sie dowiedzialam to, to, ze jesli po 8h od odplyniecia wod nie rusza skurcze to podadza mi oxy... No coz! Ja juz tak bardzo chce Aduline tulic, ze moge nawet sobie wlosy powyrywac z glowy!
Jeszcze przed chwila urodzila sie dziewczynka - 3090g i 53cm.. Jaki to maluszek!!
Penelope sciskam mocno, nie daj sie hormonom :*
Gosiu zjedz z Janeczka za mnie paczkaja dzisiaj pokusze sie jedynie na biszkopty ze slodyczy
paczkami juz nie bede ryzykowac.
Angelciu powodzenia:) mi nawet po oxy nie chcialy przyjsc skurcze, dopiero sie zaczeły po 5h podawania
moj Maluszek mial 2850...wiec to dopiero Maluszek
własnie bawi sie swoimi paluszkaminajedzony...a mama czeka na kupeeeeeee
i kolejny dzien z cycem i kupkamiale to najpiekniejsze co moze byc
mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie w tym pieknym dniu terminu mojego porodu, niestety nie zapowiada sie ze to bedzie dzis. Mam nadzieje ze slowa ginki z wczoraj sie sprawdza i przez weekend urodze bo jak nie to oszaleje.
Dzis pobilam rekord spalam cale 2 godziny, tragedia.
Angelcia super ze sie rozkrecilo, tak wczoraj sie denerwowalas a teraz juz tak blisko trzymam kciuki zeby jak najmniej bolalo!
Sloneczna Ty pedz do szpitala.
Oj zjadlabym prawdziwego polskiego paczka, niestety w Niemczech takich nie maja tylko same gnioty:) ale przejde sie potem moze kupie sobie a´la paczka.
Gosiak przykro mi ze tyle czekasz na Janeczke, tak chcialysmy razem urodzic 1.02 pamietasz? A dzis moja data, moze jednak urodzimy razem hehe.
Sue mowisz ze u Ciebie po pilce maly sie tak wkreca, a u mnie chyba po wchodzeniu po schodach takze dzisiaj bede znowu chodzic:) -
Angelcia, trzymam kciuki!!!
a w międzyczasie sprzątam sypialnie i trochę ją przoerganizowuję, bo zmieniam stronę łóżka po porodzie, żeby mieć bliżej do syneczkaI zastanawiamy się, czy nie wstawić kołyski do sypialni, żeby na początku mieć go koło siebie. A z drugiej strony wszystko inne byłoby w jego pokoju naprzeciw sypialni. Eh, dylematy młodych rodziców:D
-
Pia Gizela wrote:Angelcia, trzymam kciuki!!!
a w międzyczasie sprzątam sypialnie i trochę ją przoerganizowuję, bo zmieniam stronę łóżka po porodzie, żeby mieć bliżej do syneczkaI zastanawiamy się, czy nie wstawić kołyski do sypialni, żeby na początku mieć go koło siebie. A z drugiej strony wszystko inne byłoby w jego pokoju naprzeciw sypialni. Eh, dylematy młodych rodziców:D
Pia tez miałam ten dylemat. W końcu stanęło na tym, ze mały bedzie od początku w swoim pokoiku, bo tam jest przewijak, fotel do karmienia i wszystkie potrzebne rzeczy do przewijania itp.
-
Wczoraj po badaniu tez mialam krew na wkladce. Mowil ze tak moze byc.
Wkurza mnie ten moj gin troche. Oddzielil biegun dolny reka i mi nie powiedzial! A czytalam ze pacjentka na to musi wyrazic zgode. Wczoraj powiedzil ze juz oddzielony biegun... Wiem!
Powiedzialam mu wczoraj ze mnie pan wykonczy!!! Doslownie. Znowu paluchami mi tam wczoraj w szyjce gmeral.
Dzis od 3 w nocy, dwojka byla juz 3 razy! To moze cos sie ruszy. Wkladka teraz czysta.