Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w poczekalni, kupiłam 4 pączki, ale na razie zjadłam tylko batonika musli na pobudzenie Janeczki. Ja też miałam nadzieję w nocy, że coś się rozkręci, bo było parę skurczy i bolało okresowo. Ale teraz cisza i spokój. Jak nic czeka na 13-ego albo na 14-ego
derii84 lubi tę wiadomość
-
Witanm się z rana
Słoneczna, ja również potwierdzam, to co mówią dziewczyny. Jak byłam na IP, to mówili że w razie krwawienia od razu przyjeżdżać.
Angelcia, trzymam kciuki!
Mamusie karmiące - ja wczoraj zjadłam 2 małe pączki zrobione przez mojego M no i dziś też zamierzam
-
Juska, Angelica, Sloneczna- powodzenia!!!!!
Moja uparciucha nadal siedzi, chyba dołacze do mocno przeterminowanych:-\
Nie spalam do 3 bo się młoda wiercila i brzuch bolal, zaraz się zbieram na ktg i do dr- ciekawa jestem jaki ma dalszy plan..."Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Cała noc przespana hurra!!
tylko dwa razy Konstancja przebudziła sie na cycucha!
uwielbiam takie noce!
Mamusiom świeżo rozpakowanym gratuluje
Angelcia no w końcu!
Co do wagi z USG nie ma się co sugerować bo u mnie równo tydzień przed porodem Konstancja miała ważyć 4010g. W dzien porodu wykonywane USG to miała miec 3890g a urodzila sie 3670g!! Roznica jak widac spora nawet to USG z dnia porodu!Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
Noo widzę że angelcia i słoneczna się rozpedzaja
super. Nie wiem kto urodził ale gratuluję serdecznie. My dziś zaszalalysmy
ze spaniem . Poszłyśmy o 23. Pobudka o 3 i o 7 . Szczerze nie miałam serca wybudzac jej, zważywszy ze wieczorem dużo zjadła. Teraz usnela przy cycu a o 10 wyruszamy do lekarza. Wczoraj pierwszy raz dostała smoka podczas kąpieli. Ciumkala go sobie a my mogliśmy w końcu wykąpać ja bez ryku. Była zrelaksowana aż baczki w wodzie puszczala
Powodzenia wizytujacym i życzę szybkiego rozdwajania się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:00
Pola
Hania -
Dzosisj o 1:03 Oliwka opuscila swoj apartament ❤️ Okruszyna wazy 3275g i 50 cm dlugosci
czujemy sie dobrze jsk narazie i pozdrawiamy
derii84, mala_mi1982, Penelope, AsiaSzw, angelstw, ash, przedszkolanka:), megg, Patrycja20, dorocia2324, Lara 82, Bietka, LadyDi, asia888, LadyMK, Januszkowa, Angélique89, Asiaa1201, Fedra, MoniaP lubią tę wiadomość
-
Angelcia powodzenia!!!!!! Szybkiego i bezbolesnego porodu!!!!!!
Słoneczna a nie mówiłam ze spotkamy sie na oddzialetrzymam kciuki zeby szybko poszło. Nasz gin tez mówił zeby przyjeżdżać jak bedzie krew. Zadzwoń moze do niego i skonsultuj dla pewności.
Katabi GEATULACJE!!!!!'kafabi lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Angelcia,Słoneczna,juska już baaardzo blisko końcatrzymam kciuki!
Kafabi gratuluję
Ja przenoszę jak nic, wczoraj poaż 4 twardnienia w nocy- wow! Szał...
Angelstw ja chodzę po 5-7 razy ale właśnie nie wiem jak z głòwka...lekarka przy badaniu czuła palcem hmm...
Gosiak i jak po ktg?
Najgorsze to czekanie czy to TEN dzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:29
angelstw, kafabi lubią tę wiadomość