Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vel wrote:Moj tez skonczy 26 ale dopiero w listopadzie ja dopiero 22
chcialabym juz na urodziny miec widoczny brzuch i czuc sie tak naprawde ciazowo
angelstw przykre bardzo to co Ciebie spotkalo
Mój brzuszek widać teraz szybko to dlatego że szybka druga ciąża, mam taki brzuś jak z Zuzią w 19 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 11:18
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
witam lwy, ja 18.08
miłego wypoczynku dzisiaj, pogoda przepiękna
to mamy po sobie wszystkie urodziny
przedszkolanka masz fajny brzuch, wydaje sie byc bardzo szczuputki i wysportowany a podbrzusze zaokraglone tak typowo ciazowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 11:19
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Vel wrote:to mamy po sobie wszystkie urodziny
przedszkolanka masz fajny brzuch, wydaje sie byc bardzo szczuputki i wysportowany a podbrzusze zaokraglone tak typowo ciazowo
Kochana jaki wysportowany! Coś Ty.. oponki od żarcia jak nic teraz tylko takie napompowane oponki- ładniej wygląda przez to
no sierpień fajny miesiąc a luty jeszcze lepszy!
Angelstw nie wiem co powiedzieć... nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić... ale po takich wydarzeniach jesteś dwa razy silniejsza i mały cud niedługo będzie z Wami silny i zdrowy :* -
Dzień dobry mamusie!!!
Angelsw życzę Ci zęby Twoja ciąża przebiegała spokojnie:)
U mnie do tej pory było spokojnie, nic się nie działo. Dzisiaj rano też było wszystko w normie, ale jakieś pół godzinki temu, jak poszłam zrobić siusiu to na papierze zobaczyłam brązowy śluz...no i się zestresowałam, bo do tej pory właściwie nic mi nie dolegało. Zaznaczę, że wczoraj nie kochaliśmy się z mężem, nawet nie wychodziłam z domu, tylko posprzątałam w domu... Tak jedziemy z m. do szpitala sprawdzić czy wszystko w normie. Trzymajcie kciuki!!! -
Bietka wrote:Dzień dobry mamusie!!!
Angelsw życzę Ci zęby Twoja ciąża przebiegała spokojnie:)
U mnie do tej pory było spokojnie, nic się nie działo. Dzisiaj rano też było wszystko w normie, ale jakieś pół godzinki temu, jak poszłam zrobić siusiu to na papierze zobaczyłam brązowy śluz...no i się zestresowałam, bo do tej pory właściwie nic mi nie dolegało. Zaznaczę, że wczoraj nie kochaliśmy się z mężem, nawet nie wychodziłam z domu, tylko posprzątałam w domu... Tak jedziemy z m. do szpitala sprawdzić czy wszystko w normie. Trzymajcie kciuki!!!
Pewnie wszystko jest dobrze, napisz koniecznie jak wrócisz.Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Bietka, trzymam kciuki!
Ja mam urodziny w styczniu - jestem wodnikiem. I tak po cichu sobie zamarzyłam, że fajnie by było, gdyby dzieciaczek też był wodnikiem. Mój M. to bliźniak, czyli układ idealny - bo te dwa znaki się świetnie dogadują
A ja dzisiaj chyba miałam pierwszą zachciankę, tak bardzo zachciało mi się winogron, że musiałam podjechać do warzywniaka . Normalnie aż tak nie przepadam za winogronami. A dziś nie dałabym rady, gdybym nie zjadła -
Bietka wrote:Powiem wam że jestem zniesmaczona... Już ponad godzinę czekam na przyjęcie, pani doktor jeszcze się nie zjawiła.
masakra...niedziela, lekarze wtedy zawsze mają na wszystko czas -
mam pytanie dotyczace piersi czy Wam urosly albo kiedy zaczynaja rosnac tak na dobre?
ja mam maly biust 70 B albo nawet 65 C i nic sie nie zmienia, piersi nie są też nabrzmiałe ani opuchniete ani bolące, liczylam że coś urosną... ale narazie nic
kiedy najczesciej zaczynaja sie powiekszac w widoczny sposob? -
Vel wrote:mam pytanie dotyczace piersi czy Wam urosly albo kiedy zaczynaja rosnac tak na dobre?
ja mam maly biust 70 B albo nawet 65 C i nic sie nie zmienia, piersi nie są też nabrzmiałe ani opuchniete ani bolące, liczylam że coś urosną... ale narazie nic
kiedy najczesciej zaczynaja sie powiekszac w widoczny sposob?
ja mam rozmiar miseczki małe B, więc zawsze się śmieję że Bozia mnie nie obdarzyła biustem w pierwszej ciąży już od początku stały się większe, ale bez przesady, z małego B powiedzmy zrobiło się większe B z Mężem widzieliśmy różnicę do tego były bardzo bardzo bolące jakby spuchły..już w 16tc. zaczął mi się kropelkami sączyć pokarm po poronieniu przez 3 tygodnie walczyłam z pokarmem lecącym z piersi, masakra, wtedy poczułam co to ból piersi. Pokarm leciał dniami i nocami. Jak ustąpił to cycochy zmalały do rozmiaru sprzed ciąży;) tak jak gdyby nic się z nimi nie działo a teraz znów się powiększyły, identycznie jak w 1. ciąży tyle że nie bolą tak jak wtedy czy jeszcze urosną? Tego nie wiem Czas pokaże ale myślę że początek ciąży - stają się wrażliwsze i pełniejsze, w 2 trymestrze się uspokajają żeby dać czadu pod koniec ciąży kiedy już są gotowe do karmienia -
Vel wrote:mam pytanie dotyczace piersi czy Wam urosly albo kiedy zaczynaja rosnac tak na dobre?
kiedy najczesciej zaczynaja sie powiekszac w widoczny sposob?
Byłam u brafiteki dobrać sobie staniki na czas ciąży, profesjonalnie mi doradziła, dobrała rozmiar i wybrała fason, będę mogła sobie zwiększać obwód - jeden stanik jest z rozciągliwej koronki, a drugi ma taką koronkę u góry i też spokojnie jeszcze piersi mogą mi urosnąć. W tej chwili jeden stanik mam 75FF a drugi (ten mniej rozciągliwy) 80G
Tu ten typowo ciążowy:
http://dopasowana.pl/product-pol-3513-Biustonosz-miekki-Andorra-plunge-spice-Panache-Superbra-5676-.html -
Gosiak wrote:Mi już się powiększyły, zawsze miałam spore, ale teraz są jeszcze większe.
Byłam u brafiteki dobrać sobie staniki na czas ciąży, profesjonalnie mi doradziła, dobrała rozmiar i wybrała fason, będę mogła sobie zwiększać obwód - jeden stanik jest z rozciągliwej koronki, a drugi ma taką koronkę u góry i też spokojnie jeszcze piersi mogą mi urosnąć. W tej chwili jeden stanik mam 75FF a drugi (ten mniej rozciągliwy) 80G
Tu ten typowo ciążowy:
http://dopasowana.pl/product-pol-3513-Biustonosz-miekki-Andorra-plunge-spice-Panache-Superbra-5676-.html
wow to faktycznie masz spory biust
ja bylam tez u braffiterki w Triumphie i tez mnie zmierzyla i mi powiedziala, ze nie ma takich malych rozmiarow na moj biust i że jestem drobniutka jak jej 10 letnia coreczka i wcisnela mi 70B ktory odstaje lekko, a wlasnie 65 C ma mala miske jak B, ale obdwod taki waski ze idealnie podnosi moje piersi i nie odstaje, ale taki rozmiar tylko w Cubusie znalazlam
no nic czyli wychodzi na to, ze jak do tej pory nie urósl to jak urosnie to dopiero po porodzie albo chwile przed, szkoda
czytalam o tej stronie co wyslalas, poszukam czegos ale ja musze miec utwardzany push up moge zapomniec o takim materialowym jak Ty masz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 15:07
-
Mnie biust urósł, jest taki pełniejszy i jedrniejszy;) fajnie jakby został.
Przed ciaza nosilam 65 albo 70b teraz mam 70C. Lepiej zeby za wielki nie rósł, bo potem obwisnie i zamiast łańcuszka, bede miec miedzy piersiami pępek
Ja mam ochotę na placki ziemniaczaneMadlene lubi tę wiadomość