Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ash, Topola - gratuluję dzieciaczków!!! Odpoczywajcie, cieszcie się dzieciaczkami i wracajcie do domu szybko!
Ja nie śpię jeszcze, człapię milion razy sikać
Przedszkolanka, ja mam tak jak ty. Podbrzusze pobolewa, krzyże pobolewają, brzuch się spina chwilami, Brzuszkowy się rzadko rusza, ale chyba już biedak nie mam miejsca
I nic się nie dzieje.
13sty minął, 14sty też raczej nieaktualnyTeraz Brzuszkowy niech czeka do 19stego, aż będą rybki
Boni mnie już jest ciężko
przedszkolanka:), Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
No i jakby nie mogło chlusnąć wodami tylko pobolewa nas,ćmi a my dalej jak na szpilkach..
No nic,w środę wizyta i zobaczymy co i jak
Topola gratuluję!
Słoneczna czytałam o takich przypadkach-o 2 tyg.jeszcze przenoszonych...Topola lubi tę wiadomość
-
Topola gratulacje !
a już się tak martwiłaś i wszystko jest dobrze, podziwiam Cie,super,ze dałaś radę masz prawo być z siebie dumna
dziś jedna z marcówek miała cc bo coś było nie tak z pępowiną ,ale na szczęscie chyba wszystko okej,no i jedna też jest na ip.
troszke tych dzieci już jest, chyba z 5,albo 6 dziewczyn już jest po
Topola lubi tę wiadomość
-
Dwa tygodnie przenoszona ciąża?! Ja już schizuję, że łożysko nie takie, przepływy, że mały nie ma miejsca. Staram się nie myśleć o tym, czy to dziś, jutro, za pół dnia. Staram się nie narzekać, że mi ciężko, niewygodnie. Ale narzekam. W 9tym miesiącu włączyło mi się mega narzekanie
megg lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla nowych mamusiek! Zaktualizujcie liste bo jestem ciekawa jak tam
A mały właśnie zrobił kupke, taki koreczek mu się zrobił bo aż zaplakal jak wychodzilaale jest żółta także spoko! Nigdy bym nie pomyslala że tak bedzie mnie cieszyc "KUPA" hehe
mala_mi1982, Patrycja20, Fedra lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Agaaa jak chcesz to na tej str na bazarku wrzucilam 2 fotki tego spiworka zerknij sobie.
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/bazarek,1475,47.html
Zamówiliśmy już troszkę inny - taki bardziej uniwersalny, żeby małego można było w nim również bez fotelika. -
AsiaSzw wrote:Agaaa jak chcesz to na tej str na bazarku wrzucilam 2 fotki tego spiworka zerknij sobie.
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/bazarek,1475,47.html
Asia, nie widzę tam zdjęć. Czy mogłabyś mi tutaj je wkleić i napisać jaka cena?