Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko u mnie dzisiaj też bóle @, ale trwają chwile i przechodzą. Dziecko też jest mniej ruchliwe, już zaczęłam wpadać w panikę, napiłam się zimnej wody, zjadłam b.słodkie ciastko, mąż wisiał nad brzuchem i czekaliśmy na jakiś znak. Na szczęście zaczęła szaleć
W takich chwilach tracę rozum.
Sue miała mieć dzisiaj przerwę od forum, pewnie spędza walentynki z świeżo upieczonym mężem
Gosiak mam taką samą sytuacje z L4, zapytałam ostatnio w szpitalu na KTG co mam zrobić w takiej sytuacji to mi pow. żebym sobie wzięła te 2/3 dni w razie W z macierzyńskiego. Jeśli przyjmą mnie do szpitala w pon. (tak jest planowo) to szpital wystawia L4 i nie będę mieć problemu.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Asia, kupki mam codziennie około 5 plus z 2 mokre. Od dziś na żółto. Dziś była pierwsza kąpiel w wanience, zaraz po położyłam Russella na nowiutkim, białym ręczniku, i tak mi się na niego zawalił że aż miło Hahaha, ciekawe czy się odpierze
nie mam jeszcze patentów na dopieranie. Póki co splukalam pod prysznicem i wlozylam do gorącej wody z proszkiem i vanishem do białego.
Asiaa1201 wrote:Dziewczyny a jak sprawa z kupkami wygląda u waszych maluchów?? Kupki macie codziennie??słoneczna 85, mala_mi1982, Asiaa1201, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ash gratulacje
teraz nabierajcie sił i cieszcie się sobą
Przedszkolanka mnie też dziś tak ćmiło trochę,ale rano teraz nic nie boli
mam za to równo co godzinę te przepowiadające,no ale chyba to nie to ? Mały szaleje, nie sądzę,żeby w nocy coś się ruszyło, ale ta regularność? Eh nie nakręcam się i tak mam dziś doła,a chciałabym rodzić raczej bez załamki psychicznej ..
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Penelope muszę Cię zmartwic, ja nie mogę odeprać rzeczy zabarwionych żółtą kupa. Co prawda nie probowalam wybielaczem tylko prorokiem do prania.
Ach gratuluję!
Sloneczna potwierdzam,lekarz zszywaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 22:40
Penelope, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
No, zmalował, nie powiem. W sumie dostał dwie, bo ja swoją dając mężowi pidpisalam ze to dla niego i Russella i mąż też podpisał się za Syna na tej dla mnie
to nam też dal, a co
słoneczna 85 wrote:Penelope moze chcial wam namalowac walentynke na reczniczku;)słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Bietka, no jak się nie da to nie, ale zobaczę jak to z tym moim zamoczeniem i wypraniem po będzie i dam znać czy działa
BORONIOWKA, GOSIAK , JANUSZKOWA, SŁONECZNA I WSSZYSTKIE NIEROZPAKOWANE wy się tam rozkręcajcie i dołączajcie do tematów z "dupy"
Bietka wrote:Penelope muszę Cię zmartwic, ja nie mogę odeprać rzeczy zabarwionych żółtą kupa. Co prawda nie probowalam wybielaczem tylko prorokiem do prania.
Ach gratuluję!
Sloneczna potwierdzam,lekarz zszywaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 22:45
Januszkowa, Boroniówka, słoneczna 85, mala_mi1982, Bietka, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Nie ma takiej możliwości żebym dała radę Was nadrobić. Gratuluję nowym mamusiom i bezustannie trzymam kciuki za wszystkie.
Spieszę, żeby zameldować, że w piątek 13ego po 22!!! godzinach porodu przyszedł na świat nasz synek! 3300g 50cm. Jest śliczny i idealny. Pierś ssie jak profesjonalista chociaż jeszcze niewiele z niej leci, ale niedługo poleci. Czujemy się oboje dobrze chociaż potwornie zmęczeni. Jak wrócimy do domku to poopowiadam więcej o porodzie. Póki co powiem tak, nie było to łatwe, a nawet można by uznać że dość traumatyczne przeżycie, ale jestem z siebie dumna dziś i uważam się za niezłego twardziela
Synuś właśnie słodko śpi obok mnie, a ja nie mogę uwierzyć że na prawdę jest mój.kasia_1988, Januszkowa, dorocia2324, marcela29, słoneczna 85, Patrycja20, przedszkolanka:), Bietka, Boroniówka, mala_mi1982, Asiaa1201, megg, Gosiak, derii84, LadyDi, asia888, MoniaP, Fedra lubią tę wiadomość
-
Topola- gratuluje i witam w gronie szczesliwych 13-nastek, podziwiam ze wytrzymalas 22godz, ja ledwo dalam rade 12
Topola lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017