Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej wpadam na doslownie 3 sekundy do Was.
Nie wiem, czy zauważylyscie brak mojej osoby na forum, ale ja za Wami potwornie tęsknie! Jednak zawsze jak mam chwile wolnego czasu to odpoczywam spiac. Ja nie potrafię spac wtedy kiedy Adusia, niestety. Powiem Wam, ze mimo lipnego porodu, oddzial noworodkowy wynagradza wszystko - opieka jest perfekcyjna. Karmie mm, ale w domu poprobuje z kp - poki co zbyt boli mnie macica podczas karmienia, aby to robic. Nie powiem, bo chce wrocic do funkcjonalności i nie chce na sile stwarzac sobie dodatkowego problemu. Moze jestem wyrodna matka, eh nie wiem poki co chce wyjsc ze szpitala z corka i nie mysle o niczym innym, bo w domu bedze nam najlepiej.
Pionizacje przezylam, wczoraj mialam lekko spadek formy, bo az ledwo chodzilam, ale to przez to, ze wszystkie leki ze mnie zeszly – tetaz dostaje przeciwbolowki i jest ok. Rana ladna, myslalam, ze bedzie gorsza.
Powiem szczerze, ze odnosnie NFZwskich lekarzy – moj jest chyba na prawde z powolania. Postawil ze względu na mnie na nogi caly szpital. Gdyby nie on nie bylo by teraz ze mna Córeczki.
Malutka absolutnie podala sie w strone tatusia. Wyglada jak jego Matkaewentualnie brat blizniak – nosek ten sam, nawet paluszki i paznokcie ma po babci.. Do dzis nie wierze, ze ona jest tylko moja, nasza.
Dziewczyny jakby ktoras chciala pogadac czy cos to piszcie na PW, dodawajcie do znajomych. - moze wymienimy sie fejsem, bo nie mam warunkow nawet, aby Was nadrobic...
Uwielbiam Was i pozdrawiam od mojej mruczacej Ady, ktora za kazdym razem, gdy ma zmienianego pampersa krzyzmczy: "nienienienienie!"słoneczna 85, Asiaa1201, Penelope, asia888, dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość
-
Angelcia pewnie, że tęsknimy, szczególnie za twoim optymizmem
Co ty mówisz,jaka wyrodna matka, każda karmi jak chce,przecież nie tylko się wytwarza więź pomiędzy matką s dzieckiem gdy cycem karmi.
Mówisz, że Ada to wykapana teściowa??
Mój synuś dopiero teraz zaczął się robić podobny do teściowej, ale cieszy mnie to,bo atrakcyjna z niej kobieta
Może i ja za parę dni będę mogła opisywać jaki mój maluszek jest -
nick nieaktualny
-
Mnie nadal łapią, może to jednak już te?? Pierwsze 5 było co 10min, ale teraz mam co 18-20min. Są znośne.
Mam nadzieję, że za parę godzin poinformuje was,że jestem na porodowce.. Chociaż nie robie sobie nadziei, bo w bieliźnie czystoPatrycja20 lubi tę wiadomość
-
Angelcia, super, że się odzywasz, tęsknimy!
Ja poszłam spać o 22 i już jestem wyspana, wczoraj zauważyłam, ze zeszła mi praktycznie cała opuchlizna z nóg. Jak wkładałam buty w szpitalu, to bez żadnego problemu, szok. Ciekawe czy to oznacza rychły poródbo w sumie od miesiąca się męczę z tym.
-
nick nieaktualny
-
Angelcia ja też wyczekany wypisu żeby być wkoncu u siebie bo zawsze to inaczej. Mój anioł budził się w nocy tylko jeść co trzy godzinki i spi cały czas. Tylko woli z mama w łóżku.
Trzymajcie kciuki zeby miał ok badania i poprawe oczkow to wyjdziemy -
angelcia wrote:Gosiu co z Toba? Rodzisz?
Więc nadaję z własnego łóżkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 06:23
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja.
Angela my tez tesknimy. Bardzooo
Ja wlasnie sie obudzilam. Spalam wyjatkowo dobrze. Moj M moi ze wstawal w nocy. Nic nawet o tym nie wiem. Wiec super.
No kochane wstaje sie ogarnac. Lewatwywka mnie czeka i pare mniej przyjemnych spraw.
Bella dziekuje ci za wpis.
Agaa juz nie bardzo mam czas teraz na te zfjecia bo fotki wykasowane spiworek schowany nie ogarne tego juz dzis. Wygoogluj sobie. Orginalny ldo fotelika maxi cosi. Czarny. Chcialam za niego 50 zl bo szkoda mi aby lezal.
Angelciu ja kochana wysle ci jadac do szpitala zaproszenie i chetnie cie poznam na fb
Milego dnia. Rodzcie dziewczyny !!!słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Dam znac na pewno jak tylko bede mogla. Jak cos to Gosia bede ci pisac smsy gdybym miala problem z netem.
Troszke sie trzese ale nie moge sie juz doczekac. Maly mnie wczoraj tak mocno kopal ze beke krecilismy ze sam tez pewnie sie z brzuszkiem zegnakasia_1988 lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Dam znac na pewno jak tylko bede mogla. Jak cos to Gosia bede ci pisac smsy gdybym miala problem z netem.
Wszystko będzie super! Ja już się też chwilami zastanawiam czy bym nie wolała umówionej cesarki... ehhh
Powodzenia!AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Gosiak przynajmniej możesz spać we własnym łóżkui ktg i badania masz w porządku
U mnie dalej nic... wczoraj wieczorem na ktg niby wyszły jakieś lekkie skurcze ale ich nie czułam. Dzisiaj pewnie kolejne zastrzyki.
Boje się ze w poniedziałek dadzą kroplówke a jeszcze dzidziuś ma czas na wychodzenienie chce go siła wyganiać... niby po 7 dniach po terminie juz dają kroplówke wiec do czwartku by mieli czas
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Asia powodzenia kochana!
Truskawka, może się rozkręci...?
Po nocnej walce zasnęłam,pozostał ból pleców. Obudził mnie ból menstruacyjny, ale na wkladce czysto.
BBoszeeee, jak tu nie zwariować, wolałabym, żeby nic się nie działo, a nie takie akcje i stres przeżywacWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 08:35
AsiaSzw lubi tę wiadomość