Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey dziewczyny. Pednie Was nie nadrobie. Nie mam internetu. Jestem od wczoraj w szpitalu.. Mały slabo sie ruszal i zostawili mnie na obserwacji. Dziś rano odeszlo mi troche wod ale nie mam skurczy. Czekamy do rana na rozwinięcie akcji. Potem będą coś próbować zrobić. Buziaki.
derii84, kasia_1988, Gosiak, Januszkowa, mala_mi1982, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kasia fajnie ze juz po spacerku, czekam na takie piekne momenty poki co wozek czeka na krolewne:) ale krolewna cos sie nie spieszy.
Sue piekny prezent mialby tatus:) Moja mama ma we wtorek urodziny, a druga babcia w czwartek wiec moze uda sie z prezentem.
Angelique89 akcja na pewno ruszy, badz cierpliwa ja tez czekam:)Angélique89, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Sue to by tatuś miał niespodziankę, w sumie już dzisiaj byś mogła zacząć by jutro urodzić
a to we Wrocku tak teraz zrobili? kurcze na lato zabieramy małą i jedziemy!
Angelique to czekamy na rozwój akcji
korzystajcie mamusie z pogody, piękną teraz macie na spacerki
a moja od rana tylko drgnęła i nic...ostatnio taka spokojna,że jej nie poznaję...Angélique89 lubi tę wiadomość
-
Witam się
moje regularne braxony ustały i pozwoliły spać
a już myślałam,że coś coś, no ale może to lepiej bo psychika siada ;/
Sue już myślałam,ze rodzisz ! Zawsze taka aktywna a wczoraj cichutko
u nas prawie każdy dzień lutego zajęty przez kogoś w rodzinie więc Mały ma ciężko się wbić w wolny terminchoć my z M zupełnie inne miesiące bo on z maja,a ja z grudnia
-
cześć Ciocie:)
co u Was?
pewnie nie dam rady nadrobić, moze któraś napisze telegraficzny skrót?
Najwazniejsze pytanie to czy ktoras urodziła? Mamy nowego Dzidziusia?
a my pozdrawiamy
http://wrzucaj.net/images/2015/02/15/WP20150215001suTtX.jpgSue, Gosiak, Asiaa1201, Patrycja20, Bietka, Maarta:), derii84, słoneczna 85, Suri97, LadyDi, Januszkowa, mala_mi1982, asia888, megg, dorocia2324, kasia_1988, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rudasku, jaki słodziak i juz taki modnis
Właśnie mi uswiadomilas, że ja nie mam takich strojów, tylko body, pajace,śpiochy i polspiochy.Wychodząc ze szpitala wejdę do Cubus i coś kupie na wyjście i odwiedziny gości
Sue, wiec rodzimy razem, nie ma innej opcji, zbyt wiele dat nas łączyGosiak lubi tę wiadomość
-
derii84 wrote:Rudasku, jaki słodziak i juz taki modnis
Właśnie mi uswiadomilas, że ja nie mam takich strojów, tylko body, pajace,śpiochy i polspiochy.Wychodząc ze szpitala wejdę do Cubus i coś kupie na wyjście i odwiedziny gości
Sue, wiec rodzimy razem, nie ma innej opcji, zbyt wiele dat nas łączy
Deri dobrze , ze znalazłam cos takiego malutkiego bo powiem CI ze On jest tak maleńki ze w 56 sie topi...miałam kilka sztuk idac za rada mam ze przydaja sie tylko na chwile, no i wszystko zlanewłasnie nastawiłam pralke, wiec dzis Malego ubrałam odswiętnie:) hehehe choć pewnie nie do konca mu wygodnie:) zaraz wieszam pranie na kaloryferze i na popoludnie go przebieram w pajaca, wtedy wiem ze nic GO nie gryzie itd:)
derii84, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
Maarta:) wrote:Rudasku piekny synek:)
Boroniowka ja mam Braxtony juz tak dlugo ze sie nimi nie przejmuje, macica cwiczy...
no ale mam juz od dwoch godzin skurcze nieregularne ciekawe czy sie rozkreci. -
http://www.iv.pl/images/03281879937425124283.jpg
Buziaki ciotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:28
LadyDi, Boroniówka, Gosiak, Maarta:), derii84, słoneczna 85, Januszkowa, mala_mi1982, asia888, megg, Sue, truskawkax25, cath, przedszkolanka:), Bietka, Laurka, dorocia2324, kasia_1988, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość