Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny jadę. Zaczęłam krwawić. skurcze nadal są, trzymajcie kciuki. wzięłam prysznic w dosłownie 10 min. z wszystkimi zabiegami. napisze jak bede na miejscu.
Penelope, słoneczna 85, derii84, Sue, Boroniówka, dorocia2324, mala_mi1982, kasia_1988, Patrycja20, Katiś, przedszkolanka:), megg, LadyDi, asia888, LadyMK, Daisy, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Laurka bardzo sie ciesze ze masz grzeczna coreczke i dobrze sobie radzisz. Ciemna linia na pewno zniknie, czasem utrzymuje sie kilka miesiecy ale zniknie..
Widzialam w tv ze u Ciebie takie mrozy i snieg.
W Berlinie za to slonecznie:)
Januszkowa o kurde zaczelo sie u Ciebie, badz dzielna! Trzymam kciuki zeby szybko poszlo.
Ja tez mam skurcze sa nieregularne... byly wczesniej bolesne i minely teraz jakby cos znowu sie zaczyna mama mowila ze miala tak samo ze mna.
Jak tam siedzace na bombie? Cos sie zapowiada?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:50
-
Januszkowa, ale czad!!
Oby szybko poszło
Maarta u mnie luzik, jak na razie bez większych sskurczy,plecy nie opuszczają, ale żeby coś się rozkrecalo konkretnego, to niestety nie...
Śmiać mi się chce, bo spragnione jesteśmy tych boli, a jak przyjdzie co do czego, będziemy spragnione cc lub znieczuleniaprzedszkolanka:), asia888 lubią tę wiadomość
-
Wody mi odeszły, dzwonilam do douli, szykujemy sie i jedziemy.
dorocia2324, mala_mi1982, Maarta:), Pia Gizela, Boroniówka, Stokrota :), Patrycja20, derii84, Sue, Katiś, słoneczna 85, Bietka, przedszkolanka:), megg, LadyDi, truskawkax25, Tygrysek, asia888, LadyMK, Daisy, Angélique89, angelstw, Laurka, Fedra lubią tę wiadomość
-
cath wrote:Dziewczyny podajecie swoim dzidziulkom witaminę k i d3? Jedli tak to w jakies ilości?
mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
Cath ja zresztą takie zalecenia odnośnie tego co podawac mam na wypisie ze szpitala (nie swoim tylko dziecka). Na swoim wypisie mam tylko zalecenie żeby brać DHA dodatkowo. Czytałaś wypisy swoje ? Tam powinno być napisane co i w jakich ilościach masz brać i podawać. Chociaż nie jestem pewna czy w każdym szpitalu piszą.
-
Dziewczyny powodzenia !
Oby poszło w miarę znośnie
Moje siedzenie na bombie ciągnie się dalej i nie liczę na nic raczej,Synek chce się chyba zobaczyć jeszcze z panią doktor bo jutro rano wizyta,no chyba,że nocą coś się zacznie ,kto to wie..
ja się pierwsza będę darła o znieczulenie,bo w to,że dam rade z tym bólem sama raczej słabo wierzę..
tak bardzo chcę już żebyśmy wszystkie gadały o kupachkasia_1988, derii84 lubią tę wiadomość