Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak, Januszkowa trzymam za was kciukasy!!! Lekkich porodów!
Angelstw gratuluje dzieciaczka!
A ja po obiadku smacznym - rolada i kluski śląskie (oczywiście od mamy) I pączku od mamy. I soku pomarańczowym.
Przez południe się godzinkę zdrzemnęłam.
Krzyże bolą
AsiaSzw pewnie tyli swojego dzieciaczka, może wieczorem coś napisze. Mam do niej numer, ale nie wiem czy jej przeszkadzać, czy nie. -
Ja tez podaje od 8 doby k+d twist offy... Jedna kapsułka.
Nam pępek odpadł w 6 dobie...
Byliśmy dzisiaj tez na spacerku prawie 20 min. Moja królewna cały przesPala. Rany jak ja ją kocham...
JanuszKowa trzymam kciukiFedra lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Wlasnie ich nie mierzylam, bo jestem poza domem. Kurcze, ludzie mnie doprowadzają do szewskiej pasji! Przecież dam znac jak urodzę, bo jaka cholerę mi dzwonią, pisza. Mam ochotę odpisywać "daj mi spokój, do kur...!!!"
U mnie było tak samo. Jak przez 2h nie odpisałam to zaczynały się telefony do męża. -
A mnie nikt nie atakuje z pytaniami czy juz rodze. Wszyscy wiedza, ze na jutro mam termin do szpitala ( chodzi mi o najblizsza rodzine i przyjaciol ). Jezeli juz byly pytania to jak sie czuje i czy mam jakies skurcze. Wiec u mnie z tym spokoj
megg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja. trzymam kciuki za rodzące.
Miała któraś z was zakładany cewnik do indukcji porodu? powiedzcie na czym to polega?
Dziś o 14 przyjęli mnie na oddział i czekam na założenie cewnika..jestem spanikowana i strasznie boje się bólu. Chciałabym urodzic sama..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 17:50
Laureczka25