Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa GRATULACJE
Gosiak i sue trzymam kciuki
Lara Super ze szybko poszło i synek z wami♡
AsiaSzw gratuluję! Ja też wolę zapomnieć co to cc
My czekamy na badania, jak nas dziś nie wypuszcza chyba się poplaczeJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Wpadlam zobaczyc czy juz urodzily ale cisza. Mysle ze Tomus juz na swiecie a Janinka jeszcze nie. Jak obstawiacie?
Asia, Januszkowa gratulacje!
Mi ciezko w brzuchu bardzo.
Dziewczyny mam straszne zakwasy w lydkach po tych schodach- ledwo chodze. Jak to szybko zlikwidowac ? Musze byc w pelni sil na porod!Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Pierwsza doba po cc najgorsza, dzis druga i zupełnie normalnie sie czuje. Trochę ciągnie ale do przeżycia. Dzis pierwsza samodzielna noc z syneczkiem, nakarmilam, przewinelam i prawie cała noc sie na niego gapilam.
Tymuś bardzo dużo śpi, ale jak płacze to wszyscy go słyszą
Jest leniuchem, ma odruch ssania bardzo mocny ale rzadko mu sie chce ssac.megg, słoneczna 85, derii84, A.loth, Patrycja20, Fedra lubią tę wiadomość
-
O 6:35 przyszedł na świat Tomek. Waga 3200, 54cm i 10pkt
Prezent sie udało zrobić)
Porod od pierwszego skurczu trwał 9h
Nie bolało parcie, bardziej bolały skurcze przed. Polecam znieczulenie!! U mnie przyspieszyło porod!!LadyDi, derii84, truskawkax25, Daisy, Boroniówka, megg, mala_mi1982, przedszkolanka:), dorocia2324, słoneczna 85, Katiś, Januszkowa, cath, Maarta:), gusiaa, Lara 82, Bietka, Stokrota :), LadyMK, PatrycjaP, MoniaP, Patrycja20, asia888, AsiaSzw, kasia_1988, ash, Fedra, sebza lubią tę wiadomość
-
Januszkowa gratuluję
AsiaSzw gratuluję
Czekam na inf od Gosiak i Sue
U mnie noc w porządku, przespana
Słoneczna dzisiaj usunę ten suwak, bo dla niego świat w miejscu stoi hihi
Mąż był skazany na pójście do pracy jednak, no cóż,jak widać najmłodsi warunki dyktujaJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sue, Januszkowa gratulacje !
Szybciutko Wam poszło,to napawa optymizmem
my czekamy w kolejce;) napisze po wizycie co sie tam dzieje,ale nic miałam ciężką,Maly się kręcił, bolało mnie jak na @teraz lepiej,ale nadal czuję się dupiato.
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale się dzieje!
Sylwia spokojnie;napewno z Grzesiem jest wszystko dobrze
Asia gratulujemy,jesteś dzielna
Januszkowa ekspres! Gratulacje!
Gosiak jak u Was?
Sue no to wykrakałaś prezent ,super!gratulujemy
Maja jak u Was? Rozkręciło się?
Ja miałam skurcze od 21 do pòłnocy i ze snem sobie odeszły :p
To ktòre dzisiaj rodzą?Januszkowa, AsiaSzw lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzisiaj o 16 mam wizyte u lekarza, u innej pediatry bo moja jest chora
.
Ale licze na to, że jest dobra - była/jest ordynatorem oddziału noworodkowego szpitala dziecięcego w gdańsku.
Malutki cały czas chrząka, ma katar, znowu biegunkę - a juz było lepiej.
I wczoraj wyskoczyło mu cos na wardze. Strasznie się boję, że to jakaś opryszczka. Jak poczytałam o tym w necie to od wczoraj ryczę. Nie wiem jak dotrwam do wizyty. Co prawda ani ja ani maz opryszczki nie mamy ale całowałam małego w buzie i cholera wie czy cos nie przelazło - podobno ponad 80% ludzi jest nosicielem tego wirusa.
Lekarka mówiła, że mozliwe że to po prostu od karmienia pryszczyk sie zrobił....... mam nadzieję, bo jak nie to sobie nie daruję tego.........bo konsekwensje sa straszne
Dzisiaj wyjeżdzam do rodziców na co najmniej tydzień. Mąż musi się porządnie wyleczyć bo w przeciwnym razie będziemy zarażać się nawzajem co chwilę. Rodzice zdrowi więc jest szansa że ja z małym tez się wykurujemy.
Dziewczyny 3majcie za nas kciuki - psychicznie już nie daję rady -
Dziewczyny zzo jest super, nie czulam zadnego bolu w tym czasie, a porod postepowal.
Szpital na Kopernika(Krakow) super- wszyscy mili i profesjonalni.
Gratulacje dla AsiSzw i Sue.derii84, słoneczna 85, cath, mala_mi1982, dorocia2324, Boroniówka, Sue, megg, asia888, Fedra lubią tę wiadomość