Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dalej skurcze co 10 min a bolą jak cholera wrrr ciekawe ile czasu minie jak sie zmniejsza do 5 minut.
Szkoda,ze nie mam piłki.Iwone lubi tę wiadomość
-
16.02 o godz. 0:40 przyszla na swiat nasza coreczka Natalia. 3550 g 57 cm silami natury, porod 8 godz. 10 punktow. Nie bylo zle:) Ide spac.
laureczka25, AsiaSzw, Bietka, maja35, Sue, mala_mi1982, kasia_1988, Patrycja20, Katiś, Lara 82, Penelope, LadyDi, asia888, kasianadine, Tygrysek, megg, słoneczna 85, Boroniówka, gusiaa, adk_1989, ash, derii84, Daisy, przedszkolanka:), dorocia2324, natt, Maarta:), LadyMK, Stokrota :), MoniaP, PatrycjaP, sebza, Fedra, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
maja35 wrote:Powiedzcie mi dziewczynki jak jest u was z ruchami maluszkow,bo moja sie strasznie teraz wierci.Moze tez odczuwa te skurcze i sie stresuje.Niby przed porodem dzieci się mniej ruszaja a moja wręcz szaleje aż czkawki dostała.
Ja właśnie czuje słabsze ruchy i podczas ktg maluch często śpi..muszą mocno potrzasac brzuchem żeby mi go obudzić..chyba mu się nie spieszy do wyjścia.
A u mnie wszystko ucichlo. Mam problemy ze spaniem w tym szpitalu..myslalam ze to juz ranek a minęła godzina od kiedy ostatnio patrzyłam na zegarek..wrrLaureczka25 -
O kurde ale sie dzieje.
Ja melduje sie po cc. Ignas cudowny 3670g i 57cm. Porodu nie bede opisywac i tego co sie dzialo/ dzieje po. Dla mnie masakra.
Januszkowa gratulacje.
Sue i Gosiu trzymam kciuki.
PozdrawiamSue, Patrycja20, Katiś, Lara 82, LadyDi, asia888, megg, słoneczna 85, ash, Daisy, przedszkolanka:), Januszkowa, Stokrota :), MoniaP, sebza, Fedra lubią tę wiadomość
-
Asiu i Januszkowa gratuluję maleństw!
Gosiak i Sue trzymam za Was kciuki, abyście szybko tulily swoje skarby!
Ja nakarmilam i przebralam z kupy Stasia i jemu odechcialo się spać, więc oboje czuwamy. Mam nadzieję, że da mi jeszcze pospać tej nocyJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
A ja wylam z bólu i wzięłam znieczulenie. Od razu lepiej. Spróbuje sie troche zdrzemnąc:)
AsiaSzw, gratuluje:*
Januszkowa, jaki ekspres, zazdroszczę!! Tomek chyba czeka na zmiane położnychasia888, megg, Daisy, dorocia2324, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nie mam jak do was nawet napisac bo moja pijawa wysysa ze mnie ostatki sil
mam taki odruch ssania ze caly czas musi miec cyca w buzi
laktacje rozkrecil bez zadnych herbatek i laktatora.
Piotrus jest cudowny dolaczam do grona szalenie zakochanych mam. Oszalalam na jego punkcie. Tatus tez.asia888, megg, mala_mi1982, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gratuluje nowym mamusiom, postaram sie was nadrobic w domu.
Sue Gosisk idzcie pod prysznic i na kazdym skurczu wstawajcie i przysiad, to lepsze niz pilka na szybkie rozwarcie.
Opisze w domu jak bylo u mnie ale w zyciu nie spodziewalam sie ze tak szybko. Prawie sie nie ruszalam w ciazy, zadnych her z lisci, siemienia czy wiesiolka. I 7h, gdzie o 1.20 napisalam wam posta ze szpitala niczego sie nie spodziewajac, a o 2 jak mnie zlapalo to od razu skurcze co 4,5,6 min. Jedynie masakra bo parte mialam az 2,5h nie moglam wypchnac i zaczelo sie robic niebezpiecznie,jak zobaczyłam vacuum to tak sie spielam , nacieli mnie i na jednym skurczu caly wyszedl.megg, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Gosiak nawet nie mów bo chyba dzisiaj tez mi podłącza kroplówkę bo z tego co pielęgniarki mówiły ze te zastrzyki się przez trzy dni dostaje a dzisiaj ordynator pewnie zadecyduje co dalej...
Strasznie się boje właśnie tej kroplówki ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 06:37
-
nick nieaktualny3mam kciuki za rodzące i gratuluje rozpakowanym.
Mojemu Grzesiowi pępek odpadł dopiero wczoraj - nie bardzo podoba mi się węzeł. Jest lekko wypukły....
Dziewczyny trzymajcie kciuki za zdrówko Grzesia, bo nie poprawia się za bardzo a jest jeszcze jedna rzecz która baaardzo mnie niepokoi..... na razie nie jestem w stanie napisać więcej...