Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue gratulacje
moja siostra tez się urodziła w taty urodziny
Jaka brzydka pogoda u nasa chcialam na spacer isc z malutką. Dzis ja poweranduje tylko bo szkoda mi jej na to zimno brać.
Dzis robię zapas ziółek. Lipę moją ukochaną musze kupic i melisę -
Hej ja juz po wizycie w szpitalu,
na ktg skurcze nawet 130, usg tak sobie ilosc wod w dolnej granicy normy w srode mam byc znowu na badaniu jak nic sie nie zmieni dostane tabletki na wywolanie i bede musiala zostac w szpitalu.
Mam nadzieje ze cos sie samo rozkreci...
Sue, Januszkowa gratuluje! Zazdroszcze ze macie to juz za soba i dzieciaczki obok. Chce byc nastepna!
Ciekawe co u Gosiderii84, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Urodziłam! poród ekspresowy o 4.15 odeszły mi wody na łóżku na patologii a o 6.30 maluszek juz był na świecie..bolało strasznie, trochę pękłam..darlam się tak że aż mnie gardło boli bo poród był bez znieczulenia bo juz nie było czasu..ale się ciesze ze mam już to za sobą
Igorek 3900 i 58 cm.
Trzymam kciuki za reszte dzisiejszych porodów..ja juz leżę wykapana i wietrze kroczeco za ulga być juz bez brzucha
truskawkax25, Maarta:), LadyDi, Suri97, dorocia2324, słoneczna 85, mala_mi1982, przedszkolanka:), maja35, Daisy, Stokrota :), Bietka, derii84, LadyMK, Katiś, Boroniówka, megg, PatrycjaP, Patrycja20, asia888, Sista, Penelope, AsiaSzw, Januszkowa, Fedra, Asiaa1201, Angélique89 lubią tę wiadomość
Laureczka25 -
nick nieaktualny
-
Laureczka co za tempo!
gratuluję!
dziewczyny nie denerwujcie się...też mnie już dobija czekanie, mąż siedzi biedny zestresowany ( znowu wizyta 150zł której miało nie być) każdy pyta, do mam wydzwaniają no ale co zrobić, myślę że to kwestia góra tygodnia a i my będziemy tulić nasze skarby
laureczka25 lubi tę wiadomość
-
Laureczka jesteś szybsza jak TGV
Nie lamcie się dziewczyny,przyjdzie i na nas pora....
Maarta, to już u Cb jakieś postępy.
Ja niestety nie urodze z wami jutro, bo właśnie mi odszedł czop w kolorze białymczyli szyjka się nie rozwiera :'(
Trzymam mocno kciuki za was i za kolejne dzidzie sweetasne.laureczka25 lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, ja zrobiłam dzien wolnego i mi pomogło;)
U mnie Dzieć w terminie, tak wyszło paniom Poloznym na kołku.
Cudowna położna sie mna zajmowała, dzieki niej urodziłam tak szybko:)
Moj syn śpi, a ja patrzę czy oddycha:)przedszkolanka:), Tygrysek, słoneczna 85, dorocia2324, Fedra, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
No my tez kase na wizyte ktorej mialo nie byc juz straciliśmy no i w sumie wiem tyle ile wiedziałam, wszystko utrzymane,pozamykane! Ludzie no jak to? Gin powiedziała,że nie przewiduje porodu na dniach..wic środowy grupowy chyba mnei dotyczył nie będzie
ale w poniedzialek zamiast do niej mamy jechać do szpitala pod pretekstem skurczów i jakby nie chcieli mnie zostawić to dopiero mam do niej dzwonic.
ochrzaniła mnie,że sie negatywnie nakręcam i powiedziała,że jak nie wytrzymam ti mam sie drzeć o zzo i musza mi podać,babka trzyma caly oddział w ryzach
dziewczyny o których zapomniałam - gratuluję
a siedzącym na bombie..no cóż,zostaje nam czekać,ale nie nakręcajcie się bo to może blokować, może same zatrzymujemy te porody w głowie presją? Sama nie wiem.. Jedno jest pewne - na każdą przyjdzie czas i nic więcej zrobić się nie da..