Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
O ja pierdziu.
SUE GOSIAK LAURECZKA JANUSZKOWA GRATULUJE.
Mam nadzieje ze nie pominelam nikogo w tym amoku.
Gosiu widze ze podzielilas.moj los z cc. Trzymaj sie.
Trzymam kciuki za reszte dziewczyn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 13:30
laureczka25, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
a oto JAneczka od Gosiaka:
Patrycja20, LadyDi, Suri97, przedszkolanka:), dorocia2324, derii84, Penelope, laureczka25, monika_, Bietka, justta, truskawkax25, kasia_1988, AsiaSzw, Fedra, Daisy, LadyMK, Stokrota :), mala_mi1982, Sue, asia888, ash, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
sloneczna, jestes straszna pesymistka. caly czas sie doszukujesz czegos, przezywasz niepotrzebnie. niby czemu dziecko ma sie urodzic chore? bo jestes po terminie? bez sensu.
a jak bedziesz tak ciagle wyszukiwac jakies choroby to w koncu sobie wyszukasz. Tak mojego W ciocia miala, ze tez doszukiwala sie Bog wie czego, jak wszystko bylo ok i sobie wyszukala. Takze optymizmu troche dziewczyno! Porod w koncu nastapi czy tego chcesz czy nie, kilka dni nie robi roznicy, a i w takim humorze rodzic nie bedzie Ci latwo. Wez sobie kapiel, litr lodow i wlacz film, wyluzuj sie kobieto!
Gratuluje rozpakowanym. :* i zycze pozytywnych nastrojow i cierpliwosci tym oczekujacymkafabi, derii84 lubią tę wiadomość
-
LadyDi wrote:sloneczna, jestes straszna pesymistka. caly czas sie doszukujesz czegos, przezywasz niepotrzebnie. niby czemu dziecko ma sie urodzic chore? bo jestes po terminie? bez sensu.
a jak bedziesz tak ciagle wyszukiwac jakies choroby to w koncu sobie wyszukasz. Tak mojego W ciocia miala, ze tez doszukiwala sie Bog wie czego, jak wszystko bylo ok i sobie wyszukala. Takze optymizmu troche dziewczyno! Porod w koncu nastapi czy tego chcesz czy nie, kilka dni nie robi roznicy, a i w takim humorze rodzic nie bedzie Ci latwo. Wez sobie kapiel, litr lodow i wlacz film, wyluzuj sie kobieto!
Gratuluje rozpakowanym. :* i zycze pozytywnych nastrojow i cierpliwosci tym oczekujacym
nie chore tylko przestaje wierzyc ze w ogole urodze!!!!!)
-
LadyDi masz 100% racji,ktoś powinien potrzasnac nami,co niektórymi;-)
Każda z nas przeżywa,ale bez przesady,nie my pierwsze i ostatnie rodzić będzimy,a jak nie sn to będzie cc.
Janeczka słodka,emanuje spokojem:-)
Ja też muszę wyluzowac i nie brać do głowy,ze dziewczyny rodzą,a ja nie. Przyjdzie i moja kolej w końcu. Teraz jestem pełna optymizmuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:17
dorocia2324, LadyDi lubią tę wiadomość
-
Karmie ale podczas karmienia strasznie mnie rwie podbrzusze prawie jak podczas skurczy..podobno przy drugim dziecku tak jest bo macica się mocno rozciąganela. Chyba wezmę coś przeciwbólowego..bo umrę z bólu..generalnie czuje się super gdyby nie te bóle..każdy się dziwi jak urodziłam takiego klocka a mi się tam on wcale duży nie wydajeLaureczka25
-
Derii, dokladnie. Przecież dziecko się w tych wodach w brzuchu nie rozplynie
a to ze jedna rodzi przed terminem a druga po to normalne jest. Lepiej żeby dzieci siedzialy tyle ile potrzebuja, a nie później lezaly pod jakimiś aparaturami, bo nie byly gotowe. Także laski gola do gory! A pozytywne nastawienie może nawet przyspieszyć poród.
juz bliżej niż dalej.
No i korzystajcie z tych ostatnich dni niezależności, bo porody biora z zaskoczenia, a potem juz będzie Wami rządzić dziecko i czasem do kibelka ciężko wyskoczyć -
ojejusiu ile sie tu dzieje
Wszystkim rozpakowanym zycze szybkiego powrotu do formy, siły, cierpliwośći
ALe mamy nowych dzieciaczków:)
No to teraz czekamy na reszte:)
My dzis mamy dzien marudy, chyba przez ten straszny wiatr...Maly od 2-5 nie spła...nad rane chwilke kimnął, potem w poludnie a tak cały czas oczy jak 5 zł...a ja nie mam jak sie zdrzemnąć przez to a ledwo widze na oczy
ale i tak GO kocham najbardziej na swiecie:)Penelope, justta lubią tę wiadomość
-
Januszkowa serdeczne gratulacje witamy Natalkę na świecie
Odpoczywaj KochanaJanuszkowa wrote:16.02 o godz. 0:40 przyszla na swiat nasza coreczka Natalia. 3550 g 57 cm silami natury, porod 8 godz. 10 punktow. Nie bylo zle:) Ide spac.Januszkowa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Oj rudasek, wspolczuje. Moja śpi zazwyczaj od 21 do 2, potem ok. 7 pobudka, a później różnie bywa. Teraz śpi od 13, wiec pewnie niedlugo wstanie i matka nie zdąży zjeść obiadu, bo dopiero ziemniaki dochodzą.
O, wlasnie się zesrala, a stęka przy tym jak stara :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 15:12
-
Serdecznie gratuluje i witam Ignasia po tej stronieAsiaSzw wrote:O kurde ale sie dzieje.
Ja melduje sie po cc. Ignas cudowny 3670g i 57cm. Porodu nie bede opisywac i tego co sie dzialo/ dzieje po. Dla mnie masakra.
Januszkowa gratulacje.
Sue i Gosiu trzymam kciuki.
Pozdrawiam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
SUE GOSIAK LAURECZKA JANUSZKOWA GRATULUJE. TYLE PORODÓW A JESZCZE DZIEŃ SIĘ NIE SKOŃCZYŁ... SUPER.
Laureczka podobno jak się karmi to macica się szybciej kórczy i skręca to stad ten ból...
Pochwale się Wam ze dzisiaj bylismy na sesji noworodkowej. Kobieta robiąca zdjecia zajebista układała sobie Lilę jak chciała... ta sesja warta kazdych pieniędzy...
Właśnie zaraz obiadek zjemy z męzem i idziemy na spacerek. jupi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 15:20
laureczka25 lubi tę wiadomość
-
Serdeczne gratulacje witam Tomka po tej stronieSue wrote:O 6:35 przyszedł na świat Tomek. Waga 3200, 54cm i 10pkt
Prezent sie udało zrobić)
Porod od pierwszego skurczu trwał 9h
Nie bolało parcie, bardziej bolały skurcze przed. Polecam znieczulenie!! U mnie przyspieszyło porod!!Sue lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi