Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kafabi dziękuję kochana :-*
Jestem w szpitalu. Szyjka była zamknięta, ale polozna mi zrobiła masaż z efektem, zalalam się krwią, i teraz się rozwiera,bo ból niesamowity. Skurcze początkowo co 1212min,później 10 i nast co 7,teraz nie wiem, bo są bardzo częste i bolesne.
Mam nadzieję,że jakoś to pójdziemala_mi1982, LadyDi, przedszkolanka:), truskawkax25, dorocia2324, LadyMK, Fedra, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Boroniowka ja tez jestem ale rowniez utonelam w garach
Deri powodzenia!
Janeczka cudowna! jakie zamyslone spojrzenie!
Polusia tez piekna
Patrycja zdecydowanie bym wybrala blizszy szpital gdzie mozesz rodzic z mezem, opinie to wiadomo rozne, a pewnie i zalezy na kogo trafisz :p a jak w tamtym dalszym trafisz na zly/niemily personel? roznie to moze byc a tak z mezem to jednak razniej
ja mam slabszy dzien dzisbylam dzis na ostatniej wizycie i byla mega nieudana
nic sie nie dowiedzialam! wagi malego nie podala bo sprzet zepsuty, szyjki nie zbadala nic niewiem wogle czy mam szyjke badz rozwarcie! a to juz ostatnia wizyta byla!
dowiedzialam sie ze wywolanie tu jest 10 dni po terminie czyli u mnie- poczatek marca ale ze JUZ NIE MA MIEJSC! i ze mnie nie zapisze... mam na ktg prosic pielegniarki zeby mnie gdzies wcisnely jesli sie termin zwolni... jestem zalamananiewiem kompletnie na czym stoje i niewiem kiedy urodze zebym chociaz juz ta granice koncowa znala czyli termin wywolania a tak to tylko bedzie stres czy wogle mi to wywolanie z laska zrobia!
plakac mi sie chce
-
wiem dziewczyny,że jesteście ale poznikałyscie
ja dziś spałam pół dnia, Mąż pisał prace na studia i chyba mu było na ręke moje niemarudzenie mu za uchem
a powiedzcie co gotujecie na zapas w razie w? bo ja nie wiem,a jeszcze nic nie zrobiłam, moje dziecko czeka może na prowiant dla tatyalbo na ubranie pościeli bo do tego też się zbieram jak sójka za morze.. wgl do wszystkiego mam zapał taki,może przez to nic się nie dzieje, ale do terminu jeszcze kilka dni.
Derii,powodzenia ! -
Asia jeśli miałaś ostatnią wizyte (a płatną?) to troche nie w porzadku, mogła Cie chociaż zbadać.. no ale widzę,że każdy lekarz ma swoje humorki, choć ja na moją nie powiem złego słowa mimo ceny ,ale przynajmniej trzęsie szpitalem
dziś taki dzień do dupy, może ta pogoda, już nam się chce wiosny no i dzieci w wózeczkach ! -
Ja nagotowalam obiadow na zapas, zawsze to latwiej na poczatku a nie chce prosic nikogo o pomoc
tak platna, ale niewiele, niewiem ona ma nawal pacjentow, jest przeladowana i pewnie temu tak zaczela robic od lebka ehchyba pojde prywatnie jeszcze gdzies no bo niewiem co robic teraz
-
Lezymy razem z Natalka. Nie moge sie na nia naptrzec. Jest taka kochana.
Nierozpakowane- nie bojcie sie, bedzie dobrze. Najwazniejsze to sluchac poloznej.słoneczna 85, PatrycjaP, Boroniówka, mala_mi1982, LadyMK, derii84, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue ja mialam 11 maja om.
Wg mojego gina to 15 luty ale wg innych to 18 luty.
Z usg 12 tyg bylo chyba 8 luty.
Zobaczymy jak jutro.
Boroniowka:) ja dzis nasmazylam nalesnikow i usmazylam rybe;))
W zamrazarce mam krokiety, pierogi, devolay, kluski slaskie i gulasz;))
A i leczo w sloikach;) robilam na jesien;))Boroniówka lubi tę wiadomość
-
Asia no ale jak to? Nie zbadala Cie reka??
Nie ma prZeciez zapisow na izbe!!
Pojedziesz na ktg i jak no cos Cie niepokoi to musza Cie przyjac!!!
Moj czasem malo sie rusza, pewnie jak kazde dziecko w tym terminie wiec jakbys powiedzuala tak to jak moga nie przyjac?? Nie rozumiem!!!
-
Mój traumatyczny poród pozostawię na razie bez większego opisu, jedyne co Wam powiem, że podczas cesarki znieczulenie nie zadziałało jak trzeba. Nogi nie zdrętwiały, nie zrobiły się ciężkie, czułam nawet skurcze porodowe jeszcze. Generalnie trauma