Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też bym chciała juz cesarke bo jak myślę o kroplówce to masakra... ale oni widzę nie widzą innej możliwości niż poród naturalny.
Derii może i lepiej ze nie dają Ci tej kroplówki może faktycznie akcja sama u Ciebie zaskoczy... uwierz ze ja bym wolała poczekać z ta kroplówką.
Tez trzymam kciuki żeby u Ciebie szybko poszło :derii84 lubi tę wiadomość
-
A no tp super. To czyli jakas cywilizacja w tych szpitalach w koncu w tym temacie.
Gosia ja dostalam i tak oxy. Jak jest planowane ciecie to podobno lepiej podac aby dziecko dostalo sygnal ze czas sie zwijac. Ja mialam skorcze na tej oxy co 6 minut bo w miedzy czasie wpadly na szybko z porodowki jeszcze 2 cesarki. Ale dla mnie te skorcze byly znosne. Wiec na klate oxy biore
-
truskawkax25 wrote:Ja też bym chciała juz cesarke bo jak myślę o kroplówce to masakra... ale oni widzę nie widzą innej możliwości niż poród naturalny.
Derii może i lepiej ze nie dają Ci tej kroplówki może faktycznie akcja sama u Ciebie zaskoczy... uwierz ze ja bym wolała poczekać z ta kroplówką.
Tez trzymam kciuki żeby u Ciebie szybko poszło :
U mnie wszystko rozbija się o to,że nie włożę tyłka w samochód i przyjadę do szpitala, tylko znowu cały ten stre.
Moim zdaniem powinni spróbować tylko, żeby wiedzieć czy się da,czy też nie. Z resztą sama polozna powiedziała, że u mnie się zaczyna... Tak, tylko kiedy
-
Masz jeden dzień do terminu tak ?
Kroplówke podają tak 7 dni po terminie a uwierz ze do tego czasu może dzidziuś sam będzie chciał wyjść...
a taka nie potrzeba kroplówka tylko Cię zmęczy...
Tak u mnie też się "zaczyna " juz od ho ho...
juz po obchodzie... kuzwa jutro kroplówka numer 2... -
Ja do 7 cm funkcjonowalam normalnie, bolec bolalo, ale dawalam rade. Przy 7 cm juz byka masakra, te bóle co minute lub mniej trwające po minute, brrr. Chcialam umrzeć, a w pewnym momencie myslalam o tym, ze nie chce juz tego dziecka, ze po co mi to bylo i niech cos się stanie, żeby zrobili operacje. A teraz na sama myśl o tym lzy mi naplywaja do oczu, bo jak ja moglam tak pomyśleć! Nie wybacze tego sobie nigdy chyba! Jak patrzę na to swoje dziecko i myślę ze cos mialoby się jej stać to chyba bym umarla! Juz nie potrafię bez niej żyć!
-
AsiaSzw wrote:Witam sie i ja.
My tez dzis z cyckiem szlelismy Gosia jak u Ciebie z dobra godzine.
Sue tak pozno masz to badanie? My mamy dzisiaj.
Gosiu jak u ciebie w szpitalu reakcja na brak zgody na szczepienie? U mnie bardzo milo zaskoczona jestem bo pediatra jak przyszla szczepic bo tu nie zabieraja dzieci tylko do nich przychodza spytala mnie tylko czy podtrzymuje decyzje o nie szczepieniu, powiedzialam tak na to ona dobrze to tylko jesli pani pozwoli zostawie ulotke dotyczaca innego badania. I tyle z tematu. Szacun.
Ja wczoraj dostalam syrop na wyciszenie bo zalewalam sie lzami okrutnie. Co rusz wylam. No ale dzis samopoczucie lepsze oby jak najdluzej.Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Ja też miałam kroplowke z oxy. Z tym że u mnie zadziałała piorunem. Jak zkapała połowa to myślałam że umrę! Ale dzięki niej jest z nami Pola:)
A o cesarke się mmodlilam ! I bardzo się cieszę ze ja zrobiliwieem jestem dziwną ale cóż na to poradzę
słoneczna nie stresuj sie i na Was przyjdzie pora.
My cyc po raz trzeci. To u nas jest ostatni cyc nocnyMała coś wczoraj marudzila i płakała ale na szczęście noc przespana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 08:37
Pola
Hania -
heheheh Sloneczna Ty juz najblizej wylotu i tak z nas! niedlugo bedziesz tulic maluszka
u mnie juz w czarnym scenariuszu maluje sie marzec!
lula88 kciuki!
Dorocia tak wczoraj byl intensywny dzien hehenic nie dalo!
niestety nie zalapie sie juz raczej na wodnika, a szkoda
czas wrzucic na luz bo oszaleje juz oboje strasznie jestesmy zniecierpliwieni ale co zrobic, maly uparciuch i tyle
Marylin witaj, milo ze ktos sie dolaczyl bo coraz mniej nas tu na forum udzielajacych sie i nierozpakowanych
napisz nam cos wiecej o sobie
Suri dobry pomysl i ja wogle mysle ze dobrze by bylo zrobic porzadek z ta lista i pousuwac, lub oddzielic na dol te dziewczyny ktore sie nie udzielaja, bo na liscie jest jeszcze z 40 oczekujacych a w rzeczywistosci moze 10 nas tu, i tak naprawde niewiadomo kto zostal jeszcze, nieczytelnie jest
Boroniowka mi tez sie teraz wydaje ze juz zawsze bede w ciazy, jeszze rozlozylam ten cholerny podklad na lozko i mordega w nocy spac na tym :p eh kiedy to sie juz skonczy te oczekiwanie
derii84, Marylin lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Niedługo i my będziemy cyckami tu zalewać,dajcie nam jeszcze chwilkę :p a tym czasem korzystajmy ze snu :p
No my dzisiaj na 12 wizyta i się okaże czemu nasza księżniczka jeszcze nie wychodzi no i co dalejproszę o kciuki!
Pia rodzi na bank lub już jest po,daj nam tu znać!
A korzystając z tego,że mogę to chyba wstąpię po big maca a co! :p
Miłego dniaasia888, derii84 lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Dziewczyny czy wy też jedziecie ze swoimi maluszkami na usg bioderek ?