Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:
U nas czasem jest problem zanim maly zlapie cyca a pokarmu chyba mam juz sporo i placze i placze a karmie tylko na lezaco bo siedziec nie moge nadal.. Wkladam czopki orzeciwbolowe to troche man ulge.czopki diclac 50 jakby co. Paracetamol tez mozna. Do kompa nie mam wiec jak usiasc;))
Słoneczna, mnie mama przekazała fajny sposób. też mam tak, że jak karmię małego, to pierś jak kamień. No i jednej nocy wierzgał mi strasznie przy cycku. Teraz robię tak, że zanim go przystawię, ściągam troszkę (naciskam brodawkę tak z 3 razy i wypuszczam trochę na wkładkę laktacyjną). Mały teraz bez problemu łapie pierś - wcześniej się wkurzał, bo nie mógł złapać, a jak już się przyssał, to mu mleko za szybko leciało.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy juz w domku , po karmieniu.
Droge powrotna Nelka tez przespala. Wyjechalismy zaraz przed 20 i dosc sie nam spieszylo zeby na 22 dojechac . Bo inaczej byloby wielkie wolanie o mleczko.
A teraz na dobranoc macie tu cos(podpatrzone bodajze ba styczniowkach)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd2bebda6574.jpgSue, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySue wrote:
Suri, dzięki, że ogarniasz listę :*
Spoczi, nie wiem czy zawsze bede tak na biezaco takze jak bedziesz pierwsza widziala info i bedziesz miec czas to smialo edytujListe mam na telefonie w html takze szybko to idzie.
W ogole na komputerze nie bylalam od narodzin Nelki. Tylko telefon wchodzi w gre. Inaczej by mnie tu nie byloWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 22:22
-
Jutro mam wizyte poloznej to zerknie na moje szwy i bede wiedziec co i jak. Ja tez nie mam apetytu, jen na sile, mam mdlosci i dzisiaj biegunke caly dzien. Ogolnie czuje sie fatalnie w tym "pologu"
pokarmu mam malo i to jest moj najwiekszy problem. Okropnie sie z tym czuje, jak najgorsza.matka, ktora nie potrafi zapewnic swojemu dziecku najwazniejszych rzeczy.