Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja je dzisiaj co 2.5 godzinki.To i tak sukces,bo je i spi dalej.Ostatnie noce potrafila nie spac od 1.00 do 7.00 rano. Moja wlasnie o 5.02 skonczyla 6 dni.Ale ten czas leci.
-
Witajcie. Nadrobic Was nie mam szans. Prosze o aktualna liste to zobacze kto urodzil. Po dlugiej i wyczerpujacej walce przez CC przyszedl na swiat Natan. Waga 3550g i 57cm. W wolnej chwili wszystko opisze. O 8-9 pionizacja. Boli mnie wszystko.
mala_mi1982, Lara 82, kasia_1988, Gosiak, Patrycja20, LadyDi, angelcia, megg, Bietka, Katiś, Boroniówka, Penelope, Januszkowa, słoneczna 85, derii84, Suri97, asia888 lubią tę wiadomość
-
Witam z laktatorem. Zazdroszcze wam tych karmien. No ale czekam do jutra co powie pielegnisrka laktscyjna. Moze jest dla nas szansa jeszcze.
Dorcia gratuluje
Jestem w szoku iloscia ccniesamowite.
My o 9 mamy sesjejupiii
Milego dnia dziewczyny.derii84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLara moja nie mogla wczoraj zeobic kupki i nozki dociskalam do brzuszka i krecilam nimi tak delikatnie w prawa strone – taki ala masazyk brzuszka. 2-3 takie koleczka i pozwalasz maluchowi rozprostowac nozki. I tak kilka razy. P
Nam pomoglo, warto spróbować. Ewentualnie czopek glicerynowy, ale koniecznie dzieciecy. One nie sa malutkie, ale wystrugasz sobie nozykiem takiego malutkiego. -
Lara 82 wrote:Gosiu ja nawet z braku czasu , nie napisalam ze cholernie ci wspolczuje. A jakie mialas crp przed szpitalem, to nnormalnie wyglada jakby cie zarazili.
Obyscie jak nakjszybciej byli razem i cieszyli sie soba. -
Gosiak co do bakterii ktora zlapalas ty i Janinka w Lęborku każde dziecko ja łapie. No dobra moze nie każde s większość. I dużo kobiet nie miało zielonych wód. Jest przekonanie ze ta bakterie sprzedają szpitale dzieciom. Kiedys rozmawialam z kolezanka ktora skończyła położnictwo i sama to stwierdzila ze tak jest. Ale u ciebie to tez wygląda nieciekawie bo ty tez ja masz.
A ta bakteria nie wyszla ci na ostatnim badaniu moczu? Powinna wyjść przeciez!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 07:58
-
A się poplakalam http://lemurek.tv/moj-tata-jest-przystojnymadry-ale-klamie/
-
nick nieaktualnyGratuluję kolejnym Rozpakowanym
Adzie podobno odpadl juz kawalek kikuta - zobacze jak wstanie, bo w nocy nie ja się nia zajmowalampodejrzewam, ze nadal ma zaparcia, eh... Ciekawe kiedy jej to minie, bo raczej nie jest to reakcja na mleko, bo by miala juz wcześniej problemy.
Dzis sie zwazylam.. Z mojego 24kg balastu pozostaje mi jeszcze 8kg.. Nie jest zle.
W ogole zauwazylam, ze Adzie wychodza czerwone kropki na buzi, szyjce i tulowiu.. Myslalam, ze to po oleju parafinowym, ale po oliwce tez.. Co to moze byc? Alergia? Cholera to czym ja bede smarowac ta jej sucha skorke?derii84 lubi tę wiadomość