Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
I u mnie, nawet czkawka była, której brak jest rzekomym objawem przedporodowym
Dzisiaj dzień taki bez powera u mnie, jeszcze lekarz zadzwonił, że dostał moja dokumentację ze szpitala i chciałby przyjść na wizytę do mnie i porozmawiać dzisiaj lub jutro, to już wolę dziś. -
Dzieki. Ja tez ok19 i myślałam czy ok. Pewnie w lecie później będe kompac
Dziś jakaś masakra m oj od 3 co godz się budzi . NNie wiem co mu jest bo dotąd ładnie spał i budzi się co 2,3,4 godz. Ale za dobrze chyba miałam. A maz od pon do pracy wraca. Oby mały miał tylko dziś taki dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 14:47
-
My trochę poszalelismy ze spacerem, byliśmy 1 godz, 20 min, ale cieplutko i mała smacznie spala....teraz cyc i cos znowu ja na spanie bierze, urządził ojciec ta mieszanka dziecko....bardzo senna dziś jest:-\
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 14:46
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
My też próbujemy wprowadzić łatwy plan. Kuba prawie nigdy nie zasypia przy jedzeniu i zwykle w trakcie jedzenia robi kupę, więc podczas przebierania się rozbudza. Tyle, że uspanie go trwa z pół godziny, je też tyle i jeszcze odbicie. Niewiele czasu zostaje. No i potem jak zaśnie to lubi pospać dłużej a powinnam go obudzić, więc trochę bez sensu.
-
Witam Was dziewczyny,
dzisiaj po 3 kroplowce oxy o 9:35 przyszła na świat nasza córeczka Ania, 3320 g SN 41+4 tydz.
Odpoczywamy sobieLadyDi, mala_mi1982, megg, Penelope, Stokrota :), Bietka, kasia_1988, Sue, Patrycja20, derii84, Lara 82, Suri97, Boroniówka, słoneczna 85, laureczka25, przedszkolanka:), asia888, Angélique89 lubią tę wiadomość
kasianadine -
AsiaSzw wrote:Dziewczyny nie mam pomyslu na nie spanie prxy cycu
http://dziecisawazne.pl/zasypianie-dziecka-przy-piersi-jest-ok/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 15:53
mala_mi1982, LadyDi, megg, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Witajcie:)
Asia walka o pokarm u mnie jest jak walka z wiatrakami.. Lewa piers po zastoju poki co nie rusza...
Chce dawac malej cos swojego wiec do 3 msca i odpuszczam kpnie warto nic na sile tym bardziej ze mnie to poprostu wykancza... Spie w ciagu dnia moze z 6 h z przerwami, zawsze cykl 30 min cyc do godziny potem mm potem 30 min laktator i od 4 tygodni chodze wrecz do tylu.. Teraz jeszcze mam meza w domu ktory robi mi jesc ale w srode wyplywa i wtedy musze ograniczac laktator bo sie wykoncze a to dziecku napewno nie pomoze... Wiec ogolnie przestawiam sie powoli na mm
... Zycie
Fajnie ze udalo sie mala przestawic z nan pro na enfamil:)
Poza tym mala zdrowo rosnie i to najwazniejszedalam z siebie wszystko a nawet wiecej by kp wiec nie mam wyrzutow
Z tego oslabienia i zmeczenia czuje ze cos mnie chwyta i to mnie martwico wtedy jak sie kp mozna zazywac oprocz paracetamolu? Pytam na zas
A swoja droga patrze na liste rozpakowanych mam i nie wierze jak ten czas leci:) jeszcze niedawno kazda sprawdzala czy przyrost bety jest oka tu prosze:)