Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czy jak wasze dzieci Cisna kupkę to tez tak stekaja?
Juz wiem kiedy mały robi kupkę choć mam wrażenie ze non stop prawie cisnie.
Odkąd pije codziennie koper włoski mam wrażenie ze lepiej mu te baczki ida, choć juz sama nie wiem.
Wczoraj dokarmilam wieczorem mm bo chciałam aby dłużej spał. Wypił zaledwie może z 75ml. Tak mu się strasznie po tym ulalo i cały czas potem po trochu ulewalo. Masakra. -
Dzień dobry
U nas wczoraj ciężki dzień,malutka nic nie spała a padała ze zmęczenia i padła o 20..
W nocy za to karmienie o 23.30 , 2.30 i teraz więc supermoże jeszcze zaśnie-liczę na to
Lara moja robi w ciszy i skupieniu kupkęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 06:27
-
Myślę, ze dlatego mój mały często na cycu wisi. Je mniej a częściej i mu się tak strasznie nie ulewa. Jakoś sobie tak dozuje to.
Poza tym w tym mm chyba jest cos uspokajające go dla dzieci. Bo pomimo, ze go meczylo spokojny był jak baranek.Gosiak lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Myślę, ze dlatego mój mały często na cycu wisi. Je mniej a częściej i mu się tak strasznie nie ulewa. Jakoś sobie tak dozuje to.
Poza tym w tym mm chyba jest cos uspokajające go dla dzieci. Bo pomimo, ze go meczylo spokojny był jak baranek.Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Z Tym Moim Odciaganiem Laktatorem Dziwna Sprawa: Jak Karmie Małego I Jednocześnie OdciagaM To Leci A Inaczej LedwO Kilka Kropel. Tylko jest to strasznie niewygodne i tez ściągnę raz więcej raz niedużo.
Sama nie wieM. Chyba na moje wyjścia bd skazana na mm -
Na odparzenia najlepsza maka ziemniaczana. Ja uzywam do każdego przewijania.
U nas karmienie bylo o 20, potem o 2 i o 6. Od tamtej pory nie spimy, teraz przysypia.
Do 10 ma przyjechać mój prezent na dzień kobiet i zalegly świąteczny. Doczekać się nie mogę
Ja tez pije koper wloski i tez jakby mniejszy problem z pierdzioszkami. A jak czasem dalej się męczy to espumisan 100 robi swoje i jest ulga prawie ze natychmiastowa.asia888 lubi tę wiadomość
-
Lara moja steka. I czasem robi sie bardzo czerwona na twarzy. Przeczytalam w mojej ksiazeczce o karmieniu piersia, ze to normalne i niektore bobaski tak maja.
A ja mam pytanie do mam, ktore mowia, ze ich maluchy przesypiaja noc - czy Wasze dzieci nie robia kupy lub/i siusiu? 4-6 godzin tak spia a pieluszka sucha?? Bo Luna jesli nie zrobi jakiejs kupy w trakcie jedzenia, to zrobi ja godzine lub najpozniej dwie godziny po jedzeniu. Zaczyna plakac i zaczynamy od poczatku.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
mala_mi1982 wrote:Dziewczyny, kupiłam sobie 0,5 l coli
Czy bardzo zgrzeszę jak się napiję? Jakoś mam wyrzuty sumienia, a tak mnie ochota złapała...
Ja wiecej niz jeden lyk gazowanego nie wzielam do ust od miesiaca. Ale gazowane napoje i wzdymajace jedzenie to moje jedyne ograniczenie diety. Ja jestem z tych jedzacych normalnie.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka, moja jest z tych, którym mokra pieluszka nie przeszkadza. Nie to, że jej nie przebieram, ale nigdy nie sygnalizuje takich rzeczy. Może to kwestia tych pieluszek, które używam, że nic jej tam nie podrażnia, nie szczypie, nie ma żadnych odparzeń. Wczoraj w nocy sama obsługiwała się na śpiocha (w sensie cycka), nie zspłakała ani zakwękała ani razu i z pełną pieluszką wytrzymała do rana a i rano jakoś nie było widać, że jej cokolwiek przeszkadza.
-
A propos pełnych pieluszek - moj syn wlasnie je i rąbnął kupę. Poszły dwa takie strzały, że zdziwiłam się, że dziury sobie w pidżamie nie zrobił. Ale twardo je dalej
- Tomek w nocy tez spi z kupa, ja go przed karmieniem
Przebieram na śpiocha, bo nie wyobrażam sobie z kupa spacale w dzien jest czyscioch i sie budzi i marudzi jak ma kupę.
-
Ja slysze jak moje dziecko robi kupe i wiem, kiedy ma mokro i zaraz przewijam. Niewazne jest dla mnie jak swietna jest pieluszka - siedzenie w odchodach mnie odstrecza.
Suri bardzo dobry pomysl z tym wrzuceniem listy na 1. strone.
Luna zostala dzisiaj sama z tata na dwie i pol godziny po raz pierwszy. Swietnie sie bawili. W lodowce byly dwie porcje odciagnietego mleka. Dla mnie mm to bedzie ostateczna ostatecznosc, ale niedlugo niestety bedziemy musieli wprowadzic, bo ja nie odciagne tyle codziennie, zeby bylo w butelce dla taty na kazdorazowe karmienie w ciagu dnia :[08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Ja slysze jak moje dziecko robi kupe i wiem, kiedy ma mokro i zaraz przewijam. Niewazne jest dla mnie jak swietna jest pieluszka - siedzenie w odchodach mnie odstrecza
Sue lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie od wczoraj nie mogę się uwolnić od syncia. Niby histerii nie ma ale tylko przy mnie, normalnie na rekach czy razem na łóżku to pójdzie spać. Jak tylko zczai ze mnie nie ma juzwrzask. A to po jakis 15min. Jej, nawet zanim na ręku byłam WC.
Czy on juz mnie terroryzuje? Co jak mu tak zostanie?