Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mala mi ja tez mam straszna ochote na cole
ale chyba sie nie skusze...
moj musi byc naprawde polany (ze nie powiem gorzej) zeby plakac jak ma pelna pieluche
tak to przebieram przy kazdym karmieniu, tyle ze ja przed -
No jak słysze, ze zrobił, to przebieram. Jesli w trakcie karmienia, to czekam kilka minut, zeby zaraz po jedzeniu nim nie bujac, zeby mu sie nie ulało.
Ja czekam na położna, mam nadzieje, ze zaraz przyjdzie, bo chce iść z małym na spacer, bo we Wro jest chyba z 17 stopni!!
-
A ja czekam na babkę co monitoruje małe dzieci, będziemy ważyć Russella, trzymam kciuki żeby się ruszyło. 50 gram w 15 dni mnie przerazilo. Mam taką ogromną nadzieję że ta zmiana karmienia w ostatnich 3 dniach przyniesie za sobą zmianę wagi. Pełna nadziei!!!!
-
Ja stosuję na zaczerwienioną pupkę na zmianę bepanthen i krem na odparzenia od Babydream. Ten drugi zawsze po kupce
I nie narzekam, mamy pupcię (odpukać) w dobrym stanie.
Moje dziecko śpi w leżaczku-bujaczku! Ogarnęłam kuchnię, teraz ogarniam garderobę
O 12 budzę go, jemy i spacer! -
u nas karmienie o 23,3,6 i 9. Od 7:30 nie śpimy bo marudził, padł dopiero 40 minut temu. Poczekam aż sam się obudzi, przebiorę, nakarmię i pójdziemy na spacer.
trochę się martwię bo od kilku dni mój synek ulewa po jedzeniu. Nie dużo, ale jednak. Wcześniej tak nie było, ale wcześniej nie jadł też tak łapczywie.
Mam nadzieje że mu przejdzie.
Słońce świeci, chce się żyć. -
Patrycja gratulacje!! Sliczna ta Twoja cora!!
Kobietki ile po CC mozna zakladac ten pas poporodowy na brzuchol? Bo moj jeszcze taki duzy i chcialabym cos z nim zrobic ale nie wiem czy nie jest jeszcze za szybko. Wczoraj minely 2 tyg od ciecia. -
ash, mnie i w szpitalu i położna i pediatra mówili, że do pół roku ulewanie to kwestia niedojrzałości układu pokarmowego i o ile dziecko nie ulewa wszystkiego to nie trzeba się martwić.
my się karmimy i na spacer lecimyGosiak, ash lubią tę wiadomość
-
Ja juz wiem co kupie. Mate edukacyjna z pianinkiem taka mala. Bedzie do naszego Łatwego planu do zabawy. Kolezanka ma i jest mega zadowolona wiec tez wezmieny bo ile mozna zdjecia na scianach ogladac
a ze nie kosztuje malo to zawsze dycha do przodu
Ja dzis maialam wychodne. Nie zeby na wlasne zyczenie, ale dzis w koncu mialam badania psychologiczne do tej mojej sprawy o uniewaznienie koscielnego. Jak widac siostra w koncu zeznawala skoro sprawa ruszyla sie dalej. No i w zwiazku z tym od 8 bylam poza domem, zalatwilam to i pojechalam jeszcze kupic sobie jakies ciuchy bo jak widze co mam w szafie to mi slabo...kupilam sobie 3 bluzki i spodniejeszcze kurteczke wiosenna chce ale juz spieszylam sie do domu.
-
nick nieaktualnyDorocia zakładanie tego pasa rozleniwia nasze kiepskie w tym momencie mięsnie brzucha przez co nie jest polecany.
Dziewczyny kiedy po cc jakaś aktywność (no i jaka), bo mnie spacery z dzieckiem nie rajcują. Tzn nie liczę ich jako mojej aktywności, bo to pic na wode fotomontaż, mało. Za mało dla mnie.
Kiedy solarium? Taka jestem blada, że to szok.