Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa siedze w Sferze na laweczce. Musze troche odetchnac bo sie zmachalam z wozkiem i robiac zakupy jednoczesnie. A dziecko spokojnie spi w wozku obok. Balam sie ze bedzie sie drzec, pelno ludzi i wgl. Za cicho tu nie jest. A ona nawet chyba nie wie ze jest poza domem. Spi caly czas

Zaraz ruszam dalej.
-
nick nieaktualny
-
Boze 5 h? Moj w zyciu tyle nie spal!! Ja zaczelam dawsc koperek. Dopiero sie uczy jesc z butli wiec pomalutku ale cos tam wciagnal. Dzis jest spokojniejszy i nawet spi w dzien! Nie wiem co wczoraj bylo ale w nocy wzdecia tez mial. Wzielam go do lozka i masowalam brzuszek i dopiero zasnal biedny. Jutro kupie espumisan 100 tez.
W razie czego.
-
Słoneczna moj sie budzi co 3h z zegarkiem w ręku. Czasami wieczorem potrafi paść i spać 4h ciągiem, ale zadko sie to zdarza! No a w nocy to nigdy, zawsze co 3h!! Byłam na spacerze, spał cała godzinę a teraz jeszcze dosypia w wózku na tarasie.
Chce sie umówić z nim do neurologa przed szczepieniem. Podobno dobrze przed podaniem szczepionki skojarzonej sie skonsultować, wiec szukam poradni blisko domu. -
nick nieaktualny
-
Suri mi polozna mowila ze chodzi o te zwiazki w plynie do naczyn i tego sie boimy niby wiec trzeba wyparzac dlatego wlasnie lub ew plulac pod goraca woda bez dodatku plynu... Ale ta druga opcja slaba bez plynu bo w koncu jakies resztki zostana i cos sie zalegnie
wiec kupilam sterylizator aventa juz bo wieczne grzanie w czajniku napedzi mi takie koszty ze zejde :p
-
nick nieaktualny
-
http://www.iv.pl/images/22632205190274594278.jpg
http://www.iv.pl/images/57050859676765574309.jpg
Dawno nas nie było
pozdrawiamy i całujemy bobaski :*
Groszek, Sue, Suri97, Penelope, sara_nar, mala_mi1982, Lara 82, truskawkax25, asia888, Asiaa1201, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Penelope odciagam caly czas ale dwa karmienia dziennie są z piersi. Boję się żeby pokarm mi nie zanikł. Tymek po kąpieli zjada ok 120 ml jak zasyna o 21 to śpi do 24 i co 2h później na karmienie wtedy zjada po 60ml i dopiero o 6 wsuwa 120ml. Z tym jedzeniem u niego różnie M. mówi że niejadek jak mamusia. Dziś go ważyłam i waży 5 400g.
Patrycja super wyglądasz
Penelope lubi tę wiadomość
-
Tak pierś w dzień a w nocy z butli i jak na karmię go to odciagam mniej wiecej tyle ile zjadł.
Piękna kartka uwielbiam wszelkie pocztówki i kartki okolicznościowe
w tym roku będę świętować 26 maja 3 rocznicę ślubu i pierwszy dzień matki
z okazji naurodzin Tymka dostałam tylko jedną kartkę a szkoda bo są śliczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 18:09
Penelope, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
Sara, ja też lubię kartki. W UK na wszystkie okazje daje się kartki wiec z okazji urodzin Russella zebrałam około 30. Tu akurat zdjęcie z pierwszego tygodnia. Będę zbierać kartki na pamiątkę

Lara 82, mala_mi1982, derii84, sara_nar lubią tę wiadomość
-
A ja dopiero obiad zjadłam!! Późno poszliśmy na spacer, pozniej mały zjadł i zasnął, a ja zamiast obiad robic, to najpierw musiałam posprzątać oczywiście:) i jak juz sie zabralam za obiad to kolejne karmienie.
Teraz zasnął w lezaczku, a tu sie pora kąpieli zbliża:) zauwazylam, ze rano go męczą baki i kupa:(
Musze kupic ten espumisan, moj brat mówił, ze juz moge mu dawać, bo skonczyl 28 dni.
Jutro Tomcio konczy miesiac!!
Gosiak, Janinka tez, świętujemy!!
Gosiak, derii84, Pia Gizela lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH