Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa siedze w Sferze na laweczce. Musze troche odetchnac bo sie zmachalam z wozkiem i robiac zakupy jednoczesnie. A dziecko spokojnie spi w wozku obok. Balam sie ze bedzie sie drzec, pelno ludzi i wgl. Za cicho tu nie jest. A ona nawet chyba nie wie ze jest poza domem. Spi caly czas
Zaraz ruszam dalej. -
nick nieaktualny
-
Boze 5 h? Moj w zyciu tyle nie spal!! Ja zaczelam dawsc koperek. Dopiero sie uczy jesc z butli wiec pomalutku ale cos tam wciagnal. Dzis jest spokojniejszy i nawet spi w dzien! Nie wiem co wczoraj bylo ale w nocy wzdecia tez mial. Wzielam go do lozka i masowalam brzuszek i dopiero zasnal biedny. Jutro kupie espumisan 100 tez.
W razie czego.
-
Słoneczna moj sie budzi co 3h z zegarkiem w ręku. Czasami wieczorem potrafi paść i spać 4h ciągiem, ale zadko sie to zdarza! No a w nocy to nigdy, zawsze co 3h!! Byłam na spacerze, spał cała godzinę a teraz jeszcze dosypia w wózku na tarasie.
Chce sie umówić z nim do neurologa przed szczepieniem. Podobno dobrze przed podaniem szczepionki skojarzonej sie skonsultować, wiec szukam poradni blisko domu. -
nick nieaktualny
-
Suri mi polozna mowila ze chodzi o te zwiazki w plynie do naczyn i tego sie boimy niby wiec trzeba wyparzac dlatego wlasnie lub ew plulac pod goraca woda bez dodatku plynu... Ale ta druga opcja slaba bez plynu bo w koncu jakies resztki zostana i cos sie zalegnie
wiec kupilam sterylizator aventa juz bo wieczne grzanie w czajniku napedzi mi takie koszty ze zejde :p
-
nick nieaktualny
-
http://www.iv.pl/images/22632205190274594278.jpg
http://www.iv.pl/images/57050859676765574309.jpg
Dawno nas nie byłopozdrawiamy i całujemy bobaski :*
Groszek, Sue, Suri97, Penelope, sara_nar, mala_mi1982, Lara 82, truskawkax25, asia888, Asiaa1201, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Penelope odciagam caly czas ale dwa karmienia dziennie są z piersi. Boję się żeby pokarm mi nie zanikł. Tymek po kąpieli zjada ok 120 ml jak zasyna o 21 to śpi do 24 i co 2h później na karmienie wtedy zjada po 60ml i dopiero o 6 wsuwa 120ml. Z tym jedzeniem u niego różnie M. mówi że niejadek jak mamusia. Dziś go ważyłam i waży 5 400g.
Patrycja super wyglądaszPenelope lubi tę wiadomość
-
Tak pierś w dzień a w nocy z butli i jak na karmię go to odciagam mniej wiecej tyle ile zjadł.
Piękna kartka uwielbiam wszelkie pocztówki i kartki okolicznościowew tym roku będę świętować 26 maja 3 rocznicę ślubu i pierwszy dzień matki
z okazji naurodzin Tymka dostałam tylko jedną kartkę a szkoda bo są śliczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 18:09
Penelope, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
Sara, ja też lubię kartki. W UK na wszystkie okazje daje się kartki wiec z okazji urodzin Russella zebrałam około 30. Tu akurat zdjęcie z pierwszego tygodnia. Będę zbierać kartki na pamiątkę
Lara 82, mala_mi1982, derii84, sara_nar lubią tę wiadomość
-
A ja dopiero obiad zjadłam!! Późno poszliśmy na spacer, pozniej mały zjadł i zasnął, a ja zamiast obiad robic, to najpierw musiałam posprzątać oczywiście:) i jak juz sie zabralam za obiad to kolejne karmienie.
Teraz zasnął w lezaczku, a tu sie pora kąpieli zbliża:) zauwazylam, ze rano go męczą baki i kupa:(
Musze kupic ten espumisan, moj brat mówił, ze juz moge mu dawać, bo skonczyl 28 dni.
Jutro Tomcio konczy miesiac!!
Gosiak, Janinka tez, świętujemy!!Gosiak, derii84, Pia Gizela lubią tę wiadomość