Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chyba w naszym przypadku espumisan pomógł
zawsze od 6 Oskarek kwęczał itd a dzisiaj faktycznie o 6 się obudził bolał go brzuszek o 7 dałam mu jeść i przed kropelki i teraz sobie śpinka
Suri tez co tydzień wspominam przyjście na świat OskarkaPoród i w ogóle to takie życiowe przeżycie że zawsze będę do niego wracać myślami
-
u nas tez espumisan pomoaga, i jest bezpieczny, mozna podawać nawet codziennie
ja podaje jak widze, ze GO brzusio boli i sie prezy i stęka...dzis tez podałam, zaraz były pierdziochy i wielka kupa:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala_mi1982 wrote:Czy mogę prosić o linka na chustę tkana skosnokrzyzowa jaka macie i polecacie? Czy firma ma znaczenie? No i czy lepiej kupic drozsza? Jest taki wybór na allegro, a ja nie wiem czym sie kierować... Pomóżcie proszę.
Ja mam z lennylamb
http://pl.lennylamb.com/nodes/1_chusty_tkanemala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
Mi koleżanka specjalista od chustobiszenia polecila bawełniana, tkana.. Ja mam Little Frog.. Jest super, polecam. Ja kupiłam nowa z outletu. Miala miec skaze ale jest super, nic takiego nie zauwazylam
Wszystko znajdziesz na stronie LittleFrog. Kwestia dobrania rozmiaru jeszcze.
Znalazłam cos takiego jak Esputicon. Tez spora dawka środka. I podaje sie ok 2 krople maxymalnie 2x na dobe
U nas ten Sab chyba jednak działa... Dzis trzeci dzień podawania, Maly bardziej radosnymala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chce wyjść na spacer, ale mały spi kamiennym snem a na głodniaka nie wyjdę z nim bo pozniej bedzie syrena na całe osiedle!
Poprasowalam stertę ubranek i pieluch, wykapalam sie,zjadłam śniadanie i teraz leżę na kanapie i czekam aż moj książę sie obudzi
U nas włoski są i jeszcze sie nie wycieraja. -
mala_mi1982 wrote:Czy mogę prosić o linka na chustę tkana skosnokrzyzowa jaka macie i polecacie? Czy firma ma znaczenie? No i czy lepiej kupic drozsza? Jest taki wybór na allegro, a ja nie wiem czym sie kierować... Pomóżcie proszę.
mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sue wrote:Stokrota, to ja sie zapisuje do takiej grupy i kupuje chustę!!
Ja sie poki co ogarniam i ide na spacer, bo musze zakupy zrobic. Pogoda kapryśna, ale cóż zrobic:) jesc trzeba:)
Jak nam się uda doprowadzić się do stanu używalności to w nastęony poniedziałek idziemy do tutti frutti na spotkanie.
A tu ogólnopolska grupa gdzie dziewczzyny sprzedają używane chusty lub wymieniają się
https://www.facebook.com/groups/chusty/?notif_t=group_r2j_approved
Sue, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mam pożyczoną didymos - fajna ale jak na nasze warunki mieszkaniowe za ciepła. Grześ dostaje potówek.
Dziewczyny czy wasze malchy się ślinią? Mój og jakiegoś czasu się ślini i ne wiem czyto przypadkiem dlatego że ma infekcjęmala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki. Tymuś wczoraj skończył 7 tyg ten czas tak zasuwa. Co raz mniej śpi. Je średnio co 2 h po 80-100 ml. Chytrus mały chce być noszony na rekach a śpi najlepiej u mamy na piersiach. W łóżeczku co chwilę się budzi z płaczem. We wtorek mamy szczepienie. I nie mam pojęcia ja co się zdecydować...
co do zaksztuszeń to nam raz zaczął się dusić miał z 2 tyg i zatkany nos. M. wpuścił mu sól morską żeby odessać wydzielinę i w tym czasie ulało mu się. Żeśmy stracha się najedli ale dmuchnęłam ku w twarz i złapał powietrze. A dziś tak ulał jakby zwymiotował tak dużo poleciało, tylko odstawiłam butelkę i chciałam wziąć go do odbicia. Na szczęście żadko to się zdarza. Karmie cały czas swoim mlekiem. Nie wiem dlaczego ale jak wcześniej robil z 5 kup dziennie tak teraz 2-3 ale takie że nie raz nogawką wychodzi. Problemów z kolką już nie ma chociaż jeszcze podaje dwa razy dziennie bobotic po 3 krople. Muszę umówić się do gina na wizytę kontrolną. Widziałam że poruszałyście temat antykoncepcji i że najlepszym rozwiązaniem jest spirala. ... my póki co używamy prezerwatywy a pierwszy raz kochaliśmy się 3 tyg po porodzie i muszę przyznać że jsk dls mnie seks jest dużo lepszyzmykam karmić głodomorka. Pozdrawiam. A o to mój kawaler.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 14:09
Suri97, LadyDi, Patrycja20, mala_mi1982, Lara 82, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Sara, 80-100 ml na raz dla 7 tygodniowego to jakby mniej niż zalecane na opakowaniach. Czy synek po prostu nie chce więcej? I skoro karmisz swoim to ciągle odciagasz? Pytam bo też zaczęłam odciagac ale mojemu daję w w sumie 120 ml a jest młodszy. Tak tylko mnie to zastanowiło