Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecko dzisiaj mega cycowe
co godzinę głodny, to do niego nie podobne. Mam nadzieję, że po takim obfituje w jedzenie dniu w nocy będzie spał.
Ja dzisiaj pierwszy raz zmotywowalam się i pocwiczylam. Właściwie była to bardziej rozgrzewka, bo chce na spokojnie wrócić do ćwiczeń. Nawet hula hop z szafy wyjelam i krecilam 20 min
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:44
mala_mi1982, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
ja też pierwszy raz dzisiaj ćwiczyłam. a właściwie to właśnie skończyłam. 1/3 kilera Chodakowskiej i 10 minutowy trening brzucha mel b. boże zero kondycji...
mam postanowienie ze chociaz troszkę codziennie będę ćwiczyła. tyle ile dam radę bez ciśnienia...
moje dziecko dzisiaj spało od 8 rano do 20 dwa razy po 1,5 godziny . ciągle jadła i chciała być na rękach. nie wiem moze reakcja po szczepieniu. nie wiem... ale dzieki bogu nie gorączkowała.
gosiu koszulka super -
Dopiero co wyszlismy z odparzen. Wtedy smarowalam bepanthenem i sudocremem i nic nie pomagalo. Jak zaczelam stosowac puder to nastapila poprawa i ladnie sie wygoilo. 2-3 dni fajna pupka i dzis znow to samo. Musze kupic zel z bialego jelenia albo rumianek i przemywac zamiast sama woda przegotowana. No i jak cos to ten alantan.
Natus wykapany, najedzony usnal po 20. Zobaczymy ile pospi. Ja wykapana tez uciekam spac choc nie moge narzekac bo dzis sobie w dzien z maluszkiem pospalam. -
My także, drugie karmienie, udało mi się przystawic Olafka do drugiej piersi, chociaż troszkę niech ściągnie, ale prawej nie oproznil mi całej. Tez nam chyba problem z przystawieniem go do tej prawej, z resztą, mam tak wielkie sutki z brodawkami, że on nie jest w stanie złapać całej do buzi, a jak z prawej je,to odczuwam dyskomfort, czasami ból
-
Sloneczna u mnie to samo i do tego zestawu doszly teraz hemoroidy...
Moj wlasnie zjadl tylko jena piers, a druga twrda i postanowilam pierwszy raz odciagnac bo boje sie zastoju.. I dobrze zrobilam ! 120ml i to recznym, ale bym miala bol za pare godz ! -
U mnie noc nie zbyt przespana. Cala noc byl niespokojny. Szarpal mi brodawki i nie mogl sie najesc przez brzuszek. Ale kup tyle zrobil ze co chwile bylo przebieranie. Od 6 juz noszenie na rekach i bujanie. Zaraz bedziemy sie karmic to dam mu espumisan, oby przeszlo.
-
Groszek ja bólem bym tego uczucia nie nazwała, tylko dyskomfortem. Tak czuje ten moment.
Mój syn jak zwykle pospał do 5teraz drugi raz się karmimy
Współczuję wam, że w nocy nie możecie spać. U nas dni są ciężkie, ale od 22 do 5 zazwyczaj mogę spać, a to praktycznie cala noc, więc jestem wyspana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 07:44
-
Asia kup masc proctis m na hemoroidy. U nas katarek, odciagam czesto co jest bo sie boje ze bedzie splywac. Znowu dzis nie wyjdziemy
Mnie tak bola plecy- dopiero w nocy czuje.
Gosiak czyli w sumie jaka chuste? Bo pisalas ze musisz inna zamowic. Elastyczna?
Katis podaj linki filmikow z ktorych sie uczylas wuazac;) musi byc cos prostego bo siebpoddam od razy...
Wiecie ? U mnie na pietrze urodzila sie sasiadka w tym tyg;)asia888 lubi tę wiadomość
-
U nas nocka spoko, mały spał od 20 do 2:30, pozniej obudził sie po 5, troche pociamkal prawa piers i oczywiście musiała byc lewa, no i od 6:40 spania nie było, tylko chciał die bawić, a ja oczy na zapalkach. Próbowałam go oszukać smoczkiem, ale sie nie dało. P go chwile zabawil, przewinal i teraz mały opróżnił obie piersi i spi.
Ja jestem mega glodna, wiec u mnie juz po spaniu.
Ja kupiłam posterisan, ale guzik daje i chyba bede musiała kupic ta masc proktis m, bo (sorry za dosłowność) przy 2 oczy z orbit mi wychodzą.
-
U nas noc nawet ok,z nosa nic nie wyciągam,ale malutki kicha, od czasu do czasu kaszlnie, ale to może skutek suchego powietrza....?
Teraz śpi,a ja ogarnęlam śniadanie (kasza manna na mleku plus kanapka z serkiem białym z dżemem aroniowym). Mimo takiego śniadania jestem osłabiona,oby to nie żaden drobnoustroj
Czuje jak napływa pokarm i takie same uczucie (nieprzyjemne) odczuwam karmiąc w piersi "wolnej "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 09:18
-
Słoneczna, jesli Maciek nie ma temperatury to możecie iść na spacer:) nawet dobrze, bo lepiej mu sie bedzie oddychać i troche Ci pośpi:) chyba, ze Ty sie nie czujesz na siłach.
W takim razie kupie te masc.
Moj mały troche marudny, jadł godzinę temu - znow jest głodny?!