Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue ja mam tak samo, podobnie..moze nie krzyczy strasznie ale sie kreci itd..ale mam wrazenie ze mu po prostu przy prawej niewygodnie..jakoś lewa mi lepiej łapie itd..a przy prawej mi niewygodnie, jemu tez..nie chce ciagnąć...
Sue lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Dorcia my dopiero kilka dni temu zagojona dupke. Bardzo dlugo sie goila. Na koniec juz co przewijalam to octeniseptem jeszcze psikalam. Moze to uczulenie? Czym myjesz pupke?
Moj dzis to taka maruda ze niewiele sie rozni od Islamskiego terrorysty
Ogolnie kapiemy go calego co drugi dzien i mam ten plyn z babydream. Jak go przebieram to dupke wycieram wacikamiz woda przegotowana i posypuje delikatnie pudrem z babydream. Przebieram co 2 godz, chyba ze jest kupa to czesciej. Przy kazdym przebieraniu wietrze pupke. Juz bylo dobrze bo meczylismy sie z tymi odparzeniami. W nocy musial za dlugo w kupie lezec bo spal 5,5 godz bo po tym dupcia zrobila sie strasznie czerwona -
[QUOTE Przy kazdym przebieraniu wietrze pupke. Juz bylo dobrze bo meczylismy sie z tymi odparzeniami. W nocy musial za dlugo w kupie lezec bo spal 5,5 godz bo po tym dupcia zrobila sie strasznie czerwona
[/QUOTE]
Dorocia a probowalas alantanem smarować?, -
Rudasek wrote:Sue ja mam tak samo, podobnie..moze nie krzyczy strasznie ale sie kreci itd..ale mam wrazenie ze mu po prostu przy prawej niewygodnie..jakoś lewa mi lepiej łapie itd..a przy prawej mi niewygodnie, jemu tez..nie chce ciagnąć...
Chciałam zacytować a polubiłam:) do mnie na szczescie jutro przyjedzie położna, moze cos poradzi.
Chyba znow musze zaczac uzywac laktatora i troche napędzić laktacje w tej piersi, ostatnio pomogło.
-
ja Go przystawiam ale tez sie wierci, szarpie itd, cyce wymęczona jak byk
podpytaj o co chodzi i daj znaka...u mnie jeszcze dochodzi cmokanie, jeszcze z 2tyg nie wyciagnełam cyca z buzi, musialan najpierw wsadzić plaucha w kacik dopiero wtedy popuscił sutek a teraz trzyma tak płytko ze co rusz mu wypada, przy tym mlaska, ciumka itd...nie wiem co to bedzie u nas z tym ssaniem, bo jest źle . Malutki był to ssał wzorowo a teraz mu sie odwidziało, tak strasznie sie zapowietrza ze non stop GO brzuszek boli a jak beka to jak stary chlop po piwie, tyle ma powietrza w sobienie wiem jak nauczyć GO znów dobrze ssać...
Sue...mam prośbe, mozesz zapytac o to położną skoro bedziesz ją mieć jutro u siebie. Byłabym bardzo wdzieczna... -
Dorocia kup bepanthen. Pupke reraz przy przewijajiu przecieram woda przegotowana z bialym jeleniem. Mam to w miseczce i tylko mocze waciki w tym. Bepanthen jest super- tlusty i wydajny.!pupka jak nowa. JesCze maka ziemniaczana "smarowalam"
Dziewczyny po sr- czy wy macie wszytsko ok tam ? Bo ja mam jakos chyba szyjke nisko jak prawie nie na wierzchu? Nie czuje dyskomfortu po zszyciu wiec chyba jest ok ale no dziwnie.. Jestem zdziwiona;( -
Gosiak wrote:Zamawiałam kilka z allegro i tą z mamatu.
http://wrzucaj.net/images/2015/03/26/bluzka-oversize-do-karmienia-i-produce-milk-what-s-your-superpower.jpgsłoneczna 85, Katiś, derii84, Sue, megg, LadyDi lubią tę wiadomość
-
Cialo w rozstepach. Po porodzie wyszly mi na udach. Piersi to wiadomo.. Brzuch smaruje sumiennie biooilem. Kg sa jak byly, z dwojka roznie bywalo, no i tam na dole niewiadoma..
Zyc nie umierac po tym porodzie!!
Dobrze ze juz nie krwawie.
A jak u was? -
Bepanthen także jest w porządku, tłusty i skuteczny, a to najważniejsze
Słoneczna, ja niestety nie jestem taka jak przed porodem, mąż będzie niemiło zaskoczony
Jeszcze krwawiewczoraj było gorzej, dziś lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:11
-
Słoneczna, ja mam jeszcze niewygojona brodawke, jutro bedziemy korygować przystawianie, bo to jest pewnie winowajca.
A co do podwozia - to jakis czas temu pisałam , ze tez mi cos "wystaje". We wtorek mam kontrole u gina, badanie palpacyjne mnie przeraza!!!
Rudasku, zapytam:) moj łapie prawa piers, chwile possie i ryk. I tak w koło Macieju. Dzis przynajmniej 10 minut z niej jadł, dopiero pozniej sie zaczal ryk. Lewa łapie pieknie i ładnie je, ale tez troche boli, wiec pewnie tez nie do konca dobrze łapie.
No i lewa sie chyba szybciej napelnia, bo juz mam ja twarda!! A prawa flakowata.
Agnieszkaa, pytalas o cwiczenia - ja czekam na wizyte u ginekologa. Chce miec pewność, ze wszystko sie zagoilo, zby mi macica nie wypadała na starość
Co do spacerów, to ja codziennie ok 5km robie. Dzis udało sie 7:)