Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Myśmy siedzieli pamiętam u lekarza... A tam dziewczynki z ospa byly
I pelno chorych dzieci... To juz ponad 2 tygodnie temu.
A przyszłam dużo wczesniej niż lekarka przyjmowala, zeby nie czekać.
Widocznie nie tylko ja tak mysle
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:a u nas dzis ryku nie było, chyba wczoraj nie odbil i go brzuch bolał ;/
Sloneczna, ja tez po porodzie spadlam z wagi -10 kg i waga ani rusz dalej, troche mi jednak zostalo..
czasem nie dojem, nie dospie...spacery itd. ale nie chce ruszyc;/
ehh....
jesli chodzi o dzwiganie dziecka, to tez sie boje.. wszyscy mi mowia ze Gabrys wyglada jak nie moje dziecko, znaczy skora zdarta ze mnie, jesli chodzi o podobienstwo, ale wielkosciowo jest bardzo duzy, bedzie wysoki facet.
juz mi ciezko jest, starsznie mnie czasem kregoslup szyjny i piersiowy boli;/ nie wiem jak bedzie jak Mały podrosnie, chyba sie zlamie w połowie
takze Laurka, nie jestes sama....a minęło juz 2 mies i 2 tyg.....ale uwaga....przez ostatni tydzień ubyło mi 1 kg więc jest nadzieja
tfu tfu żeby nie zapeszyć. Jeszcze prawie 6 kg mam do zbicia yyyhhhh...
-
U nas dzis pobudka o 5:15
Padł dopiero teraz ale spi niespokojnie wiec pewnie za chwile sie obudzi.
Dobrze ze chociaż godzinę polezal sam patrząc sie na swiat to sie ogarnelam i zjadłam śniadanie.
Przy okazji dziele sie z Wami urodzinowym tortem, wyjątkowym bo ostatnim z dwójką z przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 10:22
Gosiak, słoneczna 85, Bietka, dorocia2324, derii84, Lara 82, megg lubią tę wiadomość
-
No właśnie to wydzielanie pokarmu od kilku dni jest dla mnie bolesne. Jakby ktos mi czolgiem po tych piersiach przejezdzal. A wcale nie są przepełnione. Nie mam zastojow
Wiec nie wiem o co chodzi...
Misiek od 3 postekiwal. Baki szly, ale kupy 2 dni nie bylo.
Czy Wasze tez rzadziej robią kupę??
U nas kiedys prawie po każdym karmieniu, potem rzadziej... Potem raz dziennie, a teraz widze ze raz na pare dni... -
Powiem Wam ze ten katarek do odkurzacza-rewelacja. Używam na sobie i jest cudownie:) katar ciągnie aż z gardła:) Pola już nie płacze przy tym bo wie że będzie się jej lepiej oddychalo:) Dziś póki co moje dziecko chyba chce matkę trochę podkurować, bo leży sobie spokojnie i raz po raz przysypia, no ale pogoda u nas senna
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
Pola
Hania