Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak się mają oczka i włoski Waszych dzieciaczkow?
Zmienia się ich kolor, rosną nowe włoski. U nas nie zauważyłam żeby Fryderyk lysial, tym samym nie widzę czy wyrastają już nowe włoski, te właściwe. Strasznie jestem ciekawa finalnie jaki będzie miał kolor oczuMąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
No i mamy skończone 6 tygodni...więc czas zabrać się za siebie. Ja już całkowicie wróciłam do formy z przed porodu i robię z Małym codziennie po min 5km. W tym tygodniu padł rekord, 10km. Postanowiłam pojechać po męża do pracy. Mega niespodziankę mu zrobiliśmy!
Spacery uwielbiam...Ale brzuszków nie chcę mi się robić. Ale nie mam wyjścia, bo coś czuje że faldka sama sie nie wchłonie. A jak u Was z treningami. Robicie coś, Maluchy Wam na to pozwalają? Fryderyk ładnie śpi w ciągu dnia więc nie mam wymówekMąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Aagnieszkaa wrote:No i mamy skończone 6 tygodni...więc czas zabrać się za siebie. Ja już całkowicie wróciłam do formy z przed porodu i robię z Małym codziennie po min 5km. W tym tygodniu padł rekord, 10km. Postanowiłam pojechać po męża do pracy. Mega niespodziankę mu zrobiliśmy!
Spacery uwielbiam...Ale brzuszków nie chcę mi się robić. Ale nie mam wyjścia, bo coś czuje że faldka sama sie nie wchłonie. A jak u Was z treningami. Robicie coś, Maluchy Wam na to pozwalają? Fryderyk ładnie śpi w ciągu dnia więc nie mam wymówek
Matko jak ja chciałabym powiedzieć, że Kubuś ładnie sypia... -
Agnieszka ja zw bardzo nie mam niemy ćwiczyć, bo jak młody zasnie to jest tyle rzeczy do ogarniecia, że jak kończę to się budzi... Dzisiaj np od 8:30 do ok 12 nie spał i był prawie ciągle na rękach, bo mmarudzil. Ja z nim uskuteczniam długie spacery i tanczenie w domu. Maż powiedział, że wykupi mi karnet na siłowni. Wtedy już bym się zmobilizowała
Oponke na brzuchu też mam i bez mojej pomocy niestety nie zniknie...
My byliśmy dzisiaj na spacerze mimo deszczu, bi była właściwie tylko mrzawka, ale bardzo ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 14:11
-
Aagnieszkaa wrote:No i mamy skończone 6 tygodni...więc czas zabrać się za siebie. Ja już całkowicie wróciłam do formy z przed porodu i robię z Małym codziennie po min 5km. W tym tygodniu padł rekord, 10km. Postanowiłam pojechać po męża do pracy. Mega niespodziankę mu zrobiliśmy!
Spacery uwielbiam...Ale brzuszków nie chcę mi się robić. Ale nie mam wyjścia, bo coś czuje że faldka sama sie nie wchłonie. A jak u Was z treningami. Robicie coś, Maluchy Wam na to pozwalają? Fryderyk ładnie śpi w ciągu dnia więc nie mam wymówek
Zazdroszcze takich spacerow! Alez bym tak chciala! Tez bym chciala zrobic cos z brzuchem, ale nie wiem jak. Dzisiaj myslalam, ze w drodze do pracy zasne za kierownica! :[ Po raz pierwszy w zyciu tak sie czulam. Powieki ciezkie jak z olowiu i jeszcze na placz mi sie zbieralo z tesknoty. Karmilam o 3:30 i tak strasznie nie chcialam jej odkladac, a musialam sie ubrac i wyszykowac do wyjsciaJak bylam w domu to nie narzekalam, ze nie spie, bo bylam z mala w domu. A teraz jak musze jezdzic do pracy, to po prostu masakra. Dizisiaj po powrocie chyba nie bede gotowac kolacji, zmywac ani niczego sprzatac, tylko pojde sie przespac jak i Luna bedzie spala.
Powiem Wam tez, ze przez cala ciaze nie mialam bolu plecow, a teraz tak mnie napieprzaja, ze z bolu wyje. Tak mam napiete wszystko. Wczoraj wieczorem mnie bolaly dosc mocno, prysznic nie pomogl. Poszlam spac ok. 23:00 i jak obudzilam sie okolo 2:30 to bylo jeszcze gorzej. Luna jest mala i nie jest ciezka, a ja w takich momentach ledwo moge ja utrzymac. Przeciez ona bedzie coraz wieksza - jak ja ja bede nosic, skoro tak to wyglada? Basen by mi sie przydal. Czy ktoras z Was tez tak ma???08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Tymcio oczy ma niebieskie. Włosy póki co czarne i nie wypadają. Te maleńkie co rosną, to raz mi sie wydają blond a raz czarne
Ćwiczyć zamierzam wkrótce, szczególnie brzuch. Póki co nie mam za bardzo jak. A mięśnie brzucha nie trzymają i jak cos zjem to wyglądam jak w ciąży... -
U nas skóra tez się łuszczy, do tego ten trądzik, czy holera wie co.
Czy wasze dzieci ten trądzik mają /miały na policzkach czy jeszcze gdzie indziej, mój ma na całej twarzy rozmieszczone i na główce?
Do tego jakby mało tego było, ma lekki katarek, częściej kicha, a rano wyciągnęłam mu mega zielona koze(sorry za dokładny opis). Na razie maść majerankowa pod nosek daje i sól fizjologiczna do noskaplus wietrzenie domu.
Oby przeszedł ten glutowaty intruz.
Ja prócz faldki mam kg w nadmiarze, ale niestety siłownia u mnie odpada bynajmniej do maja,jak i wszelkie ćwiczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 14:28
-
Czekam na kuriera z ostatnią bluzą do karmienia i zaczynam się powoli pakować, kurcze jestem podekscytowana - tą naszą podróżą życia jak to mówi mój M. ale też się boję jak to będzie...
Trzymajcie kciuki, postaram się odezwać w weekend jak jest. Wyjeżdżamy jutro koło 10:00-11:00mala_mi1982, Aagnieszkaa, Pia Gizela, Penelope lubią tę wiadomość
-
u mnie tez kaszka na twarzy i głowce, troche na szyjce.wczoraj pokazywałam to pediatrze, mowił ze to nie tradzik a uczulenie, moze coś zjadłam co nie powinnam...no i kazał natłuszczać oillanami, nic wiecej..mowił ze niestety szybko i łatwo to wychodzi a zwalczyć jest ciezko..no i niestety wyglada to dośc brzydko
-
a u na dzis dzien spiocha i uśmiechu
spał od 8.30..potem cyc i od 11.45 spacer..od razu sen do 13..potem zjadł, troche pogadał, pousmiechał sie i teraz śpi
aa tak sie uśmiechamy
http://wrzucaj.net/images/2015/03/26/WP20150326016.jpgGosiak, agaaa28, mala_mi1982, Aagnieszkaa, Pia Gizela, derii84, Suri97, Sue, dorocia2324, Katiś, Penelope lubią tę wiadomość
-
U nastez ten tradzik na buzcie,
Angelcia a takie noszenie malej pionowo brzuszkiem do twojego brzuszka probowalas? I tak trzymajwc mala lekkie przysiady robic, u nas troche pomagalo przy bolach brzucha
My zdecydowalismy odstawic te krople z antybiotykiem, robimy same inhalacje, jednwk on jest za maly na takie ciezkie leki...
dziewczyny polecalyscie masc jakas na hemoroidy, nie zapisalam nazwy a u mnie problem coraz gorszy ;( -
Ta masc to proctis m- po kilku dniach super poprawa.
U mnie maly zasnal dzis na 2 h! W miedzycAsie cos tam podjadl:) inja sie zdrzemnelam.
Teraz znowu go ululalam w wozku bo juz nie mam sil go nosic a on tylko patrzy na sufity:)) albo do pkna i tak w kolko:))
Jestem Zadowolona ze usnal w ogole:)