Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny podnioslyscie mnie na duchu
Odespalam rano troche bo moj ma wolne i lepiej mi
Lady di bylismy u 2 lekarzy jeden kazal tylko czyscic nosek i ze przejdzie. Drugi zkolei wyjechal z kroplami z antybiotykiem, to zrezygnowalismy z podawania jak sie dowiedzialam o tym antybiotyku w skladzie, bo na katar antybiotyk to jednak przesada, szczegolnie ze zrobil sie u z przezroczysty
Niemige znalezc tu dobrego pediatry
My mamy Camarelo i tez jestem bardzo zadowolona
Angelcia u nas z brzuszkiem poprawilo sie odkad maly spedza duzo czasu na brzuchu, nosze go brzuchem do brzucha na pionowo, klade brzuchem do brzucha, spi duzo na moim brzuchu i w lozeczku troche podrzemie tak, pod moim nadzorem i jest lepiej. Moze akurat lepszy dzien miala u tesciowej moj tez jak sa goscie jest aniol a potem odreagowuje dopiero jak pojda, moze u Ciebie jest tak samo -
A moze to ten skok rozwojowy?? Moj jest marudny, na rekach ok, nie moge go niczym zajac i tylko cyc. 5 tydz to sie zgadza.
Angelcia? Mi sie wydaje ze Ada wyczuwa ze sie denerwujesz. Dziecko jest spokojniejsze jak mama spokojna. Ja tez juz nie mam sil tylko mi nikt nie pomaga. -
Groszku ja mam owieczke z cloud b tyle ze ta z czujnikiem ruchu i mala sie bardzo przy niej uspokaja tyle ze przy wieczornych atakach ryku potrzeba czegos glosniejszego co zagluszy jej ryk i tu sie suszarka sprawdza idealnie.. 2 sek i mala spokojna i zasypia
wiec mysle nad szumisiem ma ktoras? Ale w ciagu dnia super owca sobie radzi nieraz i w trakcie kolkowego ataku daje rade
Groszek lubi tę wiadomość
-
Myslalam ze to tylko ja tak mam.
Malo tego... Mieli do nas przyjechac moi rodzice w swieta zebysmy my nie jechali, potem jednak okazalo sie ze i tesciowie tez przyjada w swieta i malo tego szwagier z zona. Czyli mam naszykowac swieta na 8osob doroslych. Super...ciekawe kiedy.
Nocami bede gotowac,
Myslicie ze zurek moge zrobic ze 2 noce wczesniej.
?
Ciasto z dzien wczesniej tez. Tzn noc;)) -
hejo, u nas regularnosc szlag trafił znowu, pewnie skok rozwojowy kolejny unas..
jakby Maly sie cofnal w rozwoju, masakra;/
nie spi w ciagu dnia, a jesli to 15 minut i koniec pobudka, wyspany.
w nocy tez sie budzil, bez dluzszej przerwy...
karmie co 2,5-3 h.
teraz zachustowalam, bo chcialam odpoczac, w koncu usnal.
mam dosc( co chwile placze
-
Słoneczna, ja bym sie nie zgodziła na takie odwiedziny! Masakra, przecież wiadomo , ze bedziesz chciała cos przygotować czy cos. Powiedz im, ze Maciek chory i niech nie przyjeżdżają
albo niech przyjadą, ale z jedzeniem.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
U nas tez masakra!!!!! Zasnął o 20, obudził sie o 20:30 i ryk. Godzinę go usypialam. Spał do 1:10, potem o 3 i od 4:15 koszmar!! Zero spania tylko płacz i histeria! Jestem nieprzytomna.
Teraz nie lepiej.... Nie można go uśpić, a jak zdazy sie cud i zaśnie to nie można go odłożyć. Spi bardzo niespokojnie, na spacerze tak samo było
Jestem wykończona!!!!!!! -
Dziewczyny uszy do gory niby po 3 m ma byc lepiej
wogole wczoraj bylam u gina i wszystko pieknie
zapomnialam o brzuszki po cc zapytac czy ktoras z was pytala gina o cwiczenia po cc w sensie brzuch itd kiedy mozna?
Kurcze mowilam mu ze chce konczyc laktacje a on mi dal taka metode ze sciagam do konca i obwaxuje sie na 12 h bandazem potem kolejnego dnia to samo i juz nic nie powinno byc.. Ew drugi sposob jak to nie pomoze albo moge pd razu tak ze sciagam do konca i na 12 h bandazem. A dodatkowo na noc dostinex.. Po tyg druga tab dostinexu.. Jakos ten bandaz mnie nie przekonujea z kolei naturalne konczenie mi nie wychodzi w sensie ograniczania dostawiania bo mala mi malo sciaga i co 2 dni mam zastoj sick!!! Help
-
Ja ta owce kupuje. Teraz jest promocja w smyku. Bo na allegro drożej.
Sloneczna, ja bym kupiła gotowesą takie sklepy co robią domowe jedzonko na święta
u nad tak mamy.. Nie raz kupowaliśmy roladki i np.kluski śląskie ze szpinakiem na szybkie obiady. Drożej by wyszlo jakbyśmy sami nawet robili. A tak to pyszności za grosze i świeże!
Ash, widzę że mamy podobnie
Spóźnione życzenia.. Wszystkiego najlepszego, zdrowka dla Was!!ash lubi tę wiadomość
-
Ja się boje ze przez te szumy z YT Gabrysio ogłuchnie
Bella a próbowałaś pic napar z szalwii?
Moje Maleństwo po trochu gaworzy, wpada w zachwyty
A wózek mam camarelo carmela, dla nas ok. Skretne przednie kola, stabilny, spora gondola, torba pod wózkiem, torba na akcesoria -
A na mnie chyba zaczyna działać ten femaltiker - cycki oba pełne a z lewego mleko tryska jak gazowane
W poniedziałek kupie nowe opakowanie.
Znalazłam sposob na prawa piers - jak owine małego w kocyk jak w becik to je spokojnie:)
Pisałam Wam, ze maly ma taka kaszkę na buzi - posmarowalam olejem kokosowym i od razu jest lepiej:)
-
Słoneczna, my w Wielkanoc mamy chrzciny
17 osób! Mięsne rzeczy robią mamy
Ciasta zamówiłam, sama zrobię jajka po szkocku, 1 sałatkę, ugotuję i usmażę frankfuterki, talerz wędlin, talerz serów, talerz jajek i musi styknąć. Mamom powiedzieliśmy, że nie chcemy prezentów, jaką nas wałówką poratować.
Czekam aż minie ten 3ci miesiąc!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 19:31
słoneczna 85 lubi tę wiadomość