Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczna, nie wiem kiedy wychodzimy
Dopiero wczoraj malemu kaszel zmienil sie na wilgotny. Ciagle go sporo odśluzowują.
Jedzenie w miare. Musze sobie kupować na stołówce, bo mam tu nie karmiąObiad za 7-10 zl wiec nie ma dramatu. Dodatkowo place "za lóżko" 15 zl za dobę.
Tymcio robi codziennie kupy od ok. 4 rano do ok. 7. Steka jak szalony, pomagają masaże, ale bąbel nie placze tylko dzielnie walczy
A u mnie chyba nawal mleczny! Juz nie ogarniam. Albo znowu Malo je albo mam ten nawałDobrze ze wzięłam do szpitala laktator...
-
Dziewczyny? A co myslicie zeby na prywanym watku robic posty tematyczne z leczenia? Czasem warto cos odnalezc a na ogolnym to ginie. Mozna np zrobic tez chustowanie- tam wrzucac linki filmikow jak wiazac i no chusty ktore macie. Co wy na to?
Gosiak, derii84, Stokrota :), Katiś, Lara 82, AsiaSzw, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Boze jak ja sie ciesze, ze nie slysze zadnych komentarzy o kp ani porad ani uwag ani w ogole niczego, bo by mnie na miejscu strzelilo. Nie wiem skad sie biora tacy ludzie i co maja zamiast mozgu. "Za chude" mleko? Mleko matki jest takie jakie ma byc - to nie lodowka w supermarkecie, gdzie mozna kupic wode zabarwiona na bialo 0,5%
A tu o mleku w ogole http://dziecisawazne.pl/10-powodow-dlaczego-nie-warto-pic-mleka/
Ja pamietam, ze ja jako male dziecko sniadan na mleku odmawialam. Chcialam "dorosle" jedzenie. Jak taki typowy ssak, ktory odstawiony od piersi juz nie potrzebuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:58
Sue, asia888 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Słoneczna ciekawa propozycja, no i dobrze, że z Mackiem nie jest źle
Ja tez tracilam wiarę w siebie i w moje kp, ale mąż mną wstrząsnął, powiedział, że mam się nie przejmować, bo on widzi jak walczę i się stara. Skoro w pewnych momentach Olaf płacze, bo głodny, a ja już nie mam mleka, tzn miękkie piersi i Mały ma nerwy gdy ciągnie, trzeba podać mm, żeby dziecko nie było głodne, a ja nie była zestresowana sytuacją.
Zamówiłam Dzisiaj fameltiker na allegro 3 opak z przesyłką za 58zlpo Świętach powinnam mieć i sprawdzę czy rozbuja nam to czy jednak nie
-
słoneczna 85 wrote:Mala mi a sami jestescie na sali, prawda? Co tam robic? Masz jakoes zabawki dla malego?
) czyli jak go przyjeli to jaki byl kaszel ? Jak teraz jest wilgotny??
Mamy sale dwuosobowa. Do dziś byl z nami taki chłopiec 21-miesięczny tez z zapaleniem pluc. Dzis wyszedł, wiec jestesmy sami do jutra na pewno. A jutro pewnie zrobia jakies roszady aby zwolnic miejsce, ale nam nie dać nikogo nowego, żeby Tymka nie zarazić.
Co robic? Ja czytam książkę, czytam forum, rozwiązuje sudoku, jem - jak maly je lub spi. Jak nie śpi to z nim gadam, bawię sie, nosze, ćwiczymy leżenie na brzuszku. Zabawek nie mam, jeszcze nie potrzebujemy. Tymcio ma sporo drzemek w ciagu dnia, śpi cala noc.
Kaszel do przedwczoraj byl rzadko i taki jakby odkrztuszal np.sline. Wczoraj zaczął sie taki kaszel jak przy chorobie a dzis jest lekko schodzacy.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Aha, mam do odsprzedania bluzę do karmienia - cycki mi się nie mieszczą niestety - nówka, raz przymierzona, może któras z Was by chciała? Rozmiar L Biust: 51-55cm
długość: 71cm
długość rękaw mierzony od pachy: 46cm
http://wrzucaj.net/images/2015/03/30/bluza.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 18:19
-
Cześć wszystkim. Przez chwilę mnie tu nie było. Tak sobie na luzie odpoczywałam. Nie nadążam czytać, a szkoda bo na pewno coś przydatnego mi umknie
W poprzedni weekend byliśmy u rodzinki w odwiedzinach. Stresowałam się tym wyjazdem, alejestem dumna z mojego synka bo wszystko zniósł dzielnie, z uśmiechem na ustach. Jest bardzo mądryLaurka, Fedra lubią tę wiadomość