Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czego używacie na przewijaku?
Ja do tej pory podkładów SENI, ale się zastanawiam czy nie używać czegoś bardziej eko... te podkłady fajne, bo nawet jak mała się posiusia to ładnie wsiąka i podkład po prostu wyrzucam. Ale może macie jakieś inne patenty? -
Ja kładę na przewijak pieluszki tetrowe. Jak się zabrudzą to zmieniam i piorę i już. Chciałam teź podkładów używać ale bym zbankrutowała na tym
Prawie za każdym razem jak zdejmuję pieluszkę to Mio robi siku albo dokańcza kupkę. Wasze dzieciaki też tak robią?
-
Ja używam pieluszek flanelowych, postępowanie takie samo jak Topola z tetrowymi
Olaf codziennie leje na pieluszke, gdy kładę go na brzuszku na golasa przy porannej toalecieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:24
-
słoneczna 85 wrote:Laurka polubilam na chrumkanie;) nie za pogode:))
Asia a jak u was z katarem? Ja mu odciagam. W dzien jest chyba lepiej ale najgorzej nad ranem!! No i boje sie zapalenia oskrzeli
Sloneczna u as w dzien tez lepiej, najgorzej w nocy i nad ranem. Tez odciagam ta zwykla frida, ta do odkurzacza bede miala dopiero w przyszłym tygodniu
Dzis kaszelek brzydki byl wiec sie stresuje i mqly znow calybdzien spi, martwie sie, wizyte mam dopiero pojutrze rano ehna szczescie goraczki niema i maly je ladnie
Gosiak mysle zebys sie nie poddawala moze jest tak jak ze smokiem ze trzeba proowac kilkakrotnie zanim dziecko zaakceptuje
Super pomysl z tym zbieraniem info na drugim watku, bo tu wszystko ystko przepada
Ja klade tetry na przewijak i pozniej piore w 95stopniachi tyle, idze kilka dziennie bo maly uwielbiacsikac na przewijaku, mam 30tetr i starczaja na niecaly tydzien... -
Ja też uzywam podkładow seni. Na szczęście już nie idą jak woda jak na początku.
Gosiak ja 2 razy zachustowalam Stasia. Za pierwszym tragedia, potem llepiej ale na kilka minut. Później chyba było mu za ciepło. Muszę go leciutko ubierać jak chcę go wkładać do chusty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:43
-
Ja na przewijak kłade flanelki.
A jesli chodzi o chustowanie... jeszcze niedawno jak ją zawiązałam to było jej dobrze. nie wierciła sie i zaraz zasypiala. Ale teraz tez mam jakiś bunt. Jak zamotam ją w kieszonkę to mi się prostuje cała, nózki prostuje tak , że wychodzi mi z tej dupowpadki i jęczy. Podobno tak często bywa ale nie ma co się zniechęcać i próbować raz na jakiś czas. Ponoć często bunt mijaGosiak lubi tę wiadomość
-
Słoneczna to dobrze, ze z małym dobrze!
Mała Mi, mam nadzieję, że szybko wyjdziecie!
I ja też nie widzę suwaczków.
A z tymi radami na tamtym forum to super pomysł, bo ja często chcę czegoś poszukać, wiem, że ktoś pisał, ale nie pamiętam dokładnie i nie umiem znaleźć.słoneczna 85, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
Czesc. U nas dzis lepszy dzien. Kubus spal pieknie
co do kp to jest niesyety taka presja. Ja naprawde mialam dola jak rezygnowalam z kp. Nie dosc ze bardzo chcialam karmic to jeszcze czulam sie jakas gorsza...to naprawde mozna w depresje popasc
-
Ja klade tetry a jak zasika to zmieniam;)
Asia a masz wode taka do psikania? Nam pani w aptece polecila wode Disne mar bo podobno lepiej sie utrzymuje? I wydaje mi sie ze jest lepiej. Zaraz jak sie obudzi to mu podam reszre- wapno, wit c, nasivin i tak do 5 dni. Syrop tez kupilam w razie czego.
Was tez tak bola plecy?? Wieczorem czuje najbardziej. W koncu wazy prawie 5800:)) -
Ja kładę podkłady na przewijak. Gosiak po ile ta bluza? Jutro się zmierze czy byłaby dobra. Aaa zamówiłam sobie Ta z tym fajnym napisem, a dla mojego T, lorda fadera:) no i dla Polusi: pije mleko będę wielka
Zdrówka dla dzieciaczkow.
8 tyg temu o tej porze tulilam już nasz skarbsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
Pola
Hania