Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapomniałam Wam napisac ze w Biedronce jest wyprzedaz odziezy ciazowej, tuniki, sukienki po 10 zł, majty-namioty pakowane po 3 szt też po 10 zł i koszule nocne po 15 zł. Te koszule maja rozciecia schowane po bokach, wiec mozna w nich karmic, patrzylam na Allegro to podobne kosztuja 30 zł plus przesylka, wiec 15 zł to bardzo dobra cena. Aha, były też jakies rybaczki dresowe ciązowe i staniki do karmienia, tylko te rzeczy juz mialy bardzo przebrane rozmiary u mnie.
O tutaj możecie zobaczyć jaki był pełny asortyment http://babyonline.pl/ubrania-ciazowe-promocje-w-biedronce,zakupy-galeria,3367,r3p1.html -
wróciłam z nad wody, męcząco mimo, że w cieniu. Jestem wykończona!
dziewczyny a jakie są skutki skaczącej tarczycy w ciąży?Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
ale jestem senna... zzz dobranoc (?)Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
-
Gosiak wrote:http://pogoda.wp.pl/kat,1342,title,Padnie-rekord-prognoza-pogody-na-3-i-4-sierpnia,wid,16794815,wiadomosc.html - dziś rekordowe upały
o matko Gosiak, to nie pocieszyłaś!
a mój ukochany pojechał rowerem na tenisa w taki upał. Wróci padnięty, więc będzie grzeczny hihihiMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
-
gusiaa pierwsza dopiero? ale Twój K ma z Tobą lekko
mój niestety odczuwa ciążę ze wszystkich stron, a ostatnimi czasy...płaczliwymi i kłótliwymi porankami ;pMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
-
Czesc dziewczyny wczoraj mój M zabrał mnie na spacer po Gdyni i oczywiście nie obyło sie bez niespodzianek dostalam takiego krwotoku z nosa ze 20 minut leciała i nie moglam tego powstrzymać. Az slabo mi sie zrobiło no i w drodze powrotnej wjechaliśmy do McDonalda i tak mi niedobrze sie zrobilo ze wciagnelam tylko frytki w sumie to nawet dobrze mój brzuch dzis byl wielki hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 08:20
Januszkowa, Sewerynka, LadyMK, Fedra lubią tę wiadomość
-
LadyMK daj koniecznie znać czy było już coś widać po usg ja jestem w 11 tyg i 4 dni, dwie krechy 18.06 a badanie prenatalne 12.08 więc jak widzisz bardzo podobnie wszystko do Ciebie
LadyMK lubi tę wiadomość
termin przyjścia Agnieszki na świat to póki co 25 luty -
no no dziewczyny, u was już widać co nieco a u mnie to wygląda jakbym się przejadła, za bardzo nic nie widać. Mam nadzieję że potem nie zacznie zbyt szybko rosnąć bo wolałabym uniknąć rozstępów.
U mnie dziś był upał a potem jak burza przyszła to chyba 15 stopni w dół temperatura poleciała. A tak grzmiało że prąd co chwila się wyłączał.LadyMK lubi tę wiadomość
-
Ale macie fajne brzuszki, moj jak był płaski tak jest płaski nadal. Mam nadzieje, ze junior rośnie dobrze.
Generalnie czuje, ze sie zaokrąglilam, nawet P. mi powiedział "w końcu nabrałas ciałka".
Dzis miałam zachciankę ciążowa - musiałam zjesc pomaranczke, wiec poszłam do biedry:)cath lubi tę wiadomość
-
U mnie może szybciej widac brzusio,bo to moja 4 ciąża i nie dawno byłam w ciąży i nie zdązyłam jeszcze schudnąć.
Jeszcze troszke i wam urosną.Ja teraz nie mogę się doczekac kopniaczków. -
Mnie wczoraj brzuch pobolewał tak jak na @ dzis sie budzę a tu taka niespodzianka. Dzis tez tak pobolewał. I dalej pobolewa. moja mama powiedziała ze tez tak miała od 14 tygodnia takie pobolewanie i brzusio juz wtedy zaczął rosnąć wiec spokojnie kazda z nas będzie miała brzuszek tylko innym szybciej a innym wolniej :* jak same wiecie kazda ciąża jest inna i jedyna w swoim rodzaju. :*
-
Sue wrote:Kasiu, nie widziałam Twojej wiadomosci, ale w takim razie teraz gratuluje maluszka!! Ciesze sie, ze wszystko dobrze
Ja we wtorek, juz nie moge sie doczekać!!
Miałam dzis koszmarny sen, snilo mi sie, ze krwawilam i nikt nie chciał mnie zawieźć do szpitala, wszyscy mowili, ze to moja wina i juz nic nie naprawie obudzilam sie i od razu pobiegłam do łazienki - na szczescie to tylko sen...
Widziałam, ze wczoraj rozmawialyscie o ubraniach ciążowych. Ja na pewno bede kupowac, bo zamierzam jeszcze troche popracować i bede potrzebować ładnych ubrań. Podobają mi sie ubrania w happy mum, mysle, ze po wypłacie wybiore sie po spodnie:)
hej Wam
ja tez mialam sen przedwczoraj w nocy że mam na majtkach krew ze skrzepami ale na szczescie to byl tylko sen
wczoraj i dzisiaj bylam w pracy, dzis 12h a wczoraj 11h na nogach, bez siedzenia i w ruchu, przypomnialo mi sie jak narzekacie od 8h przed kompem ;p w sumie Wam zazdroszcze bo mi po 12h nogi wchodza w dupe, nie siedzialam ani 30minut i ciagle cos robilam, do tego caly dzien dzis zjadlam dopiero okolo 11 jeden paluch drozdzowy i pozniej o 16 obiad, wczoraj podobnie takze wlasciwie tyle co nic. Ale jest fajnie, od siedzenia w domu mozna dostac pierdolca, mnie lapie normalnie jakas schizofrenia jak za dlugo w domu siedze .. Upal tragiczny, do tego ten przeklety jarmark dominikanski, do zadnego sklepu nie mozna sie przecisnac wszedzie ludzie, ludzie, ludzie i masa zlomu, nie rozumiem co w tym jarmarku takiego WOW i generalnie chce pracowac jak najdluzej mi sie uda, mysle ze mnie, mojej psychice i mojemu dziecku to lepiej zrobi niz gnicie w lozku
piszecie tyle o jedzeniu, ja dzis jadlam poledwiczki wieprzowe w sosie smietanowym, pure ziemniaczano serowe i salatke ze swiezych warzyw mniam mniam mniam
widzialam ostatnio nergala siedzialam sobie w srodku w knajpce i tak gapie sie nergal czy nie nergal przez szybe, a on tak sie schylil, zeby miec mnie na rowni wzrokowo i mi pomachal fajnie, bylam zima na jego koncercie (wyciagneli mnie sila, muza nie moj klimat ) niesamowite show robi! warto to zobaczyc
u mnie ciaza dalej bezobjawowa i spokojna, nikt sie nawet nie domysla, ze moge w niej byc wrecz przeciwnie bo jako jedyna dziewczyna mam zamowione ciuchy S, bez konsultacji prybili mi S, gdzie inni maja ciuchy od M w gore
zaraz odswieze liste
tylko sie dokopieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 23:12
-
Witam się z Wami Mamusie po afrykańskim dniu Wynurzyłam się dziś z domu, ale cały dzień spędziłam w cieniu- 35 stopni , co prawda w Łebie ale nie nad morzem. Z tym bólem brzuszka to było takie okresowe i z lewego boku jakby własnie jajnik a nie wiązadło. Wczoraj za dnia też mnie tak pobolewał, ale dziś rano brzuchol znów mały. Kilka osób które mnie nie widziało mówiło ,że nic nie widać, że w ciąży jestem ( a miałam obcisłą bokserkę). Za to moje WYMIONA skomentowały 4 osoby w tym mąż koleżanki przepraszając mnie za tę uwagę hahahahha. Teraz cycuchy są fajne jędrne i okrągłe, choć sutki znów zaczęły boleć. Zobaczymy jakie zostaną po ciąży worki z piaskiem te moje wielkie cycochy
Z tymi ubraniami macie rację, w dresach XXXL wyglądałabym pewnie nieestetycznie. Jak worek:) Na razie wchodzę we wszystkie swoje ubrania choć jest niewygodnie w tych niskich spodenkach z guzikami.Może skuszę się na jakieś leginsy ciążowe czy spodnie.Będę myślała jak przyjdzie zimno a ja się w nico nie zmieszczę. Na razie upały afrykańskie to się bez ubrań chciałoby chodzić
Słodkich snów, żeby się Wam głupotki nie śniły tak jak mi ostatnio:-)