Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaa u nas po zmianie mleka nie ma brzuszkowych tematow. Kupa z placzwm tylko idzie a tak to jest spokoj.I wszystkie krople odstawilismy. A moze Kubus jest poprostu marudek. Moj Ignas tez marudka. Poplakuje. Trzeba to przetrwac.
Ja dzis zamowilam sobie kosmetylki na biust i cialo. Mam nadzieje ze beda dzialac. -
AsiaSzw wrote:Agaa u nas po zmianie mleka nie ma brzuszkowych tematow. Kupa z placzwm tylko idzie a tak to jest spokoj.I wszystkie krople odstawilismy. A moze Kubus jest poprostu marudek. Moj Ignas tez marudka. Poplakuje. Trzeba to przetrwac.
Ja dzis zamowilam sobie kosmetylki na biust i cialo. Mam nadzieje ze beda dzialac.
Jest marudekTo ma po mamie
Ale problem z brzuchem też jest. Generalnie wiem, kiedy marudzi bo marudzi. Jak zaczyna się problem brzuszkowy to śpi i najpierw zaczyna się prężyć, robi się czerwony na buźce i z trudem puszcza bąka. Kilka razy to przetrwa i zasypia, ale w którymś momencie zaczyna się placz. Czasem dam radę ukoić i jeszcze raz uspać. Jak nie to jest mega maruda.
Ale też bardzo często budzi się z piskiem i zaczyna strasznie wrzeszczeć.
No i płacze po jedzeniu albo w trakcie zaczyna się już prężyć i beczeć.
Dodatkowo, Kuba ładnie sypiał w nocy, a ostatnio wciąż się pręży i płacze
Jutro pójdę z nim do pediatry i spróbujemy zmienić mleczko. W sumie polecała mi to też koleżanka, która jest pediatrą.
Asia jakby mocno Ci płakał przed zrobieniem kupki polecam tak doraźnie debridat. Kuba też tak miał i jak męczył się już bardzo to debridat był bardzo pomocny (tak bardzo to mam na myśli kilka godzin) -
Groszku ja wywoluje zdjecia ostTnio w Foto Print. 10na 15 po 29 gr a kodak 49 gr. Sprawdz czy masz punkty u siebie a jak nie to kurier Ci przywiezie. U nas punkty odbioru sa w kioskach poprostu.
Dziewczyny wy macie jakies szalone wagi!! 43 kg? Ja jestem niska i mysle jakby bylo fajnie wazyc 55
Nie wiem czemu nie chudne:(( do 55 brakuje mi 10 kg:((Groszek lubi tę wiadomość
-
A ja pozdrawiam ze spacerku, jeszcze spory wiatr, ale już czuć wiosnę, ma być coraz cieplej. U nas jest zwykle tak, że jak zrobimy długi spacer i mała się dotleni, to jak wracamy i zje, to śpi dalej po karmieniu, ale ja muszę położyć się z nią co też z przyjemnością czynię, bo po takiej dawce tlenu i ruchu też jestem śpiąca
mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
Aga nie chce narazie nic podawac. Debridat ma sporo dzialan nieporzadanych wiec nie chce go. A maly troszke tylko orzy samej kupce jak sie spina wiec tyle to mu nic nie bedzie.
Gosia ja juz po spacerze. Ladnie u nas ale faktycznie wiejeGosiak lubi tę wiadomość
-
Gosiak, ja ważyłam 53kg przy wzroście 165:) jestem drobna dosc i jak wazylam 51 to juz byłam za chuda. No i dobiłam do 53, zeby były jakies miesnie.
No i jak mierzyli mi poziom tłuszczu i tych innych badziewi, to byłam na granicy sylwetki atletycznej. Wyszło mi bardzo niskie otłuszczenie wysokie umięśnienie. Piekne to były czasy...
Teraz jestem góra trzesacego sie jak galaretka tłuszczyku:)
Cwiczylam w ciazy, ale nie wpłynęło to na wygląd moich nóg czy pośladków.
Pocieszam sie, ze tak z 1,5kg to mam w biuście, bo z biustu małe b (to raczej marzenie moje było) zrobiło sie 75dGosiak lubi tę wiadomość
-
Ja na poczatku ciazy startowalam z 45kg, spadlam na 42 na poczatku.... A na koniec miałam 60.
Teraz mam 49 kg, ale chciałabym jeszcze ze 3-4 oddać
Ktos ćwiczy tu z Chodakowska?? Skąd macie ćwiczenia? Z YT czy płyta?
Ja polecam dla dzieci które maja problemy z jedzeniem ze zwykłych butelek... Butelkę i smoczek Calma lub kubeczek do karmienia niemowląt. Gorąco polecam.
Gosiak dzieki za bondolino
Sloneczna dzieki za foto
Ja w święta jadlam wszystko, nie ossczedzalam siei Malego :p
Na szczęście nic mu nie bylo