Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:a u nas dziś jakiś dzień ataków histerii, nawet piersi nie umie złapać bo tak płacze nie wiem o co chodzi
U nas tez kiepski dzień, wczoraj było tak pięknie, spał normalnie, a dzisiaj tylko na rękach przy cycu, a gdy odkładam to zaczyna się wiercenie,pobudka i płacz. Nie mogę cały czas z nim siedzieć, bo mam do zrobienia parę rzeczy, jak to kobieta w domu.
Mam nadzieje, ze pogoda się poprawi to zaczniemy spacerować znowu.
Jutro mam wizytęjestem strasznie skrępowana.
Pytanie do rodzących naturalnie, rozpuscily wam się wszystkie szwy?? -
AsiaSzw wrote:Groszku ja zamawiam SabSimplex z DocSimon placilam za 2 op z przesylka 54zl.
katis to Angelcia pisala ze ma ten enfamil w buteleczkach.
Laurka a czym u twojej coreczki objawia sie uczulenie na Enfamil?
Cala pokrywa sie czerwonymi plamami :[
Moje kilogramy (18 kg) same sie juz zrzucily. Ale kreche mam nadal paskudna!
MalaMi obyscie jak najszybciej zdrowi wrocili do domu.
Moj maz wraca dzisiaj do pracy po operacji - bedzie jeszcze wiekszy hardcore niz do tej pory.mala_mi1982 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka o kurde. To jakie mleczko dajesz jej teraz?
Sloneczna mnie tez ciagle ktos namawia do powrotu do pracy
Dziewczyny po cc czy u was skonczyl sie juz polog? Ja mam znowu jakies plamienie nie wiem o co chodzi. A gina mam dzisi pobokewa mnie brzuch na wysokosci blizny. Ciekawe o co chodzi z tym
-
Karmie piersia i odciagam w pracy. Proszku w ogole nie chce dawac, ale musimy miec na wszelki wypadek (jak np. w zeszlym tyg. jak bylam chora i nie szlo odciagac). Kupilam jakies hipoalergiczne, co zdaje sie oznacza, ze nie zawiera mleka krowiego.
Jak czytam o Waszych nie spiacych w dzien dzieciach, to nie rozumiem problemu. Dzien w koncu od tego jest, zeby byc aktywnym, a noc jest od spania. U nas jest na odwrot, a to dopiero jest wykanczajace!
Sue u nas jest odwrotnie niz u Ciebie z kp. U nas jest preferencja prawej piersi.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka, a jestes praworęczna? Bo ja jestem leworęczna i to ponoc od tego zalezy - choć to mit pewnie:)
Z tym spaniem, to pewnie chodzi p to, ze ponoc takie małe dzieci śpia po 17 h na dobe
A co do ćwiczeń - zarówno chodakowskiej jak i mel b sa na jutubieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 17:01
mala_mi1982, asia888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny