Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:Suri to musisz byc bardzo zdolna skoro potrafisz tak!!
dobrze skoordynowane dwie polkule:)
haha no nie wiem, bo na dodatek nie poprawnie trzymam dlugopis w rece i zawsze kazdy sie pyta ze nie dosc ze leworeczna to jeszcze dziwnie trzymasłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sue ja przed ciążą też wazylam 53 kg, a nawet do 50 zeszlam kiedyś. Mi ta waga odpowiadała, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie byłam atletycznej budowy
Staś kolejny dzień na sspacerze w wożóg zasnąła już myślałam, że ttradycją będzie usypianie na rękach i odkładanie do wózka.
Ja dzisiaj młodemu założyłam body z kr rekawem, pajaca i lekki polarkowy kombinezon. Przykrylam jeszcze końcem bo u nas zimny wiatr wieje. W weekend ma być już 20 stopni
Groszku ja ćwiczę sama, ale chyba będę musiała zacząć na podstawie jakichś filmów.
-
Dzieki dziewczyny
to ja tez zaczynam ćwiczenia zeby co nieco zrzucić...
Eee..sloneczna ja szczypiorek zawsze bylam wiec dlatego taka waga
Dostałam plamien od kilku dni, wkladki brązowe. Czyzby @ nadchodzila?
Karmie piersią, nie dokarmiam mm. Polog zakończy sie w 6 tygodniu u mnie...
Do tego zauwazylam ze wózek ma przebarwienia.. Ehh czy myślicie ze to można zareklamować jesli to nie z mojej winy...?? Jestem mega wkurzona!!!
Pospalam z Malym i przy okazji przekarmilamale krzyczał...
-
Cześć dziewczyny
Jakoś nie mam czasu zaglądać na forum.
Mała ostatnio miała ciężkie dni, cały czas płacz. Na szczęście się uspokoiło. Teraz jest w zasadzie odwrotnie - Majka tak często się uśmiecha
A tak sobie rosnę ciocie
http://www.iv.pl/images/86090229546599318099.jpg
A tak się cieszę jak Tatuś mnie kąpie
http://www.iv.pl/images/47944836084270423280.jpg
http://www.iv.pl/images/18852841924592175228.jpgGosiak, mala_mi1982, megg, Januszkowa, asia888 lubią tę wiadomość
-
My po szczepieniu! Ale biedny płakał! O matko, myślałam ze pęknie mi serce jak patrzyłam jak cierpi.
Teraz bardzo niespokojny jest, ma problem z zaśnięciem. Padł mi w końcu i spi, mam nadzieje ze nic mu nie bedzie.
Kupiłam pedicetamol na wszelki wypadek tak jak pediatra kazał.
Wazy juz 4830g i 58cm
Pia na litr zimnej wody 4 duże łyżki maki ziemniaczanej i gotujesz ciagle mieszając aż powstanie kisiel i do wanienki wymieszać.
Wczoraj robiłam bo tez potowki wyskoczyły. -
Kurde u nas zmniejszyła się częstotliwość kupek. Kiedyś były przy każdym karmieniu a teraz jedna kupa co drugi dzień. czasem taka , że nogawkami i kołnierzem wychodzi. dzisiaj była jakaś dziwna rzadka, bez grudek i troche spieniona. Ostatnio znowu było sporo śluzu. zastanawiam się czy to normalne....
-
Groszek wrote:Dostałam @ !!!!
Dziwna jest, jakas taka jasna..... Hmmmm....
Karmie, mam nadzieje ze to nie oznacza nic złego....
Groszku, Ty się dziś chyba zastanawiałaś czy Gabryś się najada.
Ja miałam cały czas obawy, że mały się nie najada z prawej piersi. Dziś przed spacerem go nakarmiłam, ale zachowywał się jakby był głodny.
Miałam zamrożone 20ml mleka - podgrzałam to, bo stwierdziłam, że jeśli zje, to znaczy, że głodny. I mały z tą butelką w zębach patrzył na mnie z miną "Matka, zwariowałaś?"
Może spróbuj tak? Na pewno się uspokoisz
Ja Uspokoiłam się i dziś przed spaniem bez problemów go nakarmiłam prawą piersią.
Już chyba wiem, co jest problemem. Ja go podświadomie odpychałam, bo mnie ta pierś bolała - dziś go przytuliłam i bez protestów zjadł.
Zakładam getry na dupę i biorę się za siebie
-
Stokrota u nas kupa tez 1.na 2 dni.
Groszku ja mam okres, nie zaczynalo sie od brazowych plamien, tylko sama krew. Zadnych skrzepow i bez bolu brzucha, czytalam, ze tak najczesciej jest. Moze to jeszcze nie @ u Ciebie. Ja dostalam po 7 tyg. -
Moje dziecko zasnęli po 19
samo. Prosil mnie zeby go polozyc
tymi swoimi oczyskami
Kurde to chyba @, ale dziwna... Blizna po nacieciu mnie boli
Januszkowa a Ty karmisz piersią??
Pocwiczylam troche z YT, spocilam sie jak pieszero kondycji.
Lenistwo i wstyd. Tez lecę spac. Dobranoc