Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Topola wrote:Na twojej wyspie to wszystko jest wyjątkowe
My pierwsze dwa dni męczyliśmy się z tym tranem, krztusił się, kaszlał, a ja się stresowałam. A z tą nową strzykawką jest super.
Zakupie napewnomoże nawet mąż się wybierze na zakupy do miasta na ląd, wiec kupi, a jak nie to ktoś kupi
Lekarz był, to nie plesniawki, tak bynajmniej powiedział, język ma czysciutenk. Czasami tak takie coś dzieciom wychodzi, ale mam obserwować, w razie gdyby było tego więcej mamy dzwonić
-
nick nieaktualny
-
Helo u mnie chyba sie zagadka karmienia wyjasnia choc nie chce zapeszac... Od rana mala jest na butli browns i sie wogole dzis nie rzucala podczas karmienia.. Ba nawet zjada wiecej.. Rano np mojego mleka zjadla 50 ale sie zakrztusila to chwile przerwy i potem jeszcze 40 wciagnela.. Pozniej bez problemu 60 tki jadla
a teraz zaryzykowalam i zrobilam enfamilu 90 i tez z przerwa bo po 40 sie zakrztusila odbila i potem wciagnela 50 wiec lacznie 90
ale najwazniejsze ze bez rzucania jadla pieknie wiec zamawiam z gemini butelki browns
-
nick nieaktualnyBella84 zapomnialam Ci wczesniej napisac - moja Ada tez sie tak rzucala przy jedzeniu przez kilka dni. Jadla o wiele mniej (zawsze pociskała po 120ml, a tutaj po 30/60ml max co 3-5h). I teraz sie to unormowalo je po 90-120ml. Lekarka nie widziala w tym nic dziwnego, bo dzieci miewaja niekiedy brak apetytu, ale musza przez ten czas przybierac, a pozniej znowu frygają jak przed "jazdami".
-
a my właśnie weszliśmy ze spaceru, młody poszalał. Godzinę jeździliśmy przy lesie na przeciwko, potem płacz więc wyjełam z wózka i pół godziny nosiłam wokół domu a on świat podziwiał i tatusia w ogródku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 18:35
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
U nas dziś byli znAjomi, ktorzy starają sie o dziecko. Zachwyceni Tomkiem, ze taki spokojny i ładnie spi
tomcio dzis cały dzien radosny, ładnie spał w nocy
Ja byłam u kosmetyczki, udzielił mu się mój dobry nastrój
Przymierzyłam moje jeansy sprzed ciazy i albo mi Sie biodra jeszcze nie zeszły, albo mam taka wielka dupę
Uda mam grube
Tomek jest zafascynowany jak moj maz gra w domu na kontrabasiepatrzy na niego jak zaczarowany
Pia Gizela lubi tę wiadomość