Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu na rotawirusy. Mój synek wypił szczepionkę ze smakiem aż mu się uszy trzęsły
Dzielny chłopczyk. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych reakcji teraz.
A tutaj coś na dobry humor. Po angielsku ale można się nieźle uśmiać
http://www.buzzfeed.com/morganshanahan/this-new-mom-chronicled-her-babys-first-year-in-brutally-hon -
Lara 82 wrote:tak Deri to pleśniawki i szybko reaguj bo sie szybko roznosza i to boli. Kup Aftin i smaruj bużke i swoje brodawki. Jak nie pomoze to lekarz i recepta na cos mocniejszego.
z Pl mogą mi wysłać, ale to dojdzie najszybciej za tydzień :'(
Jak nie urok to sraczka -
przedszkolanka:) wrote:Heej;)
Wiosna!!!
I od razu z prośbą,wiem że juz milion razy to było ale myslałam że nie bede używac ale zdecydowalismy sie na chuste,ktòra to była ta najbardziej polecana?No i używana, żeby była "złamana" tzn. mięciutka
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
O tak Gosiu, Bondolino
nie wiem skąd mi sie wzięło Babaluno
Jeszcze do 4 miesiąca troche czasu, poczekam troche i wtedy kupie
Dziewczyny które nie polecają butelki medela.. A macie typowy smoczek calma do niej czy ten zqykly??Gosiak lubi tę wiadomość
-
Deri napewno maja cos podobnego. My po spacerku nr 1:) zakupy zrobione ale niewypajowane:) bo moj skarb juz glodny byl baardzo;))
Troche posiedzimy w domku i znowu pojdziemy;))
Zapomnialam na spacer wlaczyc endomondo.
Ale cieplo! Teraz pojde w samej bluzie chyba -
Hejka kochane u nas nocka po szczepieniu ok, spał normalnie, zobaczymy jak dzisiejszy dzień ale jakoś szczególnie nie widzę zmian narazie słodko śpi
Gosiak super to nosidełko też się zastanawiam nad kupnem jak wypróbujesz to powiedz jak Janeczka ma się do tego nowego zakupu, Leoś uwielbia być noszony i to w pozycji pionowej myślę że by mu się spodobało
Miłego dnia mamusie i dzidziusieGosiak lubi tę wiadomość
-
Czy ktoras z was ma balkon w cieniu? Ja mam jeden w cueniu a jeden bardzi sloneczny i chcialam kadne kwiaty posadzic ale nie wiem czy np pelargonie lub surfinie sue nadadza do cienia;)) alenz drugiej strony pelargonie tez nie lubia takiego slinca silnego. Musze zrobic porzadek na balkonach i ladnie je zrobic bo w tamtym roku sie nie udalo
ciagle siedzialam w cieniu probujac nie zwymiotowac;) ale to byly wakacje!!!
) z opaskami na rekach:)
-
Doprowadziłam kuchnię do porządku, ugotowałam krem z soczewicy, kotlety jajeczne, zjadłam dwa ciastka, pomalowałam paznokcie! A mały spał. Chyba muszę zawsze przeczekać te 20 min płaczu w chuście. Mąż będzie w szoku, że obiad jest
A teraz karmimy głodomora! I na spacer
Słoneczna zapomniałam napisać - linomag pomógł! Nie wiem czy to był zaczątek ciemieniuchy czy zwykłe łuszczenie skóry. Ale po 2 dniach spokój! Dzięki :*
Ja też planuję karmić BLWGosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Pytalam jak sa ubrane wasze dzieci jak okno jest uchylone?
)
ja nie otwieram okna przy małym, jak wietrzę, to wychodzimy z pokoju. Jak wracamy nakrywam kocykiem.
Ale niedługo przecież będę mieć uchylone okno non stop niemal. Jak go ubiorę? -
Rodzice wyślą specyfiki dzisiaj na te dziadostwo . Dlaczego nie zauważyłam tego wcześniej, biedne maleństwo moje :'(
Masz rację Topola, ale ja nie mam pielęgniarki tutaj, zadzwonię do fastlege, może on pomoże memu dzieciowi.
Pia Bartuś coraz grzwczniejszy, czyżby teoria czwartego trymestru u was się sprawdzała?