Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Deri widze, ze mamy podobna sytuacje - lewa dobrze działa a przy prawej protesty. Damy rade, nie?
Pewnie, że damy, ja się nie poddam.
Czekam właśnie na ten mini elektrik, cholera aż tak głośno?
No i jeszcze FELMATIKER nie przyszedł.
Olaf dzisiaj pospal w nocy, poszedł spać ok 20.30,obudził się o 3.10(pierwsze karmienie), następnie 5.50 i teraz, a ja jestem cudownie wyspana.
-
Gosiak wrote:Ale jest plus tego hałasu, dzieciak ładnie przy nim przysypia - lepiej niż przy suszarce
Czyli jak dojdzie dzisiaj przesyłka, to będzie u mnie żegnaj wieczorna tv,witaj piękny szybki śnie u OlafkaGosiak lubi tę wiadomość
-
Bella ja tez nigdzie nie wychodze, je w dzien co godz chyba ze spaer to wtedy rzadziej. W nocy co 2, 2,5 h
Jeden sen ma dlugi ok 19.30. Zasem nawet 3 h
Tez jestem uzuemiona. Moj nie chce smoka ani butli.
Do gina musielismy go zabrac i maz go wozil bo w domu bylby ryko fryzjerze mige zapomniec. Juz przed chrzcinami pojde:))
-
Wiecie co Kuba tez ma takie dni ze zjada malo na raz np. 60 mimo ze regularnie zjadal 80-100 a od jakiegos czasu 120. Zawsze gdy je mniej sa zawsze dni problemow brzuszkowych i on chyba czuje dyskomfort dlatego nie chce bo czasem ciagnie tak lapczywie i puszcza butle z placzem.
-
Jak na razie fryzjera nie odwiedzam, dopiero jak będę w Pl, to pójdę ale Olaf będzie miał już skończone 5miesiecy, także będzie całkiem inaczej
dobrze byłoby fryzjera i kosmetyczkę "załatwić "w tym samym dniu, ale to się okaże, jakie moje dziecię będzie
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Ukołysałąm mojego syna w chuście przy odkurzaczu
Norka mi dziś zrobiła masakrę w kuchni! Jak Poślubiony jadł śniadanie wlazła mu na brzeg talerza. Mleko w kolorze kakaowym mam wszędzie na meblach ścianach firance podłodze stole kwiatkach!!!! Niby mąż starł podłogę ale ona dalej się ślizgaMuszę to poprawić.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Pia, polubiłam nie za wybryki Norki tylko za ukołysanie syna
Moja córa śpi w chuście przy suszarce z youtuba
Jak się obudzi - karmienie i spacer z endomondo - dziś chyba zagramy z Janeczką w totka, podobno jest kumulacja 40 mln
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o krztuszenie to mój tylko KP i non stop, praktycznie co karmienie. Ale to dlatego, że jest strasznie łapczywy. Jak czasem zaczyna pić to mam wrażenie, że nie oddycha. Jedzenie jest ważniejsze niż złapać oddech i dlatego potem zagazowania itd. I wydaje mi się, że na takie coś żadna butelka nie pomoże
-
Derii byłam na prywatnym forum, współczuje porodowych przeżyć
Myślę, a wręcz jestem pewna, że właśnie one są odpowiedzialne za problemy z Twoją laktacją.
Ale myślę, że się wszystko unormuje, mam koleżankę, która dokarmiała 3 ms. bo miała problemy z KP, a potem się unormowało, nie musiała już mm i KP do roczku.derii84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy bedziecie swoje dzieci karmic BLW??
Ja juz sie nie moge doczekac calej kuchni upieprzonej
Ja tez Gosia dzis wbilam sie w portkii do tego zrobikam porzadki w szafach ciuchowych i jestem mega happy z tego powodu. A szmaty ciazowe juz schowane i czekaja na kolejna ciaze...boszzz juz sie boje
Moj spi od 8 z przerwa na flaszke o 9...Gosiak lubi tę wiadomość